Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, assaya είπε

Εγώ πήρα αυτό μεταχειρισμένο πριν ένα μήνα.

good choice μου αρεσει, ασχετα αν δεν γουσταρω τα japan αλλα ναι ειναι καλο αμαξι και με καλη ποιοτητα, αρκετα τιμιο vfm (δηλαδη vfm vs την υπολοιπη αγορα)

• Like 1
  • Απαντ. 65
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
14 ώρες πριν, bloodraven είπε

Δεν γνωρίζω τις αναγκες σου , ωστοσο στο budget που εχεις κοιτα

Renault Clio ή Arkana, , duster (to καινουργιο) ,i30 οπως λές .

Με υβριδικό εαν εχεις χωρο να το φορτήζεις και οι διαδρόμές σου δεν ειναι πολύ μεγάλες  γλυτώνεις αρκετα απο τα καυσημα.

Σε PSA (opel , peugeot , citroen)  δεν θα πηγαινα προσωπικά.

Tο arcana εντυπωσιακό αυτοκίνητο, και αυτόματο σε αυτά τα λεφτά ,το είδα στον δρόμο και μου άρεσε αρκετά.Για pegeuot 2008 δηλαδή θα έλεγες όχι?

Δημοσ.
16 hours ago, assaya said:

Εγώ πήρα αυτό μεταχειρισμένο πριν ένα μήνα. Για εμένα η άνεση στο να έρχομαι επαρχία αναβαθμίστηκε τρομερά σε σχέση με πριν. Είδα αρκετά συχνά κατανάλωση περίπου 4lt/100km στην επαρχία, με 70-90km/h που ήταν τα αντίστοιχα όρια ταχύτητας, που δεν το λες και άσχημο. Είναι κοντά σε αυτό που ανέφερες στην τιμή. Τα νεότερα μοντέλα πιστεύω είναι αρκετά πιο βελτιωμένα και συνολικά καλύτερα.

Δες και τις ανάγκες σου πέραν μόνο της εμφάνισης, πχ το hatchback σε εμένα είχε σημασία για το κλουβί του σκύλου και το λίγο πιο μικρό μήκος.

Για πες λεπτομέρειες, αν θέλεις φυσικά.

Δημοσ.

Τα SUZUKI VITARA είναι μια πολύ δοκιμασμένη επιλογή, με τα πλεονεκτήματα αξιοπιστίας, χώρων τετρακίνησης και υβριδικού και στα χρήματα που διαθέτεις. 

Δημοσ.
37 λεπτά πριν, nkmyrtos είπε

Τα SUZUKI VITARA είναι μια πολύ δοκιμασμένη επιλογή, με τα πλεονεκτήματα αξιοπιστίας, χώρων τετρακίνησης και υβριδικού και στα χρήματα που διαθέτεις. 

με ενα grand vitara παλαιοτερα ειχαμε τουμπαρει με τα αλανια

• Haha 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...