d4ydr33m3r Δημοσ. Σάββατο στις 10:51 πμ Δημοσ. Σάββατο στις 10:51 πμ Εντυπωσιακο εσωτερικα, καλη ενσωματωμενη τεχνολογια αλλα δυστυχως οι Κορεατες δυσκολα το εχουν με το design .. Ειναι αντικειμενικα ασχημο εξωτερικα με γραμμες και γωνιες που απλα δεν..
stivaks72 Δημοσ. Σάββατο στις 11:55 πμ Δημοσ. Σάββατο στις 11:55 πμ 13 ώρες πριν, safridia είπε Εχω Kia (βενζινη) και ειμαι ευχαριστημενος απο το γεγονος οτι δεν βγαζει ζημιες, μονο το σερβις του και τελος. Τι αλλο να θελησεις απο ενα αυτοκινητο; (εχει ολα τα αστερακια ασφαλειας φυσικα) Οσου δεν σας αρεσει εχει και αλλες επιλογες οπως το swasticar (new age φασισμος) η τα opel/mercedes/bmw (πολυ αξιοπιστα, με αυτα μετεφεραν τους παππουδες μας για εκτελεση οι επενδυτες το 40) 12 ώρες πριν, Mitsos_The_Great είπε Kia Proceed 2008 χωρίς ζημιές στα 250.000km και με μετατροπή σε υγραέριο τα τελευταία 100.000km με αερόσακους παντού, όλα τα συστήματα αφαλείας τύπου ABS, ESP/AntiSpin και τα σχετικά. Τι να λέμε τώρα. Μπαίνω μέσα και φεύγω. Ήθελα να'ξερα έναν, όχι δύο, έναν, που σε θέμα με ηλεκτρικά αυτοκίνητα, μας διαβάζουν το βιβλίο σέρβις των σχεδόν 20ετιας ΙΧ και καμαρώνουν.
Chocobo Δημοσ. Σάββατο στις 12:19 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 12:19 μμ 18 λεπτά πριν, stivaks72 είπε Ήθελα να'ξερα έναν, όχι δύο, έναν, που σε θέμα με ηλεκτρικά αυτοκίνητα, μας διαβάζουν το βιβλίο σέρβις των σχεδόν 20ετιας ΙΧ και καμαρώνουν. Καταλαβαίνω τι λες.Απο την άλλη όμως δεν είναι ένα τελείως άσχετο σχόλιο απο τους δύο αυτούς συμφορουμίτες. Αναφέρουν την αξιοπιστία που έχει η ΚΙΑ σαν εταιρία τις τελευταίες 2 δεκαετίες η οποία αν συνεχίσει και στα EV της μιλάμε για τεράστια επιτυχία. Δεν είναι κακό να αναφέρει κάποιος πως είναι ευχαριστημένος απο μια εταιρία. Προσωπικά έχοντας εργαστεί σε αναλλακτικά αυτοκινήτων (Ιαπωνική) περίπου 8 χρόνια , απλά θα επιβεβαιώσω απο την πλευρά μου τους προλαλήσαντες.Ενώ έχουν κατακλύσει την αγορά , σπάνια σήκωνα τηλέφωνο όπου ο πελάτης ήθελε κάτι περισσότερο απο αναλώσιμα για ΚΙΑ. 3 1
AlphaAlpha Δημοσ. Σάββατο στις 03:11 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 03:11 μμ Καλά όσοι κράζετε την Kia ζείτε ακόμα στο 2005. 1
safridia Δημοσ. Σάββατο στις 03:52 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 03:52 μμ (επεξεργασμένο) Και τα σχεδια τους (design το λενε στο γραφικο ψαροχωρι μου) μια χαρα τα βλεπω, τα νεα αυτοκινητα δεν θα πρεπει να μοιαζουν σαν να ειναι στο παιχνιδι cyberpunk 2077; Επεξ/σία Σάββατο στις 03:53 μμ από safridia
lost2 Δημοσ. Σάββατο στις 07:19 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 07:19 μμ Μου φαίνεται ότι όσοι βγάζουν ηλεκτρικά οχήματα παίρνουν τους χειρότερους σχεδιαστές, το ένα πιο άσχημο από το άλλο. Διαγωνισμό ασχήμιας κάνουν ;
nickolasemp Δημοσ. Σάββατο στις 07:41 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 07:41 μμ 9 hours ago, ethereum said: καταπληκτικό το βαν τους , και το EV 2 mini suv , αξιόλογο και το EV 4 πλούσιο σε εξοπλισμό και κατασκευή , VW δεν σε βλέπω καλά , βασικά έχουν μείνει πίσω , προτιμώ ΚΙΑ άνετα. Εγώ προτιμώ να τα δώσω και να στηρίξω βέβαια την ευρωπαϊκή αγορά. Εάν έχει χρήματα ο άλλος ευρωπαίος, θα έρθει να τα ξοδέψει στην Ελλάδα για διακοπές κλπ.
Mhlogiatros Δημοσ. Κυριακή στις 12:12 πμ Δημοσ. Κυριακή στις 12:12 πμ 8 hours ago, AlphaAlpha said: Καλά όσοι κράζετε την Kia ζείτε ακόμα στο 2005. Το EV4 κράζουμε τι κακάσχημος κολος είναι αυτός και γιατί εξέχει τόσο χωρίς λόγο ;
AlphaAlpha Δημοσ. Κυριακή στις 12:51 πμ Δημοσ. Κυριακή στις 12:51 πμ 39 λεπτά πριν, Mhlogiatros είπε Το EV4 κράζουμε τι κακάσχημος κολος είναι αυτός και γιατί εξέχει τόσο χωρίς λόγο ; Συμφωνώ σε αυτό, είναι στιλάτο και καλά.
lnoldori Δημοσ. Κυριακή στις 09:03 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 09:03 μμ On 01/03/2025 at 09:02, NOODLE said: Ντε και καλά να τα κανουν κακάσχημα για να ξεχωρίζουν από μακριά ότι είναι EV Σε άλλα νέα κάτοχος ceed 300.000χλμ δεν έχω αλλάξει ούτε λάμπα μέχρι στιγμής.. Όσους αντέχει η τσέπη σας για μούρη και συνεργεία πάρτε ευρωπαϊκά Έκανα την μ@κ@κία και πήρα Opel και ακόμα αναθεματίζω την ώρα και την στιγμή.
Mhlogiatros Δημοσ. Κυριακή στις 09:10 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 09:10 μμ (επεξεργασμένο) Opel Insignia και Corsa μια χαρα βλέπω πάντα υπάρχουν περιπτώσεις με έκαψες . Με 5 χιλιάρικα μτχ χστκα αν δεν είναι ΑΑΑ αλλά να έχω δώσει 45 για EV ε και κερατας και μλκας Επεξ/σία Κυριακή στις 09:16 μμ από Mhlogiatros
cinemusic Δημοσ. πριν από 22 ώρες Δημοσ. πριν από 22 ώρες Στις 1/3/2025 στις 7:19 ΜΜ, lost2 είπε Μου φαίνεται ότι όσοι βγάζουν ηλεκτρικά οχήματα παίρνουν τους χειρότερους σχεδιαστές, το ένα πιο άσχημο από το άλλο. Διαγωνισμό ασχήμιας κάνουν ; Σχεδον ολοι οι σχεδιαστές που εχει το group Hyandai KIA ειναι μεγαλα ονοματα του χωρου που στο παρελθον ειχαν σχεδιάσει δεκαδες μοντελα ευρωπαϊκών αυτοκινητων οπως BMW MERCEDES VAG . Προφανώς ολοι τους βαρέθηκαν να κανουν τα ιδια και τα ιδια και τραβηξαν προς εταιρείες που τους αφήνουν περισσότερο δημιουργικό χώρο. Το ιδιο κανουν τωρα και οι κινεζοι. ΠΧ η BYD εχει βαλει επικεφαλη σχεδιασης τον Wolfgang Egger ( βλεπε Alfa Romeo, Audi και Lamborghini )
lost2 Δημοσ. πριν από 11 ώρες Δημοσ. πριν από 11 ώρες 11 hours ago, cinemusic said: Σχεδον ολοι οι σχεδιαστές που εχει το group Hyandai KIA ειναι μεγαλα ονοματα του χωρου που στο παρελθον ειχαν σχεδιάσει δεκαδες μοντελα ευρωπαϊκών αυτοκινητων οπως BMW MERCEDES VAG . Προφανώς ολοι τους βαρέθηκαν να κανουν τα ιδια και τα ιδια και τραβηξαν προς εταιρείες που τους αφήνουν περισσότερο δημιουργικό χώρο. Το ιδιο κανουν τωρα και οι κινεζοι. ΠΧ η BYD εχει βαλει επικεφαλη σχεδιασης τον Wolfgang Egger ( βλεπε Alfa Romeo, Audi και Lamborghini ) Μην μπερδεύεσαι μιλάω για όλα τα ηλεκτρικά, π.χ. το έκτρωμα του Cybertruck κλπ, δεν μιλάω μόνο για Κίνα.
cinemusic Δημοσ. πριν από 11 ώρες Δημοσ. πριν από 11 ώρες Και τι σχέση εχουν "ολα τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα" με αυτα που βγαζει η Tesla; Ουτε η ιδια η Tesla που κατά γενική ομολογία βγαζει βαρετά αυτοκίνητα δεν θα εδινε το Cybertruck να την αντιπροσωπεύσει σχεδιαστικά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα