roky1978 Δημοσ. 8 Μαρτίου Δημοσ. 8 Μαρτίου Πάω να το παραγγείλω και δε μου δεχετε τον κωδικό για την έκπτωση
zacharis1955 Δημοσ. 8 Μαρτίου Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 4 λεπτά πριν, roky1978 είπε Πάω να το παραγγείλω και δε μου δεχετε τον κωδικό για την έκπτωση 8 DAYS LATER... 1
safridia Δημοσ. 8 Μαρτίου Δημοσ. 8 Μαρτίου 1 ώρα πριν, roky1978 είπε Πάω να το παραγγείλω και δε μου δεχετε τον κωδικό για την έκπτωση Ποσο σου βγαζει τωρα;
MINDER Δημοσ. 8 Μαρτίου Δημοσ. 8 Μαρτίου 11 λεπτά πριν, roky1978 είπε 167 νομίζω Ε δίνει κουπόνι και το βγάζει σε χαμηλή τιμή και μάλλον έχει αλγόριθμό που ανάλογα τα κομμάτια που πουλάει ανεβάζει δεκάρικο δεκάρικο την τιμή. Να μην ξεχνάμε ότι πρέπει σε προσφορά να ήταν πριν κάνα μήνα στα 177 κάπου εκεί. Στα 130 κλεψιά όσοι προλάβαμε. Το ίδιο συνέβη και με το Ν10 αλλά ξαναέπεσε την μέρα που πήρα αυτό στα 129. Οπότε έχετε το νου σας σαν χρηματιστήριο είναι όταν δούνε και δεν πουλάει σε αυτή την τιμή θα το ξαναβάλουν σε προσφορά σε χαμηλή τιμή. 1
stel1osk Δημοσ. 9 Μαρτίου Δημοσ. 9 Μαρτίου Καλησπέρα, μόλις το παρέλαβα και θελω να το χρησιμοποιήσω ως serverακι αλλά δεν μπορώ να βρω ρυθμιση για wake on power η κατι αντίστοιχο. Το εχει κανεις άλλος που το εχει καταφέρει;
thn Δημοσ. 9 Μαρτίου Δημοσ. 9 Μαρτίου Δεν το πήρα ακριβώς γιατί δεν βρίσκω αν ανάβει μετά από διακοπή ρεύματος. Αν βρεις κάτι αδερφέ πες το 1
Spyrito33 Δημοσ. 11 Μαρτίου Δημοσ. 11 Μαρτίου Στις 9/3/2025 στις 1:51 ΜΜ, stel1osk είπε Όχι δεν βρίσκω ρύθμιση μάλλον θα το πουλήσω. Αν εισαι Αθηνα ενδιαφερομαι να το παρω!
safridia Δημοσ. 11 Μαρτίου Δημοσ. 11 Μαρτίου (επεξεργασμένο) Παρελαβα, αναψε κανονικα μερικες φορες και ενω προσπαθουσα να ξεπερασω το σπαστικο κολλημα της MS να συνδεθουμε με το ζορι σε καποιο account της, αρα μπολικες επανεκινησεις ξαφνικα το κουμπι δεν κανει κλικ και δεν αναβει. Τι να κανω; Εχει κανεις καμια ιδεα; Υπαρχει περιπτωση να βγαλω ακρη με aliexpress; Επεξ/σία 11 Μαρτίου από safridia
MINDER Δημοσ. 11 Μαρτίου Δημοσ. 11 Μαρτίου Το παρέλαβα και εγώ σήμερα. το ενεργοποίησα με τον λογαριασμό μου και όλα οκ. Βασικά επειδή ήμουν και κουρασμένος από την δουλειά έβαλα κάποια βίντεο να παίζουν να ακούω και κοιμήθηκα και ξύπνησα πριν λίγο. Είδα πριν βέβαια κάποια πραγματάκια Η ταχύητητα της μνήμης είναι στα 2666. Από θερμοκρασίες πάντως καλά πάει. 4Κ βίντεο καλά τα έπαιζε. Το ανεμιστηράκι δεν το άκουσα καθόλου κατά την αναβάθμιση των windows παρά μόνο στo γρήγορο ψάξιμο για ιούς του windows defender. Για τον φίλο παραπάνω που λέει για το κουμπί εκκίνησης πριν το συνδέσω στο ρεύμα το δοκίμασα δεν είναι για πολύ παιχνίδι πατήματος μπορεί να κολλήσει. Το άλλο μοντέλο του πατέρα μου της ίδιας εταιρίας ( npc air ) δεν έχει καμία σχέση σε ποιότητα το κουμπί αλλά βέβαια το άλλο το πήραμε 312€ όχι 130€. Στο bios δεν έχω μπει λογικά φτωχό θα είναι το ίδιο φτωχό είναι και στο μεγαλύτερο μοντέλο που ανάφερα αλλά σαν μηχανάκι ευχαριστημένος είμαι για σερφάρισμα που το θέλω και ταινίες. Τώρα θα φτιάξω στον desktop ένα στικάκι να του περάσω τα δικά μου windows να είμαι ήσυχος και το επόμενο βήμα να το κάνω dual boot με το Linux Mint. Η πρώτη εικόνα είναι θετική με μόνη παρατήρηση το start button που έγραψα παραπάνω ότι θέλει προσοχή. Αν κάποιος το έχει δοκιμάσει με το geforce now ας μας πει εντυπώσεις. Περισσότερες λεπτομέρειες το Σαββατοκύριακο που θα το τελειώσω γιατί τώρα το μυαλό είναι νιανιά από την κούραση δεν είμαι για πολλά πολλά. 1
zacharis1955 Δημοσ. 11 Μαρτίου Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 4 ώρες πριν, safridia είπε Παρελαβα, αναψε κανονικα μερικες φορες και ενω προσπαθουσα να ξεπερασω το σπαστικο κολλημα της MS να συνδεθουμε με το ζορι σε καποιο account της, αρα μπολικες επανεκινησεις ξαφνικα το κουμπι δεν κανει κλικ και δεν αναβει. Τι να κανω; Εχει κανεις καμια ιδεα; Υπαρχει περιπτωση να βγαλω ακρη με aliexpress; Reset. 1
safridia Δημοσ. 11 Μαρτίου Δημοσ. 11 Μαρτίου 59 λεπτά πριν, zacharis1955 είπε Reset. Σε hardware προβλημα που το κουμπι on/off δεν κανει κλικ πλεον να κανω reset; Στα δικα σας δεν ακουτε ενα ξεκαθαρο κλικ στο πατημα; Σε εμενα οχι πλεον, καποιες φορες κανει σαν να αναβει αλλα μετα απο λιγο σβηνει παλι
zacharis1955 Δημοσ. 12 Μαρτίου Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 4 ώρες πριν, safridia είπε Σε hardware προβλημα που το κουμπι on/off δεν κανει κλικ πλεον να κανω reset; Στα δικα σας δεν ακουτε ενα ξεκαθαρο κλικ στο πατημα; Σε εμενα οχι πλεον, καποιες φορες κανει σαν να αναβει αλλα μετα απο λιγο σβηνει παλι Αρα χάλασες το κουμπί πατώντας το μπολικες φορές!
safridia Δημοσ. 12 Μαρτίου Δημοσ. 12 Μαρτίου 2 ώρες πριν, zacharis1955 είπε Αρα χάλασες το κουμπί πατώντας το μπολικες φορές! Ναι σιγουρα εγω το χαλασα και δεν ηταν το κουμπι ελατωματικο/κακης ποιοτητας. Εξαλου ο πρωτος υπολογιστης που αγοραζω ειναι και δεν ξερω πως να παταω ενα κουμπι on/off, ουτε ειχα αλλη συσκευη που να εχει κουμπι on/off ποτε πριν. Ετσι και αλλιως το κουμπι δεν θα πατηθει 1000 φορες στην διαρκεια της ζωης του μηχανηματος αλλα χαλασε επειδη το εκλεισα 10 φορες. ΣΙΓΟΥΡΑ 5
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα