poulaki1976 Δημοσ. 17 Μαρτίου Δημοσ. 17 Μαρτίου 24 λεπτά πριν, MINDER είπε Μπα δεν είχα τέτοια προβλήματα. Δοκίμασε καθαρή εγκατάσταση να δεις. Τους οδηγούς που δεν υπάρχουν στα windows μπορείς να τους κατεβάσεις από το σάιτ της εταιρίας και να τους εγκαταστήσεις από την διαχείρηση συσκευών. Αν δεις και έχεις θέμα μετά και από αυτό ίσως υπάρχει θέμα hardware. ευχαριστω ηθελα να αποφυγω την εγκατασταση το μηχανακι το πηρα μονο για ενα netflix οταν χρειαζεται αλλα αυτο το μικρο προβληματακι ειναι μεν μικρο,λυνεται με ενα restart αλλα ειναι σπαστικο
MINDER Δημοσ. 18 Μαρτίου Δημοσ. 18 Μαρτίου 9 ώρες πριν, poulaki1976 είπε Del Τελικά ρώτησα στο messenger στο facebook την εταιρία για το πλήκτρο που εμφανίζει το boot menu στην εκκίνηση του υπολογιστή. Είναι το F7 το δοκίμασα και όντως αυτό λειτουργεί. Το del που αναφέρεις είναι για να μπαίνει κάποιος στο bios και να ορίζει από εκεί στο μενού boot την σειρά μπουταρίσματος των δίσκων. Αλλά με το F7 ορίζεις τον δίσκο εκκίνησης μόνο για την συγκεκριμένη εκκίνηση. Οπότε έτσι κάνεις εκκίνηση από το usb για να εγκαταστήσεις κάποιο άλλο λειτουργικό και μετά την επόμενη φορά ακολουθείτε η σειρά που είναι ορισμένη από το bios και πάλι. 2
safridia Δημοσ. 18 Μαρτίου Δημοσ. 18 Μαρτίου 2 ώρες πριν, MINDER είπε Τελικά ρώτησα στο messenger στο facebook την εταιρία για το πλήκτρο που εμφανίζει το boot menu στην εκκίνηση του υπολογιστή. Είναι το F7 το δοκίμασα και όντως αυτό λειτουργεί. Το del που αναφέρεις είναι για να μπαίνει κάποιος στο bios και να ορίζει από εκεί στο μενού boot την σειρά μπουταρίσματος των δίσκων. Αλλά με το F7 ορίζεις τον δίσκο εκκίνησης μόνο για την συγκεκριμένη εκκίνηση. Οπότε έτσι κάνεις εκκίνηση από το usb για να εγκαταστήσεις κάποιο άλλο λειτουργικό και μετά την επόμενη φορά ακολουθείτε η σειρά που είναι ορισμένη από το bios και πάλι. Μπορεις να βαλεις πως ειναι στο facebook και ποια ειναι η σελιδα τους; Δυσκολευομαι να καταλαβω ποιο ειναι το ονομα της εταιριας αυτης Θελω να τους στειλω το βιντεο που εβαλα και εδω να δω τι θα μου απαντησουν, ο πωλητης του Ali πεταει χαρταετο
MINDER Δημοσ. 18 Μαρτίου Δημοσ. 18 Μαρτίου Πηγαίνεις στην σελίδα παρουσίασης του μοντέλου που έχει ο Ζαχάρης στην ιστοσελίδα της εταιρίας και στο τέλος της ιστοσελίδας αναγράφει Follow us on social media μεταξύ των οποίων έχει και το εικονίδιο του facebook το οποίο πατάς και ανοίγει καρτέλα με την σελίδα της εταιρίας στο facebook και τους στέλνεις μήνυμα στο chat. 1 1
poulaki1976 Δημοσ. 23 Μαρτίου Δημοσ. 23 Μαρτίου Καλησπερα,εκανα format και clean install win11 και εχω το ιδιο προβλημα οπως βλεπετε στην παραπανω εικονα οταν ανοιγουν τα windows εχω αυτο το παραθυρακι με την μπαρα ηχου και δεν φευγει και δεν ανεβοκατεβαινει η ενταση απο πουθενα,αν κανω restart ολα δουλευουν κανονικα,μπορει καποιος να βοηθησει ?
Doubt Δημοσ. 23 Μαρτίου Δημοσ. 23 Μαρτίου 24 λεπτά πριν, poulaki1976 είπε Καλησπερα,εκανα format και clean install win11 και εχω το ιδιο προβλημα οπως βλεπετε στην παραπανω εικονα οταν ανοιγουν τα windows εχω αυτο το παραθυρακι με την μπαρα ηχου και δεν φευγει και δεν ανεβοκατεβαινει η ενταση απο πουθενα,αν κανω restart ολα δουλευουν κανονικα,μπορει καποιος να βοηθησει ? Μήπως είναι θέμα πληκτρολογίου; ποιο χρησιμοποιείς; 5
poulaki1976 Δημοσ. 23 Μαρτίου Δημοσ. 23 Μαρτίου 6 λεπτά πριν, Doubt είπε Μήπως είναι θέμα πληκτρολογίου; ποιο χρησιμοποιείς; Εισαι γατονι με πεταλα οεο ολε ολε αποσυνδεσα το πληκτρολογιο {microsoft με πληκτρα εντασης - πιθανων να ειναι καποιο κολημενο η καποιο αλλο προβλημα} και ολα καλα Ευχαριστω πολυ πηγα να τρελαθω τοσες ημερες δεν μου εχει ξανασυμβει αυτο το τρελο 2 λεπτά πριν, poulaki1976 είπε Εισαι γατονι με πεταλα οεο ολε ολε αποσυνδεσα το πληκτρολογιο {microsoft με πληκτρα εντασης - πιθανων να ειναι καποιο κολημενο η καποιο αλλο προβλημα} και ολα καλα Ευχαριστω πολυ πηγα να τρελαθω τοσες ημερες δεν μου εχει ξανασυμβει αυτο το τρελο Το πληκτρο αυξησης εντασης ητανε το ξεκολησα και δουλευει κομλε 1
safridia Δημοσ. 24 Μαρτίου Δημοσ. 24 Μαρτίου Η απαντηση του κατασκευαστη για το βλαμενο κουμπι ειναι η παρακατω. Εγω για την ωρα το ανοιγω με κατι μυτερο πχ καπακι απο στυλο
MINDER Δημοσ. 24 Μαρτίου Δημοσ. 24 Μαρτίου 20 λεπτά πριν, safridia είπε Η απαντηση του κατασκευαστη για το βλαμενο κουμπι ειναι η παρακατω. Εγω για την ωρα το ανοιγω με κατι μυτερο πχ καπακι απο στυλο ΄΄Οτι ακριβώς έκανα και είπα να κάνεις. Για την ιστορία μετά που το έκανα δεν μου ξαναπαρουσίασε πρόβλημα. Δύο λεπτά δουλειά 4 βίδες ξεβίδωμα και βίδωμα. Με μυτερά αντικείμενα εάν το σπρώχνεις προς τα μέσα είναι σαν μεμβράνη και κάποια στιγμή μπορεί να σκιστεί. 9 ώρες πριν, poulaki1976 είπε Καλησπερα,εκανα format και clean install win11 και εχω το ιδιο προβλημα οπως βλεπετε στην παραπανω εικονα οταν ανοιγουν τα windows εχω αυτο το παραθυρακι με την μπαρα ηχου και δεν φευγει και δεν ανεβοκατεβαινει η ενταση απο πουθενα,αν κανω restart ολα δουλευουν κανονικα,μπορει καποιος να βοηθησει ? Τέλος καλό όλα καλά. Και εμένα σε αυτό που σου είπε ο φίλος πήγε το μυαλό μου. Έτοιμος να σου γράψω να τσεκάρεις εάν υπάρχει κάποιο κολλημένο κουμπί στο πληκτρολόγιο ήμουν και είδα ότι στο απάντησαν. Στην εκκίνηση κσι ότσν αλλάζεις την ένταση παρουσιάζεται στιγμιαία και εξαφανίζεται. Εσένα με το κολλημένο κουμπί διατηρόταν εκεί και δεν έφευγε.
poulaki1976 Δημοσ. 24 Μαρτίου Δημοσ. 24 Μαρτίου Αχ τι θα έκανα χωρίς το φόρουμ θα έψαχνα μέρες,δεν θυμόμουν καν ότι έχει μπουτον για τον ήχο,το ξεθαψα από την αποθήκη για το σεταρισμα,το μίνι πισι θα καταλήξει στην τηλεόραση υπνοδωμάτιο με virtual keyboard Ευχαριστώ και πάλι
christaras1990 Δημοσ. 27 Μαρτίου Δημοσ. 27 Μαρτίου Καλησπέρα, μόλις το παρέλαβα, δεν το έχω ανοίξει καν και επειδή παρήγγειλα και άλλο με καλύτερα χαρακτηριστικά πωλείται σε κατάσταση σφραγισμένου. Αν ενδιαφέρεται κάποιος pm.
zacharis1955 Δημοσ. 1 Απριλίου Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου https://vi.aliexpress.com/item/1005008416661741.html 133 € με τον κωδικό AFFOD20. Free shipping · Ship from France. 2
verylife78 Δημοσ. 4 Απριλίου Δημοσ. 4 Απριλίου (επεξεργασμένο) οσοι το πηρατε ειστε ευχαριστημενοι? το θελω να παιξει ρολο server μεσα στο σπιτι για διαφορα πραγματακια. Για να βλεπουμε ολοι τα multimedia μας, ταινιες σειρες και αλλα. Να στησω εναν host για τις φωτογραφιες μας να φυγουμε απο την google photos και εναν apache αυτα !!! να το χτυπησω υγ θα εστηνα ξανα ενα raspberry αλλα γιατι να μην δοκιμασω κατι αλλο? Επεξ/σία 4 Απριλίου από verylife78
ArisG88 Δημοσ. Παρασκευή στις 10:24 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 10:24 πμ Καλημερα. Ξερει κάποιος που έχει επιλογή για να ανάβει αυτόματα μετά από διακοπή ρεύματος; Δεν το βρήκα κάπου στο bios
thn Δημοσ. Παρασκευή στις 05:49 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 05:49 μμ 7 ώρες πριν, ArisG88 είπε Καλημερα. Ξερει κάποιος που έχει επιλογή για να ανάβει αυτόματα μετά από διακοπή ρεύματος; Δεν το βρήκα κάπου στο bios Και εγώ αυτά ρωταγα όταν το κοίταξα αλλά δεν βρήκα σαφή απάντηση, και έκοψα λάσπη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα