agiosall~ Δημοσ. 15 Αυγούστου 2004 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2004 ddd Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
predator Δημοσ. 15 Αυγούστου 2004 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2004 ti akribws 8elei na pei o poihths? de 3ereis ti einai to ddd? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agiosall~ Δημοσ. 15 Αυγούστου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2004 Θελω εναν player να φορτωσω svcd και μαζι υποτιτλους εχω χρησιμοποιησει και τιποτα και τα εχω παρει λιγο αυτο το Videακι απο την ωρα που το κατεβασα μου εχει κανει την ζωη δυσκολοτερη :evil: Εχω δοκιμασει παρα πολλους για αυτο οποιος postαρει καλυτερα να το εχει δοκιμασει και οχι να το εχει ακουσει οτι το κανει.... :roll: :wink: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agiosall~ Δημοσ. 15 Αυγούστου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2004 Sorry για το πρωτο post αλλα μου ειχε σπασει τα νευρα χθες βραδυ και δεν εκανε posting με τιποτα... :evil: :evil: Ρε παιδια τι εχει παθει παω Υποβολη και με παει στην Απαντηση μονο σε μενα ειναι με Opera ειμαι αν καποιος μπορει να βοηθηση θα το εκτιμουσα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agiosall~ Δημοσ. 15 Αυγούστου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2004 up Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adams Δημοσ. 15 Αυγούστου 2004 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2004 Αν εκανες search μαλλον θα εβρισκες απαντηση 2 players μου ερχονται στο μυαλο τωρα (media player classic) και arpa kola player Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 15 Αυγούστου 2004 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2004 Στα apps που ανέφερε ο adams θα προσθέσω και το VideoLan Client ή VLC : http://www.videolan.org Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agiosall~ Δημοσ. 15 Αυγούστου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2004 Οπα thx adams search εκανα αλλα ηταν παρα πολλα.... και με τα νευρα που ειχε χθες με το γ@μ@μεν@ αστα να πανε.. Ευχαριστω και παλι :wink: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agiosall~ Δημοσ. 15 Αυγούστου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2004 parsifal, αυτον τον δοκιμασα εβαλα κανονικα το αρχειο με τους υποτιτλους και δεν τους εδειχνε!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 15 Αυγούστου 2004 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2004 sorry φίλε μου, δεν κατάλαβα καλά το ερώτημα. Νόμιζα πως το SVCD σου ήταν κωδικοποιημένο με τους υπότιτλους σε ενσωματωμένο stream. Αν τώρα τους έχεις σε ξεχωριστό αρχείο, όντως οι Media Player Classic, Arpa Kolla Player, BSPlayer μπορούν να τους φορτώσουν εύκολα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agiosall~ Δημοσ. 15 Αυγούστου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2004 Ναι εγω χρησιμοποιω σαν κυριο player μου τον BSPlayer αλλα με το συγκεκριμενο αρχειο ειχε καποιο κολληματα στα 8 λεπτα σταματουσε ο χρονος που δειχνει οτι περναει σταματουσαν και οι υποτιτλοι να παιζουν αλλα το video συνεχιζε κανονικα για αυτο αναγκαζομαι να βρω αλλον... ΥΓ μολις κατεβασα τον Αrpa Kolla για να δουμε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agiosall~ Δημοσ. 16 Αυγούστου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2004 Τιποτα τωρα δεν το παιζουν καθολου το αρχειο ο arpa kolla λεει οτι δεν μπορει να φορτωσει καποια κλαση τι θα κανω α να μην ξεχασω να πω οτι τομονο που το παιζει κανονικα (αλλα δεν μπορει να φωρτοσει υποτιτλους) ειναι το PowerDVD τι θα κανω? Δεν θελω ιδεες του τυπου ξανακατεβασε το.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.