Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 92
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
49 minutes ago, floba said:

Παιξε το indiana jones σε 4κ Full rtx δλδ path tracing με oled μονιτορ και μετα πες αν ειναι μουφα.Το οτι δεν υπαρχουν λεφτα για να φτιαξεις εναν υποκογιστη να μπορει να παιξει κατι τετοιο δεν παει να πει οτι πρεπει να το κραζεις κιολας.Στην Ελλαδα δυστυχως οτι δεν εχουμε το κραζουμε.Και δεν το λεω απλα για να το λεω αλλα το κανω κιολας.Εχω 9800x3d+4090 και oled monitor οχι tv και παιζω 4κ. full path tracing στα 110+fps με dlss quality.Πιστεψε με ειισαι μεσα στην οθονη.Μην κραζουμε οτι δεν εχουμε. 

Το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι ότι χειρότερο έχει υπάρξει σε optimization την τελευταία τουλάχιστον δεκαετία και αυτό είναι παγκόσμια γνωστό!! 😉

• Like 1
  • Confused 1
  • Haha 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, konstantinos77g είπε

Το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι ότι χειρότερο έχει υπάρξει σε optimization την τελευταία τουλάχιστον δεκαετία και αυτό είναι παγκόσμια γνωστό!! 😉

vulcan και χειροτερο optimization 😂😂😂Μαλλον μιλας για αλλο παιχνιδι.Εχεις μπαιρδευτει με την  UE 5 μαλλον😉Ειναι απο τα καλυτερα παιχνιδια που χωρις rtx παιζει στα καλυτερα fps και σε χαμηλοτερες καρτες. Έχουμε μπερδέψει το κακό optimization Με το ότι θέλω να αγοράζω μία κάρτα γραφικών και να μου κρατάει 20 χρόνια μάλλον.... Που το άκουσες εσύ για το συγκεκριμένο παιχνίδι που ακούστηκαν τα καλύτερα λόγια από την πρώτη κιόλας στιγμή δεν μπορώ να καταλάβω. Τελοσπάντων δεν έρχομαι σε ρήξη με κανέναν απλά δεν μπορώ να ακούω ότι είναι μπαρούφες θα τα RT και τα PT Επειδή περιμένουμε με μία κάρτα των 250 € και με 10 γίγα βραμ Να παίζουμε τα πάντα

• Haha 1
Δημοσ.

Η Rx 9070xt είναι μία χαρά αλλά θα την τέλεια στα 550€ αλλά τέλος πάντων καλό value είναι. Για την Rx 9070 δεν μπορώ να παω ότι είναι καλό value διότι η 5070 θα είναι στα ίδια λεφτά (εκτός αμα είμαστε χωρίς αποθέματα για πολύ καιρό).

Περιμένουμε reviews αλλά και να αγοράσει ο κόσμος AMD GPUs ακόμη και intel gpus (πήρα για τον αδερφό μου arc a770 με 195€ πρίν 6 μήνες είναι φοβερή) αλλά φαντάζομαι όλοι θα θέλουμε πιο φθηνά τις Nvidia.

1 ώρα πριν, vassilis018 είπε

η 9070ΧΤ σε ποια αντίστοιχη της nVidia κατατάσεται?

9070xt 600€ χτυπάει 5070 ti στα 750€

9070 στα 550€ χτυπάει 5070 στα 550€

Σημείωση: Η τιμή είναι η MSRP δηλαδή αυτή που ορίζει ο κατασκευαστής. Η τελική μπορεί διαφέρει λόγο φόρου, αποθέματος κλπ.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, GCX είπε

Η Rx 9070xt είναι μία χαρά αλλά θα την τέλεια στα 550€ αλλά τέλος πάντων καλό value είναι. Για την Rx 9070 δεν μπορώ να παω ότι είναι καλό value διότι η 5070 θα είναι στα ίδια λεφτά (εκτός αμα είμαστε χωρίς αποθέματα για πολύ καιρό).

Περιμένουμε reviews αλλά και να αγοράσει ο κόσμος AMD GPUs ακόμη και intel gpus (πήρα για τον αδερφό μου arc a770 με 195€ πρίν 6 μήνες είναι φοβερή) αλλά φαντάζομαι όλοι θα θέλουμε πιο φθηνά τις Nvidia.

499 και 599 θα ηταν η σωστη αναλογια αν οι διαφορες τους ειναι οπως αναφερει AMD  , εκτος αν οι επιδοσεις τους στα Benchmarks ειναι πολυ κοντα.

Θυμαμαι και με την σειρα zen5 ειχε πεσει hype αλλα οι επιδοσεις τους δεν ηταν οπως διαφημιζε η AMD , αυτο ομως δεν σημαινει οτι δεν ειναι καλοι.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, AzaZyL είπε

ρε φίλε τι 300-350? ΚΑΝΕΝΑΣ μα ΚΑΝΕΝΑΣ δεν πίστευε ότι θα τις βγάλει σε αυτά τα χρήματα.. Είναι δυνατόν να σου βγάλει 5070 με 350 ευρώ?

Άμα μειώσεις το περιθώριο κέρδους σου ναι. Θυμάσαι τις Polaris? RX 480 250€(νομίζω μπορεί να ήταν και λιγότερο)  χτυπούσε την gtx 980 στα 550€. Είχε και 8gb vram ενώ η 980 είχε 4gb επίσης και σε Vulcan και dx12 τα πήγαινε καλύτερα αλλά ήταν λίγα παιχνίδια αυτά.
Τότε η Amd ήταν σε πολύ κακή οικονομική κατάσταση το 2015

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

640 για ASUS TUF 7900GRE OC (είχε και ASUS 7900ΧΤ OC με 810) έδωσα τελη Νοεμβρη και επειδή την κράτησα λίγο γιατί πούλησα ολο το PC αργότερα

εγώ προσωπικά έμεινα ΥΠΕΡ ευχαριστημένος και απο επιδόσεις και απο θερμοκρασία. 24-26 βαθμούς idle. 60-62 βαθμοιύς full load και αθόρυβη.

Η κάρτα έτρεχε 2600 πυρήνα με 0.965 ρεύμα και 2550 - 2600 μνήμες γάζωνε και έπαιρνε κι άλλο undervolt.

Ας βγεί εστω 650 ευρώ η 9070ΧΤ που δεν το νομίζω και αγοράζω πάλι μια TUF η μια Red Devil ευχαρίστως.

Επεξ/σία από Seaside
  • Super Moderators
Δημοσ.
2 minutes ago, GCX said:

Άμα μειώσεις το περιθώριο κέρδους σου ναι. Θυμάσαι τις Polaris? RX 480 250€(νομίζω μπορεί να ήταν και λιγότερο)  χτυπούσε την gtx 980 στα 550€. Είχε και 8gb vram ενώ η 980 είχε 4gb επίσης και σε Vulcan και dx12 τα πήγαινε καλύτερα αλλά ήταν λίγα παιχνίδια αυτά.
Τότε η Amd ήταν σε πολύ κακή οικονομική κατάσταση το 2015

H RX480 (229$) βέβαια βγήκε τέλη Ιουνίου του 2016 ενώ η GTX980 (549$) τον Σεπτέμβριο του 2014. 

20 μέρες μετά την RX480 είχε βγει η GTX1060 6GB (299$) που ήταν λίγο καλύτερη.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Sensible είπε

499 και 599 θα ηταν η σωστη αναλογια αν οι διαφορες τους ειναι οπως αναφερει AMD  , εκτος αν οι επιδοσεις τους στα Benchmarks ειναι πολυ κοντα.

Θυμαμαι και με την σειρα zen5 ειχε πεσει hype αλλα οι επιδοσεις τους δεν ηταν οπως διαφημιζε η AMD , αυτο ομως δεν σημαινει οτι δεν ειναι καλοι.

Ισχύει και συμφωνώ και εγώ μαζί σου αλλά το θεμα είναι ότι ο περισσότερος κόσμος θα πάει να αγοράσει Nvidia στα ίδια λεφτά. Ακόμη και 80% η Rx 9070 ταχύτερη να ήταν από την 5070, λόγο του branding της Nvidia ο μέσος κόσμος θα πάει εκεί. Αυτοί που το θέλουν μόνο για παιχνίδια και δεν θέλουν AI/Rendering και ψάχνονται παραπάνω θα πάνε σίγουρα σε Amd. Επίσης αρκετά prebuilts και gaming laptops είναι με Nvidia gpu  και δεν βοηθάει. Το custom pc community είναι πλέον πολύ μικρό μερίδιο αγοράς.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, cpc464 είπε

Τις έκανε τα μούτρα κρέας της NVIDIA, αν δεν πουλήσει στα 300-350 δεν κάνει τίποτα, είχε μία ευκαιρία να κάνει μία δυνατή κίνηση και την έχασε.

ντάξ το παράκανες και εσύ 300 ευρώ δεν θα είχε ούτε αν πουλιόταν 19 χρόνια πριν... μια 8800GT (4η στην σειρά πίσω απο GTS, GTX, Ultra)  είχε 350 :P 

Αλλά ναι συμφωνώ ότι πάει να βγάλει το maximum λογικό κέρδος για τις επιδόσεις που έχει ενώ θα έπρεπε να κάνει ένα σκόντο να τις έριχνε στα 500-550 για την XT 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Thresh είπε

H RX480 (229$) βέβαια βγήκε τέλη Ιουνίου του 2016 ενώ η GTX980 (549$) τον Σεπτέμβριο του 2014. 

20 μέρες μετά την RX480 είχε βγει η GTX1060 6GB (299$) που ήταν λίγο καλύτερη.

Ναι τώρα θυμήθηκα λάθος μου 2016  ήταν αλλά πάλι βοήθησε την Amd και πήρε μερίδιο αγοράς άμα δεις παλιότερα στοιχεία marketshare (σαφώς βοήθησε και το marketing, κάτι τετοιες συγκρίσεις είχε παλιά σε slides) Αλλά μετά τις RX Vega πολύς κόσμος έφυγε και η Rdna 1 δεν πούλησε πολύ λόγο RTX και dlss από τις 2000 που παρόλο δεν υπήρχαν και πολλά παιχνίδια διαθέσιμα με αυτές τις τεχνολογίες

• Like 1
Δημοσ.
37 minutes ago, GCX said:

9070xt 600€ χτυπάει 5070 ti στα 750€

9070 στα 550€ χτυπάει 5070 στα 550€

Σημείωση: Η τιμή είναι η MSRP δηλαδή αυτή που ορίζει ο κατασκευαστής. Η τελική μπορεί διαφέρει λόγο φόρου, αποθέματος κλπ.

δεν εννοώ τιμολογιακά. Αλλά σε απόδοση.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, vassilis018 είπε

δεν εννοώ τιμολογιακά. Αλλά σε απόδοση.

Αυτό που έγραψα παραπάνω είναι:

RΧ 9070ΧΤ= 5070 ΤΙ

9070= 5070 απλά έβαλα μαζί και την τιμή

Δημοσ.
5 minutes ago, GCX said:

Αυτό που έγραψα παραπάνω είναι:

RΧ 9070ΧΤ= 5070 ΤΙ

9070= 5070 απλά έβαλα μαζί και την τιμή

κρατώ μικρό καλάθι για την AMD...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...