roky1978 Δημοσ. Σάββατο στις 08:21 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 08:21 μμ Πάω να το παραγγείλω και δε μου δεχετε τον κωδικό για την έκπτωση
zacharis1955 Δημοσ. Σάββατο στις 08:25 μμ Μέλος Δημοσ. Σάββατο στις 08:25 μμ 4 λεπτά πριν, roky1978 είπε Πάω να το παραγγείλω και δε μου δεχετε τον κωδικό για την έκπτωση 8 DAYS LATER... 1
safridia Δημοσ. Σάββατο στις 09:35 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 09:35 μμ 1 ώρα πριν, roky1978 είπε Πάω να το παραγγείλω και δε μου δεχετε τον κωδικό για την έκπτωση Ποσο σου βγαζει τωρα;
MINDER Δημοσ. Σάββατο στις 10:16 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 10:16 μμ 11 λεπτά πριν, roky1978 είπε 167 νομίζω Ε δίνει κουπόνι και το βγάζει σε χαμηλή τιμή και μάλλον έχει αλγόριθμό που ανάλογα τα κομμάτια που πουλάει ανεβάζει δεκάρικο δεκάρικο την τιμή. Να μην ξεχνάμε ότι πρέπει σε προσφορά να ήταν πριν κάνα μήνα στα 177 κάπου εκεί. Στα 130 κλεψιά όσοι προλάβαμε. Το ίδιο συνέβη και με το Ν10 αλλά ξαναέπεσε την μέρα που πήρα αυτό στα 129. Οπότε έχετε το νου σας σαν χρηματιστήριο είναι όταν δούνε και δεν πουλάει σε αυτή την τιμή θα το ξαναβάλουν σε προσφορά σε χαμηλή τιμή. 1
stel1osk Δημοσ. Κυριακή στις 12:58 πμ Δημοσ. Κυριακή στις 12:58 πμ Καλησπέρα, μόλις το παρέλαβα και θελω να το χρησιμοποιήσω ως serverακι αλλά δεν μπορώ να βρω ρυθμιση για wake on power η κατι αντίστοιχο. Το εχει κανεις άλλος που το εχει καταφέρει;
thn Δημοσ. Κυριακή στις 01:34 πμ Δημοσ. Κυριακή στις 01:34 πμ Δεν το πήρα ακριβώς γιατί δεν βρίσκω αν ανάβει μετά από διακοπή ρεύματος. Αν βρεις κάτι αδερφέ πες το 1
stel1osk Δημοσ. Κυριακή στις 01:51 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 01:51 μμ Όχι δεν βρίσκω ρύθμιση μάλλον θα το πουλήσω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα