Προς το περιεχόμενο

ASUS ROG Flow Z13 GZ302 Review

nchatz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 hours ago, Odyss3us said:

μαλλον δεν διαβασατε το review, μεχρι 8 ωρες κραταει αυτονομια, επειδη εχω εδω και 2 χρονια παρομοιο form factor το Surface Pro 8 και το εχω δουλεψει επανειλημμενα τοσο σε ταξιδι οσο και σε διακοπες ξερω πολυ καλα τη χρηση και κατα ποσο βολευει ενα τετοιο εργαλειο,

καταρχην αν το εχεις στα ποδια σου θα τοχεις σε tablet mode χωρις πληκτρολογιο για χαλαρο σερφαρισμα, ενω για δουλεια γραφειου θα χρειαστεις οπωσδηποτε και μια 2η φορητη οθονη πανω σε ενα τραπεζι και θα ειναι στο ρευμα οποτε το μεγεθος του φορτιστη ειναι αδιαφορο, η μπαταρια του Surface μετα απο 2 χρονια χρησης ειναι ακομα στο 100% αφου σχεδον παντα το εχω στη πριζα

Ο Μ2 που έχω εδώ και δύο χρόνια (και δε μου άρεσε από τη πρώτη μέρα, δεν είμαι φαν μπόι) έχει σήμερα +30% περισσότερη αυτονομία. Επίσης το είδος επαγγελματία  που περιγράφετε δεν είναι εκείνοι που πραγματικά χρειάζονται υπερφορητό.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, invisiblesurfer said:

Ο Μ2 που έχω εδώ και δύο χρόνια (και δε μου άρεσε από τη πρώτη μέρα, δεν είμαι φαν μπόι) έχει σήμερα +30% περισσότερη αυτονομία. Επίσης το είδος επαγγελματία  που περιγράφετε δεν είναι εκείνοι που πραγματικά χρειάζονται υπερφορητό.

το ξαναλεω ειναι αδιαφορη η αυτονομια, δεν υπαρχει ρεαλιστικο σεναριο οπου θα βγαλει καποιος 8ωρο εργασιας απο την καφετερια ή την ξαπλωστρα οποτε τα περι αυτονομιας τα ακουω βερεσε,

παμε πλεον στην εποχη που τα φορητα λογω ισχυος παραγκωνιζουν τα desktop, εγω προσωπικα ξερω πολλους γραφιστες που πλεον δουλευουν απτο σπτι με ενα Macbook Pro laptop κουμπωμενο στo Apple Studio display, το ιδιο βλεπω και σε πολλους developers στο youtube σε πολλες παραλλαγες laptop/monitor combo

κι αν καποιος το χρειαζεται για να γραφει ή να διαβαζει εξελοχαρτα και word αυτο μπορει να το κανει και με ενα ipad ή ενα φθηνο ταμπλετ

εγω προσωπικα εχω παρει ενα εξυπνο πολυπριζο με σουκο και usb θυρες που φορτιζει και κραταει στο ρευμα ολες τις συσκευες οπου κι αν βρισκομαι

Επεξ/σία από Odyss3us

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...