Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 ώρες πριν, JimGer είπε

Betamax Providers (voip buster etc). Συνήθως πολύ φθηνό. Υπάρχουν Site για betamax price comparison να δεις τι σε βολεύει 

Και όμως κάποιες κλήσεις δεν βγαίνουν ή είναι προβληματικές. Δοκιμασμένα είναι όλα. Χάσαμε τα 60 λεπτά τζάμπα τον μήνα αν και πληρώνω και άλλον Voip πάροχο με ετήσια συνδρομή. Μιλάω αποκλειστικά για υπηρεσίες τηλεφωνίας και όχι βιντεοκλήσεων μεταξύ υπολογιστών.

Δημοσ.

Όταν βλέπω πρόσκληση από Microsoft Teams είμαι σίγουρος ότι θα κάνω 10 λεπτά να συνδεθώ.

Προκαταβολικά κάθε φορά ετοιμάζω Windows, iPhone και ένα Android και όποιο λειτουργήσει.

Με το Google Meet ποτέ δεν είχα θέμα. 

• Like 1
Δημοσ.
1 hour ago, mr.Vox said:

Και όμως κάποιες κλήσεις δεν βγαίνουν ή είναι προβληματικές. Δοκιμασμένα είναι όλα. Χάσαμε τα 60 λεπτά τζάμπα τον μήνα αν και πληρώνω και άλλον Voip πάροχο με ετήσια συνδρομή. Μιλάω αποκλειστικά για υπηρεσίες τηλεφωνίας και όχι βιντεοκλήσεων μεταξύ υπολογιστών.

Γενικά δεν έχω θέμα νομίζω εδώ και χρόνια. Μέσω FRITZ το είχα για main τηλεφωνία στο σπίτι για εξωτερικό. Τι να σου πω δεν ξέρω... 

Δημοσ.
19 ώρες πριν, mindreader είπε

Κλασικες ιστοριες.

Εξαγορα, παιρνουν διαφορες τεχνολογιες, το πετανε στα σκουπιδια.

Ειδικα και η microsoft κιολας, ειναι number one, να καταστρεφει τα παντα, και να τα αντικαθιστα με προβληματκα και υποδεεστερα προϊοντα.

Καλα τη λενε μικρομαλακη.

Τα ίδια έκανε και με την Corel, την εξαγόρασε την εξαφάνισε για πολλά χρόνια και όλα αυτά επειδή έβγαζε τότε η Corel μια εξαιρετικά φιλική προς τον χρήστη διανομή Linux & σουίτα γραφείου για Windows & Linux. To πως σώθηκε τελικά το CorelDraw δεν ξέρω.

• Like 1
Δημοσ.
23 ώρες πριν, tony_boy είπε

Αηδία έχει καταντήσει. Αγοράζουν ένα προϊόν, το βάζουν στην άκρη ή παίρνουν την core τεχνολογία του και μετά το πετάνε στα σκουπίδια. Εν τω μεταξύ δεν το βελτιώνουν καθόλου. OneDrive για παράδειγμα... Αυτή η εταιρεία δεν ξέρω από πότε έχει να βγάλει κάτι αυθεντικά δικό της...

οτι ειπες. εδω ειχαν το msn με ετοιμο κοινο χρονια και αντι να το εξελιξουν το πεταξαν στα σκουπιδια για το σκαιπ και τωρα παλι τα ιδια.

οσο για το σκαιπ προωπικα ουτε χαιρομαι ουτε λυπαμαι.ισως γτ το μισουμε ολοι οι msn lovers που για χαρη του η μαλακομικρη εκλεισε το msn

• Like 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, Axelq είπε

Όταν βλέπω πρόσκληση από Microsoft Teams είμαι σίγουρος ότι θα κάνω 10 λεπτά να συνδεθώ.

Προκαταβολικά κάθε φορά ετοιμάζω Windows, iPhone και ένα Android και όποιο λειτουργήσει.

Με το Google Meet ποτέ δεν είχα θέμα. 

Τις προάλλες ήθελα να κάνω ένα video conferance. Μου έστειλαν λινκ και τα σχετικά. Προσπάθησα να το εγκαταστήσω σε Mac του 2015 κι έφαγα πόρτα λόγω παλαιού OS. Πήγα στην επιλογή μέσω Browser και μου βγήκε η πίστη αλλά τα κατάφερα. Οι ποιότητες εικόνας και ήχου απόλυτα μέτριες και δεν έφταιγε η σύνδεση αφού αμφότεροι οι συμμετέχοντες είχαν οπτική ίνα. 

• Like 1
Δημοσ.
20 ώρες πριν, alexisnik19911 είπε

οτι ειπες. εδω ειχαν το msn με ετοιμο κοινο χρονια και αντι να το εξελιξουν το πεταξαν στα σκουπιδια για το σκαιπ και τωρα παλι τα ιδια.

οσο για το σκαιπ προωπικα ουτε χαιρομαι ουτε λυπαμαι.ισως γτ το μισουμε ολοι οι msn lovers που για χαρη του η μαλακομικρη εκλεισε το msn

κι εγώ έχω μείνει με την απορία τόσα χρόνια, γιατί κατήργησαν το MSN σε μία νύχτα... Ήταν απίστευτο εργαλείο για εκείνη την εποχή.

• Like 1
Δημοσ.

Για πειτε επιλογες σαν το skype, που ΝΑ ΜΗΝ απαιτουν αριθμο κινητου τηλεφωνου για να λειτουργησουν.

Οπως δηλαδη ηταν τοσα χρονια το skype, που δεν απαιτουσε κινητο τηλεφωνο, ουτε ως εφαρμογη ουτε νουμερο κινητου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...