blackhill66 Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες samsung 32 αρα δεν πιάνει κανάλια ,ενώ εχω αλλάξει 2 καλώδια κεραίας και βύσματα ,αλλά συνδέοντας ένα αποκωδικοποιητή που ειχα ,στην ιδια πρίζα τοίχου τα πιάνει όλα καμπάνα ,υπάρχει περίπτωση να εχει χαλάσει το tuner της τιβι?,επαναφορα εχω κανει
Petros Electron Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες (επεξεργασμένο) Εφόσον εχεις καλο σημα σε ενταση και ποιότητα στον αποκωδικοποιητή τοτε η TV εχει πρόβλημα. Και λεω καλο σημα και ποιότητα γιατι τα tuner των αποκωδικοποιητών είναι πιο "ευαίσθητα" σε ασθενή σηματα σε σχεση με αυτων των ΤV. Κανενα καναλι δεν κατεβάζει? Δοκίμασε να βαλεις χειροκίνητα μια συχνότητα να δεις αν θα κατεβάσει/πιάσει σημα. Αν οχι RIP tuner. Δουλεύεις τον εξ. αποκωδικοποιητή δεν συμφέρει η επισκευή εκτος αν βρεις φθηνή πλακέτα απο καμια παλιά ίδια που εχει αλλη ζημιά πχ σπασμένο πάνελ. Επεξ/σία πριν από 4 ώρες από Petros Electron 1
blackhill66 Δημοσ. πριν από 3 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 3 ώρες 49 λεπτά πριν, Petros Electron είπε Κανενα καναλι δεν κατεβάζει? απο digea τιποτα ,πιανει ομως 3-4 αναλογικα κοντρα,κτλ ,εαν ηταν προβλημα tuner ,πως διαολο τα πιανει αυτα 51 λεπτά πριν, Petros Electron είπε Δοκίμασε να βαλεις χειροκίνητα μια συχνότητα να δεις αν θα κατεβάσει/πιάσει σημα. αυτο δεν το δοκιμασα θα το δω
Λύση Petros Electron Δημοσ. πριν από 3 ώρες Λύση Δημοσ. πριν από 3 ώρες 2 λεπτά πριν, blackhill66 είπε απο digea τιποτα ,πιανει ομως 3-4 αναλογικα κοντρα,κτλ ,εαν ηταν προβλημα tuner ,πως διαολο τα πιανει αυτα Εχετε ακομα αναλογικά καναλια εκει στην περιοχη που εισαι?. Περίεργο νόμιζα οτι εχουν καταργηθεί. Οσο για αυτο που λες, ναι μπορει να ειναι προβλημα Tuner, σε panasonic πελατη μου ειχε τυχει να μην κατεβαζει με τιποτα τον διαυλο της ΕΡΤ. Ενω ειχε σημα (δοκιμασμένο και τσεκαρισμένο με το πεδιομετρο μου). Για να του του το αποδείξω οτι φταίει η TV του βαλαμε αλλη ΤV στην ιδια γραμμη και τα κατέβασε!. Τελικά πηρε εξ. δεκτη ειπε και ευχαριστω και τελείωσε το θεμα. Οποτε θελω να καταλήξω οτι μπορει να βγάλει ζημια και να μην κατεβάζει κάποια συχνότητα(ες) από το φάσμα. 1
blackhill66 Δημοσ. πριν από 2 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 2 ώρες (επεξεργασμένο) 28 λεπτά πριν, Petros Electron είπε αναλογικά καναλια εκει στην περιοχη που εισαι? πειραια ειμαι .ναι εχει,ετσι νομιζω, σε ευχαριστω πολυ Επεξ/σία πριν από 2 ώρες από blackhill66 1
Petros Electron Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες 7 λεπτά πριν, blackhill66 είπε πειραια ειμαι .ναι εχει,ετσι νομιζω, σε ευχαριστω πολυ Ο Πειραιας "βλέπει" απο τα 3 κέντρα εκπομπής που ειναι Πάρνηθα, Υμηττός, και Αίγινα. Οι συχνότητες ειναι οι ίδιες και στα 3 κεντρα. Αναλογικά κανάλια δεν υπάρχουν σε αυτα τα 3 κεντρα, τωρα αν πιάνεις αναλογικά σαφώς είναι παράνομη εκπομπή. Τεσπα δεν ειναι αυτο το θεμα μας. Εγω πχ βλεπω απο το κ.ε της Πάρνηθας καθότι εχω καθαρη οπτικη επφαφη με το κ.ε και εχει και 3 κανάλια επιπλέον στην 64200Μhz που είναι το Star κεντρικής Ελλαδας, το ΕΝΑ, και το Εtv που ναι μεν τα πάνελ εκπομπής κοιτανε προς Λαμια μερια αλλα ειναι δυνατη η ληψη τους απο τις περισσότερες περιοχές τις Αττικης λογω ανακλάσεων.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα