panos0100 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου Καλησπέρα έχω ένα λαπτοπ της Dell το το 3520 είναι ολοκαίνουριο, του έχω βάλει τα 11 και οταν το βαζω να φορτισει την μπαταρια ανεβαζει ο επεξεργαστης 90 βαθμους οταν το εχω μονο με την μπαταρια ειναι ενταξει οι θερμοκρασίες
Chloe2 Δημοσ. 1 Μαρτίου Δημοσ. 1 Μαρτίου 1)Ίσως η αιτία που "ζορίζεται" ο επεξεργαστής να είναι ότι "κατεβαίνουν" μαζεμένες πολλές ενημερώσεις του λειτουργικού συστήματος όταν είναι συνδεδεμένο στο ρεύμα το λάπτοπ. Όταν εγκατασταθούν στο σύστημα οι τελευταίες ενημερώσεις θα πάψει να "ζορίζεται" ο επεξεργαστής. Μπορείς να κάνεις χειροκίνητα update και τις σχετικές επανεκκινήσεις. 2)Εάν δεν "ευθύνονται" οι ενημερώσεις τότε μπορείς να ρυθμίσεις το λάπτοπ σου να εξοικονομεί ενέργεια μέσω σχετικής ρύθμισης και όταν το έχεις συνδεδεμένο στην πρίζα το λάπτοπ. Με τη ρύθμιση αυτή "ζορίζεται" ο επεξεργαστής λιγότερο και εξοικονομεί ενέργεια. Τέλος, μπορείς να τοποθετήσεις το λάπτοπ σου πάνω σε ειδική βάση λάπτοπ με ή χωρίς ανεμιστήρες, μειώνοντας έτσι λίγο τη θερμοκρασία του λάπτοπ. Καλή συνέχεια. Εύχομαι να το χαρείς το νέο σου λάπτοπ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα