tasanton Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου Κουράστηκα να διαβάζω όλες τις ενέργειες και προτάσεις, πόσο κάνει ένα καινούργιο πληκτρολόγιο να τελειώνεις φίλε μου;
csontheline Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 8 minutes ago, tasanton said: Κουράστηκα να διαβάζω όλες τις ενέργειες και προτάσεις, πόσο κάνει ένα καινούργιο πληκτρολόγιο να τελειώνεις φίλε μου; Στην καλύτερη (περσινές τιμές) 120€. Ακόμα καλύτερα, στα μηχανικά πληκτρολόγια, οι διακόπτες αλλάζουν μεμονωμένα, σωστά; Από ότι βλέπω, στο πληκτρολόγιο του TS, αλλάζουν, οπότε, μπορεί να πάρει μόνο συγκεκριμένα πλήκτρα/μηχανισμούς. Επεξ/σία 28 Φεβρουαρίου από csontheline
Chris2756 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου electroclean spray, αυτο πυ καθαριζουν οι ηλεκτρολογοι μοτερ και γεννητριες. Καθαριζει τα παντα, στεγνωνει γρηγορα, δεν ειναι αγωγιμο.
tasanton Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 51 minutes ago, csontheline said: Στην καλύτερη (περσινές τιμές) 120€. Ακριβή ποικιλία ο καφές αυτός 1
geo29 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου επόμενη ήμερα ευτυχώς όλα πήγαν καλά γράφω απο το πληκτρολόγιο μετα από κανα 3ωρο και αφού μου βγήκαν τα μάτια το πληκτρολόγιο κούμπωσε και δουλεύει άψογα έχασα ενα ελατήριο κι ένα ανω καπάκι.... πιστευτώ κάπου θα το βρω γράσο δεν είχε κανένα πλήκτρο εσωτερικά το αποτέλεσμα στην φωτο σας ευχαριστώ ολους για το ενδιαφέρον και τν βοήθεια σας 2 ώρες πριν, tasanton είπε Κουράστηκα να διαβάζω όλες τις ενέργειες και προτάσεις, πόσο κάνει ένα καινούργιο πληκτρολόγιο να τελειώνεις φίλε μου; https://www.skroutz.gr/s/38489834/Corsair-K60-Pro-TKL-RGB-Gaming-Michaniko-Pliktrologio-Tenkeyless-me-Corsair-OPX-diakoptes-kai-RGB-fotismo-Elliniko.html τώρα ξεκουράστηκες .... LOL το είχα πάρει σε προσφορά βέβαια κάτω από 90ευρω 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα