Niiikoc Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου Καλησπέρα σας, Είπα να ανοίξω το thread αυτό για να γράφουμε συμβουλές σχετικά με τα ETFs σε Interactive Brokers αλλά και βοήθειες σε καινούργιους που θέλουν να μπουν σε αυτόν τον κόσμο. Θα παρακαλούσα όσο να ναι να μείνει εντός θέματος για να μπορεί να υπάρχει μια συνοχή και να βρίσκουμε αυτό που θέλουμε. Θα ξεκινήσω με κάποια ερωτήματα που μου έχουν δημιουργηθεί καθώς ψάχνομαι. Πως μπορώ να αλλάξω το smart routing στο IBKR και να επιλέξω κάποιο άλλο χρηματιστήριο; Μέσω του browser ή του App δεν βρήκα πουθενά αυτή την επιλογή Υπάρχει κάποιος τρόπος να βλέπω σε ποιο χρηματιστήριο κοιτάει ένα ETF; πχ ανάφεραν σε άλλο thread ότι το BVMDE.ETF κοιτάει σε ιταλικό χρηματιστήριο. Και σαν αποτέλεσμα έχει όταν πας να αγοράσεις κάποιο ETF να έχει υψηλά fees Αξίζει να δούμε Ευρωπαικά ETFs; Αν ναι, ποια θα προτείνατε; Προσπάθησα να χρησιμοποιήσω αυτά τα 2 sites αλλά δεν φαίνεται να μου τα βγάζει στο interactive brokers. Βλέπω να μου βγάζει παραπλήσια. Any Advise? IB Contract Information Center ETF Screener | justETF Υπάρχει τρόπος να μπαίνει αυτόματα το ποσό στο ETF που έχουμε επιλέξει χωρίς να ασχολούμαστε; Αν παραβιάζει κάποιο κανόνα παρακαλώ πείτε μου αν το διορθώσω.
Grim Ripper Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 1. IBKR app: Search > IE00BFMXXD54 (πάτα να κάνει αναζήτηση) > Instrument > VUAA STK@IBIS2 (άλλαξε το ISIN και βρες οποίο etf θες αν δεν το βγάζει κατευθείαν) 2. Το BVME είναι το ιταλικό χρηματιστήριο, δεν το κοιτάει. Στο justetf προς το τέλος θα δεις το όνομα του etf για κάθε χρηματιστήριο και σε τι νόμισμα πωλείται, ψάξε το κάθε χρηματιστήριο τι όνομα έχει στο IB. 5. Νομίζω θες το "Recurring Investments". Επεξ/σία 28 Φεβρουαρίου από Grim Ripper
Προτεινόμενες αναρτήσεις