jimmy213 Δημοσ. Παρασκευή στις 06:17 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 06:17 μμ 28 minutes ago, BritGreek said: Άρα πλέον, τέρμα από παντού οι δωρεάν ομαδικές βιντεοκλήσεις με screen sharing χωρίς χρονικό περιορισμό; To Skype χρησιμοποιείται σε πολύ μεγάλο βαθμό από εκπαιδευτικούς φορείς, καθώς και από πανεπιστήμια στην Ευρώπη. Viber, κλπ αποκλείονται λόγω υποχρεωτικής προβολής του τηλεφωνικού αριθμού των συμμετεχόντων. Έχουν πάει όλοι στο Zoom. Ακόμα και πανεπιστήμια που λες. Όποια έχουν ξεμείνει, θα πάνε κι αυτά στο Zoom. 1
somt Δημοσ. Παρασκευή στις 06:22 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 06:22 μμ (επεξεργασμένο) https://www.statista.com/statistics/1331323/videoconferencing-market-share/ Επεξ/σία Παρασκευή στις 06:23 μμ από somt 3
mphxths Δημοσ. Παρασκευή στις 06:44 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 06:44 μμ Ρε παιδια , εχω ανοιχτο skype , ανοιχτο teams , υποτιθεται οτι εχει κανει sync το teams απο το skype , δειχνει τα contacts ας πουμε , αλλα το chat history δεν υπαρχει στο teams , ενω το βλεπω κανονικα στο skype προφανως. Δεν μας βλεπω να κανουμε ομαλη μεταβαση 1
elpenor Δημοσ. Παρασκευή στις 06:49 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 06:49 μμ (επεξεργασμένο) Link για ιδέες σε όλους θέλουν να βρουν νέο messenger. https://www.securemessagingapps.com https://www.messenger-matrix.de Επεξ/σία Παρασκευή στις 06:49 μμ από elpenor
Super Moderators Thresh Δημοσ. Παρασκευή στις 06:53 μμ Super Moderators Δημοσ. Παρασκευή στις 06:53 μμ 2 minutes ago, elpenor said: Link για ιδέες σε όλους θέλουν να βρουν νέο messenger. https://www.securemessagingapps.com https://www.messenger-matrix.de Κακά τα ψέματα, όσοι χρησιμοποιούσαν ακόμα Skype δεν ήταν για το "κύριο" όγκο των επαφών τους. Καλώς ή κακώς οι πιθανότητες λένε ότι δεν θα επιλέξουν κάποιο καινούριο app, αλλά κάποιο από τα υπόλοιπα που χρησιμοποιούν ήδη για τις υπόλοιπες επαφές. 1
Sensible Δημοσ. Παρασκευή στις 06:57 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 06:57 μμ (επεξεργασμένο) Τριχες , φερτε πισω το MSN Messenger Επεξ/σία Παρασκευή στις 06:57 μμ από Sensible 5
great Δημοσ. Παρασκευή στις 07:06 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 07:06 μμ 48 minutes ago, jimmy213 said: Έχουν πάει όλοι στο Zoom. Ακόμα και πανεπιστήμια που λες. Όποια έχουν ξεμείνει, θα πάνε κι αυτά στο Zoom. μπα, το zoom έχει προβλήματα λόγω gdpr στην eu. Teams πάνε αναγκαστικά ολοι
mr.Vox Δημοσ. Παρασκευή στις 07:24 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 07:24 μμ 2 ώρες πριν, comfuzio είπε Discord και μόνο, όλα τα άλλα σούτια μόλις δω desktop μετά από clean install, αλλά αυτό το γ@μ.teams ξαναμπαίνει μόλις βάλω internet στο pc, το σουτάρω 2η φορά και ξαναμπαίνει με την εγκατάσταση του office! 3 σούτια θέλει για να φύγει αυτό το bloat. Nova από το κινητό καλώ εντελώς δωρεάν σε όλα τα σταθερά και κινητά της Ευρωπαϊκής ένωσης. Δεν ξέρω για άλλους προορισμούς. Υπάρχουν και άλλοι προορισμοί όπως ΗΠΑ, Αυστραλία, Νέα Ζηλανδία,. Δεν μιλάμε για κάτι περίεργα νησιά που η σύνδεση γίνεται με δοριφόρο μόνο με πέντε ευρώ το λεπτό Η Cosmote πχ στα περισσότερα προγράμματα έχει κόψει τα υπεραστικά. Θυμάμαι τους 28 προορισμούς πριν λίγα χρόνια. Εγώ έχω και άλλο VoIP πάροχο πχ omnivoice. Είναι ένα θέμα όμως.
fast8 Δημοσ. Παρασκευή στις 09:03 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 09:03 μμ To Skype όταν το αγόρασε η Microsoft ήταν τόσο δημοφιλές, ώστε το όνομα του ήταν ρήμα. Οπως το ψάξιμο στο internet το λέμε γκουγκλάρισμα, έτσι τότε τις βιντεοκλήσεις τις λέγανε skype. Πως τα κατάφερε αυτή η Microsoft να καταστέψει ακόμα ένα προϊον. #$%@ γίνεται ότι πιάνει. 4
BritGreek Δημοσ. Παρασκευή στις 09:06 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 09:06 μμ 2 ώρες πριν, jimmy213 είπε Έχουν πάει όλοι στο Zoom. Ακόμα και πανεπιστήμια που λες. Όποια έχουν ξεμείνει, θα πάνε κι αυτά στο Zoom. Επειδή είναι η δουλειά μου, τουλάχιστον στον δικό μου κύκλο χρησιμοποιούν σχεδόν όλοι μόνο Skype γιατί είναι χωρίς περιορισμούς. Το BlueJeans παύει να υπάρχει, απ' ότι διαβάζω. Υπάρχουν ΔΩΡΕΑΝ εναλλακτικές σήμερα χωρίς χρονικό περιορισμό και χωρίς να φαίνεται ο τηλεφωνικός αριθμός των συμμετεχόντων (GDPR); Αν ξέρει κανείς, ας μας διαφωτίσει. 2
safridia Δημοσ. Παρασκευή στις 10:16 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 10:16 μμ Αληθεια πως το καταφερνουν αυτο να αγοραζουν κατι που ειναι κορυφαιο στην εποχη της αγορας και να το απαξιωνουν τοσο πολυ που να το καταργουν μετα απο λιγα χρονια; Ταλεντο θελει για να το κανεις αυτο 2
freegr Δημοσ. Σάββατο στις 12:57 πμ Δημοσ. Σάββατο στις 12:57 πμ Η πορεία θα δείξει πλέον αν όντως η αλλαγή θα βοηθήσει τον χρήστη εφόσον παραμείνει δωρεάν
JimGer Δημοσ. Σάββατο στις 05:30 πμ Δημοσ. Σάββατο στις 05:30 πμ 10 hours ago, mr.Vox said: Υπάρχουν και άλλοι προορισμοί όπως ΗΠΑ, Αυστραλία, Νέα Ζηλανδία,. Δεν μιλάμε για κάτι περίεργα νησιά που η σύνδεση γίνεται με δοριφόρο μόνο με πέντε ευρώ το λεπτό Η Cosmote πχ στα περισσότερα προγράμματα έχει κόψει τα υπεραστικά. Θυμάμαι τους 28 προορισμούς πριν λίγα χρόνια. Εγώ έχω και άλλο VoIP πάροχο πχ omnivoice. Είναι ένα θέμα όμως. Betamax Providers (voip buster etc). Συνήθως πολύ φθηνό. Υπάρχουν Site για betamax price comparison να δεις τι σε βολεύει
for4 Δημοσ. Σάββατο στις 07:34 πμ Δημοσ. Σάββατο στις 07:34 πμ Rip στην εφαρμογή με την καλύτερη ποιότητα ήχου και εικόνας στις κλήσεις. Πώς κατάφερε την νο 1 εφαρμογή videocall να την κλείσει και να εμφανιστεί από το πουθενά ένα zoom, πραγματικά είναι υλικό για σεμινάριο σε business university 2
BritGreek Δημοσ. Σάββατο στις 08:14 πμ Δημοσ. Σάββατο στις 08:14 πμ 7 ώρες πριν, freegr είπε Η πορεία θα δείξει πλέον αν όντως η αλλαγή θα βοηθήσει τον χρήστη εφόσον παραμείνει δωρεάν Δεν είναι εντελώς δωρεάν, γιατί το Teams έχει όριο τη μια ώρα στις ομαδικές βιντεοκλήσεις. 13 ώρες πριν, mphxths είπε Ρε παιδια , εχω ανοιχτο skype , ανοιχτο teams , υποτιθεται οτι εχει κανει sync το teams απο το skype , δειχνει τα contacts ας πουμε , αλλα το chat history δεν υπαρχει στο teams , ενω το βλεπω κανονικα στο skype προφανως. Δεν μας βλεπω να κανουμε ομαλη μεταβαση Το ίδιο και στο δικό μου, ενώ με άφησε να συνδεθώ με τα credentials του Skype. Ίσως δεν είναι έτοιμο ακόμα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα