Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 55
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πιο ποιοτικά σαν υλικά δεν ξέρω, πάντως 1-2 φορές που έτυχε να δοκιμάσω Iglo και φθηνότερα ζεσταμένα μαζί, τα Iglo ήταν υποδεέστερα (λιγότερο τραγανά και πιο μαλακά, αλλά και σε γεύση πιο άνοστα).

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, phanispal είπε

Δηλαδή τα Iglo είναι καλύτερα ποιοτικά;

Ενδιαφέρουσα άποψη. 

Πολλές φορές όταν βλέπουμε κάπου ένα προϊόν πχ φαγητό σε χαμηλότερη τιμή από αυτή που ξέρουμε, λέμε ότι αυτό θα είναι και χαμηλότερης ποιότητας. 

Μπορει όμως να ισχύει κάτι διαφορετικό, το ακριβό που έτρωγες τόσα χρόνια να είχε κακη ποιοτητα και εσύ να νόμιζες ότι έτρωγες κάτι ποιοτικό, ενώ τώρα που βγήκε ένα φθηνότερο ίδιο προϊόν, να είναι ίδιας ποιότητας, απλά στο πρώτο έβγαζε περισσότερο κέρδος η εταιρεία, στο δεύτερο βγάζει το αναμενόμενο κέρδος. 

Anyway, ts αγόρασε και δοκίμασε τις νέες κροκέτες να δεις, δεν έχει νόημα να ψαχνόμαστε.

Επεξ/σία από mariosnik_
  • Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, mourouzis2005 είπε

Η πιο ευκολη λυση ειναι να δεις τη διευθυνση της εταιρειας παρασκευης στην συσκευασια και αν συμπιπτει με της Iglo.

Έχεις δίκιο, αλλά αυτό ισχύει μόνο για τα ελληνικά προϊόντα του LIDL. Μόνο σε αυτά έχω δει να αναφέρεται ο κατασκευαστής.
Τα προϊόντα που εισάγονται από το εξωτερικό αναγράφουν μόνο "Παρασκευάζεται για την LIDL".

Δημοσ.

Η ιδιωτικη τους ετικετα παριεχει ενα προιον πο υκατασκευαζεται απο καποιον "μεγαλο" κατασκευαστη ΑΛΛΑ με τις προδιαγραφες υλικων κλπ που θετει το lidl .
Απλη δοκιμη τα ντολμαδακαι κονσερβα του lidl τα φτιαχνει η Παλίρροια , το το κανονικο και παρε και του lidl αλλη γευση .
Απλα πραγματα  

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Νομίζω πως είναι αναμενόμενο η όποια εταιρία βγάζει το Χ επώνυμο και το Ψ ιδιωτικής ετικέτας να τα παράγει με κάποιες διαφορές καθώς, αν δεν το έκανε αυτό, δεν θα είχε νόημα ύπαρξης το "επώνυμο" (το οποίο είναι και ακριβότερο)

Από την άλλη πλευρά είσαστε σίγουροι όσοι μιλάτε για "κατώτερη ποιότητα" ότι δεν μπερδεύετε την "ποιότητα" με τη "γεύση"; Μήπως πχ λίγο αλάτι λιγότερο στο ιδιωτικής ετικέτας το κάνει λίγο πιο άγευστο και αυτό το αισθανόμαστε σαν "κατώτερη ποιότητα"; Γιατί θα πρέπει να παραδεχτούμε ότι η "ποιότητα" δεν είναι κάποιο απόλυτο νούμερο για να είναι εύκολα μετρήσιμο.

Επίσης παίζει το ρόλο της (είτε το καταλαβαίνουμε είτε όχι) και η συνήθεια. Αυτός που έχει συνηθίσει από μικρός τον καπετάν Iglo ίσως δύσκολα να αποδεχτεί την όποια άλλη γεύση. Κάτι σαν την μαγειρική της μαμάς μας που (καλή/κακή) δύσκολα ξεσυνηθίζουμε και που συνήθως θεωρούμε ότι η δικιά μας ήταν η καλύτερη μαγείρισσα :P

Επεξ/σία από haris_216
  • Like 3
Δημοσ.

Δεν έχω δοκιμάσει από λιντλ, αποφεύγω γενικά, αν πάρω κάτι από εκεί, είναι πολύ συγκεκριμένα, έχω πάρει όμως από περιέργεια άλλες μάρκες, στην μισή τιμή του iglo. Μουράγιο, Πυροφάνι, δεν γνωρίζω περί τίνος πρόκειται αλλά τα δοκίμασα. Η γεύση ήταν ίδια ακριβώς. Και τα αναγραφόμενα υλικά Σε υφή, το ένα διαλυόταν κάπως πιο εύκολα με τον ίδιο τρόπο ψησίματος, σε air fryer τα βάζω. Άλλη διαφορά δεν βρήκα.

Αναφορά σε κείμενο

Δημοσ.

Πυροφάνι fish fingers από Sklavenitis = καλή ποιότητα. Tα IGLO έχουν όνομα και βαράνε στην τιμή (λίγο καλύτερα από Πυροφάνι αλλά δεν δικαιολογείται τόση διαφορά τιμής) Ταπεινή μου (γευστική) άποψη

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 hours ago, Ukforthemoment said:

Πόσες τρως που κοιτάς να κάνεις οικονομια σε κάτι που δεν κάνει πάνω απο 5€ το κουτί;

Και όχι δεν είναι ίδιες.

Ναι κοίτα τώρα τι γίνεται.

5€ κάνουν στην προσφορά οι Iglo. Αντικειμενικά δεν αξίζουν. Καλύτερα να παραγγείλεις απ’ έξω τη μια μέρα που δεν έχεις φτιάξει φαγητό σπίτι. Οι Lidl, αν ήταν προκοπή, θα άξιζαν.

Επεξ/σία από GodzillaCover
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, GodzillaCover είπε

Ναι κοίτα τώρα τι γίνεται.

5€ κάνουν στην προσφορά οι Iglo. Αντικειμενικά δεν αξίζουν. Καλύτερα να παραγγείλεις απ’ έξω τη μια μέρα που δεν έχεις φτιάξει φαγητό σπίτι. Οι Lidl, αν ήταν προκοπή, θα άξιζαν.

https://www.sklavenitis.gr/katepsygmena/katepsygmena-psaria-thalassina/psaria-katepsygmena/psarokroketes-captain-iglo-15tem-420gr-1598565/

4,95€ ,στο ΑΒ 5,23€,mymarket 6,70€

Αξίζουν δεν αξίζουν τι να σου πω;Δεν τις τρώω συχνά αλλά απο το lidl που έχω δοκιμάσει τις iglo ειναι καλύτερες ,κατά την γνώμη μου.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, villasg είπε

Η ιδιωτικη τους ετικετα παριεχει ενα προιον πο υκατασκευαζεται απο καποιον "μεγαλο" κατασκευαστη ΑΛΛΑ με τις προδιαγραφες υλικων κλπ που θετει το lidl .
Απλη δοκιμη τα ντολμαδακαι κονσερβα του lidl τα φτιαχνει η Παλίρροια , το το κανονικο και παρε και του lidl αλλη γευση .
Απλα πραγματα  

oλα τα ντολμαδακια σε κονσερβα ειναι εμετος, αναρωτιέμαι ποιος τα τρωει αυτα τα σκουπιδια...

Ως αναφορα το γαλα και την φετα , ειναι ΚΟΛΙΟΣ αλλα τα πουλαει ως ΓΑΛΠΟ. Ιδια ποιοτητα, μιση τιμη. 

Επεξ/σία από varade
  • Like 2
Δημοσ.

Προσωπικά μου αρέσουν οι ψαροκροκετες μια στο τόσο, ως κάτι γρήγορο και γνωρίζοντας ότι δεν θα ναι και πολύ υγιεινό, στην ίδια κατηγορία που παίρνω και κοτομπουκιές  και κάτι ψεύτικα burger κλπ.

Αν είναι να συγκρίνω τιμές, ξέρω ότι δεν θα φάω κάτι καλύτερο παίρνοντας iglo, παρόλα αυτά είναι καλύτερα από άλλα που δοκίμασα, όχι στην γεύση που ήταν ίδια, αλλά στην υφή και στο πώς μαγειρεύονται, όπως έγραψα. 
Γνώμη μου, δεν είναι το ίδιο το ξέρω, αλλά αν ειναι να δώσεις 5-6 ευρώ για ένα τέτοιο γεύμα από τη στιγμή που τα μετράς τα ευρώ και δεν ειναι ότι απλά σ αρέσουν οι ψαροκροκετες, παρε καλύτερα μια τσιπούρα και φάε το ψάρι σου εξίσου εύκολα. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω δοκιμάσει σχεδόν όλες τις κλασσικές ψαροκροκέτες-Μπαστουνάκια από όλα τα μερκετ. Του lidl δυστυχώς είναι οι χειρότερες, όχι γιατί το ψάρι μέσα δεν είναι καλό ή δεν είναι φιλέτο, αλλά γιατί έχουν περισσότερο κουρκούτι από τις άλλες. Αν βρεις τις igloo σε προσφορά 40%, φόρτωσε. Επίσης τίμιες για μένα, του mymarket (καλο λιμάνι) και kallimanis fish sticks, ενώ και οι pescanova τις θεωρώ νο2 μετά τις igloo. Τις βγάζουν όλες σε προσφορά. Εννοείται μείνε μακριά από κροκέτες σε σχήμα ψαράκι κτλ, είναι χυλός ψαριού προτηγανισμένος (όπως κάτι άθλιες φτηνές κροκέτες κοτόπουλου). Αλλά ναι, είναι λύση ανάγκης...πάρε μια τσιπουρα/λαβράκι από το lidl με 6-8€ το κιλό και φάε σωστό και προσιτό ψάρι.

Επεξ/σία από dialteo

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...