Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, nlogginidis είπε

Τον πόλεμο τον ξεκίνησαν οι δημοκράτες Ουκρανοί με το κάψιμο των ανθρώπων στην Οδησσό το 2014 και την επί οκτώ χρόνια σφαγή και διωγμό τόσο των ρωσσοφωνων όσο και των περισσότερων μειονοτήτων στην ανατολική κυρίως Ουκρανία, με τις πλάτες των δημοκρατών Ευρωπαίων και Νατοϊκών. Κακη, κάκιστη η αντίδραση των Ρώσων, με πολιτικά και οικονομικά κίνητρα αλλά δεν τον ξεκίνησαν αυτοί τον πόλεμο.

Αυτό το "αλλά" που πετάτε στη συνέχεια, το ξέρετε πως ακυρώνει όσα έχετε γράψει πριν ε? 😛 

• Απαντ. 128
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, apostolis81 είπε

Το εχεις γυρισει και εσυ στην προσωπικη επιθεση διοτι κατι σε χαλαει δεν πειραζει!

Μην το παίρνεις τόσο προσωπικά. Just take one for the team.

Δημοσ.
6 minutes ago, nlogginidis said:

Τον πόλεμο τον ξεκίνησαν οι δημοκράτες Ουκρανοί με το κάψιμο των ανθρώπων στην Οδησσό το 2014 και την επί οκτώ χρόνια σφαγή και διωγμό τόσο των ρωσσοφωνων όσο και των περισσότερων μειονοτήτων στην ανατολική κυρίως Ουκρανία, με τις πλάτες των δημοκρατών Ευρωπαίων και Νατοϊκών. Κακη, κάκιστη η αντίδραση των Ρώσων, με πολιτικά και οικονομικά κίνητρα αλλά δεν τον ξεκίνησαν αυτοί τον πόλεμο.

Τι ωραίο επιχείρημα,αντιλαμβάνεσαι ότι είναι ίδιο με της Τουρκίας όταν έγινε η εισβολή στην Κύπρο έτσι;.

• Like 2
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, SeaLion είπε

Λολ, παιδάκι 40 χρόνων.

Γιατί είστε τόσο ανίδεοι όμως;
Πάμε τα βασικά:

Η φαντασίωσή σου δηλαδή. "Αυταρχισμός της μειοψηφίας" είναι η το brain rot που σου έχει φάει το κεφάλι και νομίζεις πως είσαι έξυπνος εξιδανικεύοντας προσωπικότητες σαν τον Τραμπ.

Φοβερη επιχειρηματολογια, παμε τα βασικα, ότι σε χαλαει και σου βγαζει κομπεξ (''δεν ειναι αυταρχισμος'' ''brain rot'' κτλ κτλ) είναι θεμα δικο σου που πρεπει να το λυσεις με τον εαυτο σου και δεν σου φταινε οι αλλοι. Μια πρόταση που έχω να σου κανω που θα σε βοηθησει, είναι να βρεις πραγματική δουλεια στην αγορά εργασιας για να γινεις καλύτερος, να ξεπερασεις κάποια θεματα και να δεις πως ειναι η πραγματικη ζωη.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, apostolis81 είπε

Μια πρόταση που έχω να σου κανω που θα σε βοηθησει, είναι να βρεις πραγματική δουλεια στην αγορά εργασιας για να γινεις καλύτερος, να ξεπερασεις κάποια θεματα και να δεις πως ειναι η πραγματικη ζωη.

Ευχαριστώ, έχω δουλειά (που μου αρέσει κιόλας), και -το κυριότερο- δεν δέχομαι πατρονάρισμα από άτομο που είτε επειδή είναι slow, είτε επίτηδες και με δόλο, συγχέει και ταυτίζει έννοιες όπως ολιγαρχία και μειοψηφία.

κομπεξ over and out

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, cpc464 είπε

Τι ωραίο επιχείρημα,αντιλαμβάνεσαι ότι είναι ίδιο με της Τουρκίας όταν έγινε η εισβολή στην Κύπρο έτσι;.

Λεπτομέρειες. Οι Ρώσοι είναι το ξανθό γένος που γουστάρει ο ψεκασμενος ελληναρας.

• Like 2
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, SeaLion είπε

Ευχαριστώ, έχω δουλειά (που μου αρέσει κιόλας), και -το κυριότερο- δεν δέχομαι πατρονάρισμα από άτομο που είτε επειδή είναι slow, είτε επίτηδες και με δόλο, συγχέει και ταυτίζει έννοιες όπως ολιγαρχία και μειοψηφία.

κομπεξ over and out

Το βλέπω ότι έχεις δουλειά...Θεωρώ ότι ένα πατρονάρισμα από εμένα προσωπικά θα σε βοηθουσε να τα βρεις με τον εαυτο σου και να αποκτισεις αξιες και νόημα ζωής (δυστυχως τα κόμπλεξ σε πολλους ανθρωπους θέλουν πολύ δουλεια εσωτερική.

31 λεπτά πριν, billdanos είπε

Εγώ πάντως χαίρομαι σε κάθε τέτοιο topic γιατί εμφανίζεστε ένας ένας και γνωριζόμαστε καλύτερα! 😍

Εγώ θα χαιρόμουν παντως εαν τα εβρισκες με τον εαυτο σου και ξεπερνουσες τα κομπλεξ και τις φαντασιωσεις που έχες ωστε να γινεις καλυτερος ανθρωπος και να μην ξεσπας σε αλλους πισω απο ενα πληκτρολογιο. 😉

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, apostolis81 είπε

Το βλέπω ότι έχεις δουλειά...Θεωρώ ότι ένα πατρονάρισμα από εμένα προσωπικά θα σε βοηθουσε να τα βρεις με τον εαυτο σου και να αποκτισεις αξιες και νόημα ζωής (δυστυχως τα κόμπλεξ σε πολλους ανθρωπους θέλουν πολύ δουλεια εσωτερική.

Στάνταρ δεν ξέρεις τι σημαίνει πατρονάρισμα.

Καλή σου μέρα.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οπου ο Τραμπ φτύνει πανε  οι αλλοι και κολυμπανε μαζι με τον δικό μας. ΤΡΑΓΙΚΕΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΦΥΓΟΥΡΕΣ ΑΝΙΚΑΝΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΩΝ ΜΑΣ ΤΡΑΒΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΧΩΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ

Επεξ/σία από panagiotou
  • Like 2
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, SeaLion είπε

Στάνταρ δεν ξέρεις τι σημαίνει πατρονάρισμα.

Καλή σου μέρα.

Μην βαζεις στοιχημα θα το χασεις, καλή σου μέρα και καλη εργασία ευχομαι να έχεις.

• Super Moderators
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, apostolis81 είπε

Εγώ θα χαιρόμουν παντως εαν τα εβρισκες με τον εαυτο σου και ξεπερνουσες τα κομπλεξ και τις φαντασιωσεις που έχες ωστε να γινεις καλυτερος ανθρωπος και να μην ξεσπας σε αλλους πισω απο ενα πληκτρολογιο. 😉

Αλήθεια, αυτό που ξερνάς προσβολές αλλά ταυτόχρονα αναφέρεις άλλα μηνύματα ως προσβλητικά και ζητάς τη διαγραφή τους, τι φάση ακριβώς?

Σαν τα λόγια του Τράμπα που πρώτα αμολάει βατράχια και μετά όταν τον ξαναρωτάνε λέει "εγώ? πότε το είπα?" 😛 

• Like 4
  • Thanks 1
  • Confused 1
  • Sad 1
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, dtk-386 είπε

Λεπτομέρειες. Οι Ρώσοι είναι το ξανθό γένος που γουστάρει ο ψεκασμενος ελληναρας.

Σου επιστρέφω τον χαρακτηρισμό αδερφέ. Δεν γουστάρω κανέναν πάτρωνα αλλά απεχθάνομαι τις μισές αλήθειες.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, billdanos είπε

Αλήθεια, αυτό που ξερνάς προσβολές αλλά ταυτόχρονα αναφέρεις άλλα μηνύματα ως προσβλητικά, τι φάση ακριβώς?

Σαν τα λόγια του Τράμπα που πρώτα αμολάει βατράχια και μετά όταν τον ξαναρωτάνε λέει "εγώ? πότε το είπα?" 😛 

Εαν χρειαστεις την βοηθεια μου στο δρομο της προσωπικης σου αυτοβελτίωσης εγώ θα είμαι διαθέσιμος να βοηθήσω πάντως. Αρκει να κανεις την αρχη.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, billdanos είπε

Αλήθεια, αυτό που ξερνάς προσβολές αλλά ταυτόχρονα αναφέρεις άλλα μηνύματα ως προσβλητικά και ζητάς τη διαγραφή τους, τι φάση ακριβώς?

Είναι σαν το low-key judging που κάνει, πως και καλά δεν έχω δουλειά αφού είμαι εδώ και σχολιάζω (λες και θα πρεπε να χτυπάω κάρτα σε αυτόν) αλλά κι αυτός είναι εδώ και κάνει το ίδιο 😂

No wonder που μας προέκυψε και εν δυνάμει life coach!

• Like 1
  • Haha 5

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...