Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα

Είμαι μέλος του insomnia εδώ και πολλά χρόνια (από το 2004!), αν και έχω ... καιρό να γράψω.

Εργάζομαι σε ένα project που συνδυάζει τον κόσμο του στοιχήματος με τις επενδύσεις, και θα με βοηθούσε πολύ να καταλάβω καλύτερα τις συνήθειες και τις προτιμήσεις της κοινότητάς μας.

Έχω δημιουργήσει μια σύντομη έρευνα (μόλις 2 λεπτά) και θα εκτιμούσα αφάνταστα τη βοήθειά σας με τη συμπλήρωσή της.

Έρευνα

Όλες οι απαντήσεις είναι ανώνυμες και θα χρησιμοποιηθούν μόνο για την ανάπτυξη του project.

Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας!

Δημοσ.

Το να μαζεύεις email έστω και προαιρετικά  για κάποιο project απαιτεί κάποια πράγματα νομικής κατοχύρωσης προσωπικών δεδομένων που αμφισβητώ οτι έχεις στη παρούσα φάση.

Νομίζω οτι αν δεν αλλάξει μορφή η έρευνα είναι καταδικασμένο το λινκ να διαγραφεί από την Δ.Ο. εδώ.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, greekfragma είπε

Το να μαζεύεις email έστω και προαιρετικά  για κάποιο project απαιτεί κάποια πράγματα νομικής κατοχύρωσης προσωπικών δεδομένων που αμφισβητώ οτι έχεις στη παρούσα φάση.

Νομίζω οτι αν δεν αλλάξει μορφή η έρευνα είναι καταδικασμένο το λινκ να διαγραφεί από την Δ.Ο. εδώ.

Σωστό. Θα το αφαιρέσω, κανένα πρόβλημα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...