Djent Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, έχω ένα iPad mini πάρα πολλά χρόνια το οποίο τώρα βρέθηκε και πάλι στα χέρια μου το πρόβλημα είναι ότι είναι κλειδωμένο και μάλιστα απενεργοποιημένο. Τώρα γιατί με νοιάζει τόσο πολύ να μπω στο αρχαίο αυτό ipad με σπασμένη οθόνη, υπάρχουν βίντεο, φωτογραφίες από ένα κοντινό μου πρόσωπο που απεβίωσε και θέλω πάρα πολύ αυτό το υλικό. Όχι δεν υπάρχει αντίγραφο ipad στο cloud γνωρίζω το apple id που ήταν συνδεδεμένο αλλά μέχρι εκεί. Δυστυχώς νομίζω ότι ξέρω την απάντηση αλλά όταν σας λέω ότι θα κάνα τα πάντα για να πάρω αυτό το υλικό πίσω το εννοώ, ευχαριστώ που με ακούσατε. Επεξ/σία 27 Φεβρουαρίου από Djent
ramarg Δημοσ. 4 Μαρτίου Δημοσ. 4 Μαρτίου To ΑppleID το γνωρίζεις απλά ή έχεις και πρόσβαση σε αυτό.? Είναι δικό σου ή σε στοιχεία/εμαιλ του αποθανόντος.?
HatTrick Δημοσ. 5 Μαρτίου Δημοσ. 5 Μαρτίου καταρχήν συλληπητήρια για την απώλεια σας. Θα σας πρότεινα να πάτε σε κάποιο εργαστήριο που αναλαμβανει επισκευές συσκευών apple (οχι απαραίτητα authorized απο apple) και να δειτε τι θα σας πουν.Εχω δει βιντεο στο διαδικτυο με αντίστοιχες περιπτώσεις που παιρνουν τα δεδομένα με κυκλωμα που συνδέεται πάνω στην μητρικη. Ευχομαι να βρείτε λύση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα