Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 128
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αντί κάποιοι να κάτσουν και να σκεφτούν γιατί τον ενοχλούν έναν επιχειρηματία ολιγάρχη τα προγράμματα DEI ,τον χειροκροτούν. Αυτές είναι οι ομάδες που προστατεύει.

1. Φυλή και Εθνική Ταυτότητα
  2. GenderΦύλο
  3. Σεξουαλικός Προσανατολισμός
  4. DisabilityΑναπηρία
  5. Ηλικία
  6. Θρησκευτική Πίστη
  7.  Κοινωνικοοικονομική Κατάσταση
  8. Μετανάστες και Πρόσφυγες
  9.  Νευροποικιλότητα

Δεν σώζει κανέναν ο Τράμπ,απλά κάνει την ζωή ευκολότερη για αυτόν και τα φιλαράκια του.

Επεξ/σία από cpc464
  • Like 3
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, nlogginidis είπε

Σου επιστρέφω τον χαρακτηρισμό αδερφέ. Δεν γουστάρω κανέναν πάτρωνα αλλά απεχθάνομαι τις μισές αλήθειες.

Εγώ δεν πιστεύω κανένα πατερουλη. Μόνοι μας είμαστε μόνοι μας θα είμαστε. Ούτε «επιχειρηματίες» τύπου Τρόμπα ούτε δικτάτορες τύπου Πούτιν θα μας σώσουν. Για αυτό μην μου επιστρέφεις τίποτα. 

Δημοσ.
12 minutes ago, cpc464 said:

Αντί κάποιοι να κάτσουν και να σκεφτούν γιατί τον ενοχλούν έναν επιχειρηματία ολιγάρχη τα προγράμματα DEI ,τον χειροκροτούν. Αυτές είναι οι ομάδες που προστατεύει.

1. Φυλή και Εθνική Ταυτότητα
  2. GenderΦύλο
  3. Σεξουαλικός Προσανατολισμός
  4. DisabilityΑναπηρία
  5. Ηλικία
  6. Θρησκευτική Πίστη
  7.  Κοινωνικοοικονομική Κατάσταση
  8. Μετανάστες και Πρόσφυγες
  9.  Νευροποικιλότητα

Δεν σώζει κανέναν ο Τράμπ,απλά κάνει την ζωή ευκολότερη για αυτόν και τα φιλαράκια του.

Πέρα απο τα άτομα με αναπηρία που έχω και ξέρω καλα Αμερικανοί και Γερμανοί το λένε καθαρα δεν ανέχονται άλλα βερεσεδια θα το καταλάβετε και οι πράσινοι ....

Δημοσ.
1 minute ago, Mhlogiatros said:

Πέρα απο τα άτομα με αναπηρία που έχω και ξέρω καλα Αμερικανοί και Γερμανοί το λένε καθαρα δεν ανέχονται άλλα βερεσεδια θα το καταλάβετε και οι πράσινοι ....

Αν δεν ανέχονται βερεσέδια να φορολογήσουν κάτι δισεκατομμυριούχους, όχι οτι έχουν απο αυτούς στην εξουσία,oh wait.....

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, pseira είπε

Βάλε πάνω diversity και είσαι μέσα 

Αν ήξερες έστω και λίγο ιστορία, δεν θα τολμούσες να γράψεις κάτι τέτοιο…

Επεξ/σία από AtiX
  • Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καμμια κυβερνηση δεν μπορει να επεμβει στη εσωτερικη καταστατικη λειτουργεια μιας ιδιωτικης επιχερησης.

Δεν μπορει να αποδειχτει νομικα καμμια προωθηση ατζεντας απο τον ιδιωτικο τομεα, εκτος αν το διαφημιζε η ιδια η εταιρια τοτε θα εδινε το εναυσμα στην κονη γνωμη να ασχοληθει μαζι της.

Το θεωρω ηλιθιο ενας επιχειρηματιας να μην προσλαβανει ατομα βασει ικανοτητων τους , τωρα καποιος αν εχει βυσμα το ιδιον τον επιχειρηματια και ειναι λαοτκης ειναι αλλο θεμα , ρουσφετια γινωνται παντου.

ikaruga24 στο Κινεζο οφειλεις το γεγονος οτι εχεις φτηνα ηλεκτρικα , ειδαλλως θα τα αγοραζες σε τιμες nvidia οπως συνεβαινε μεχρι τα μεσα  της δεκαετιας του 2000 .

Να σκεφτεστε λιγο πριν ποσταρετε ...

Επεξ/σία από Sensible
  • Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, SeaLion είπε

Είναι σαν το low-key judging που κάνει, πως και καλά δεν έχω δουλειά αφού είμαι εδώ και σχολιάζω (λες και θα πρεπε να χτυπάω κάρτα σε αυτόν) αλλά κι αυτός είναι εδώ και κάνει το ίδιο 😂

No wonder που μας προέκυψε και εν δυνάμει life coach!

Εάν είναι να γίνεις καλά να βάλουμε όλοι ένα χεράκι και life coach να γίνουμε και οτι άλλο χρειαστεί μέχρι να ξεπεράσεις όλα τα κόμπλεξ και τα αρνητικά που γράφετε για τους άλλους 😁

• Like 1
Δημοσ.
28 λεπτά πριν, apostolis81 είπε

Εάν είναι να γίνεις καλά να βάλουμε όλοι ένα χεράκι και life coach να γίνουμε και οτι άλλο χρειαστεί μέχρι να ξεπεράσεις όλα τα κόμπλεξ και τα αρνητικά που γράφετε για τους άλλους 😁

Αυτό που γράφετε μια χαζομάρα, τα ακούτε για αυτήν και μετά νομίζεται ότι σας κάνουν επίθεση, να το προσέξετε λίγο…

λίγη αυτογνωσία δεν βλάπτει…

• Like 1
  • Confused 1
  • Haha 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Sensible είπε

ikaruga24 στο Κινεζο οφειλεις το γεγονος οτι εχεις φτηνα ηλεκτρικα , ειδαλλως θα τα αγοραζες σε τιμες nvidia οπως συνεβαινε μεχρι τα μεσα  της δεκαετιας του 2000 .

Να σκεφτεστε λιγο πριν ποσταρετε ...

Προτιμώ να τα πληρώνω ακριβά και να τα έχουμε εδώ στη δική μας σφαίρα επιρροής και ελέγχου. Το να έχω τύπους να πηδανε από τις ταράτσες για τις εργασιακές συνθήκες και μισθούς και να βλέπω δίχτυα προστασίας από πτώσεις ως απάντηση δεν είναι κάτι που μου αρέσει. 

Ομοίως και για τα κινέζικα προϊόντα και τρόπο εισαγωγής τους στην αγορά. 

Μπορεί να είμαι από τους πολύ λίγους αλλά προσέχω πάντα που και τι αγοράζω και κυρίως που είναι made in προϊόντα. Δεν έχει σχέση αυτό άμεσα με το παρόν θέμα και ζητώ συγνώμη για το off-topic. Απλά ήθελα να το ξεκαθαρίσω. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...