Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.
1 ώρα πριν, apostolis81 είπε

Μια μειοψηφία παραλογισμου ποτε δεν θα μπορέσει να διατηρήσει τις DEI πολιτικές. Ο Cook αποτελεί μέρος αυτής.

Και έχει τη δύναμη να σε γράψει στα @@ του. :) 

Απλά αυτό που δεν καταλαβαίνεις ακόμη, είναι το πόσο εύκολο είναι όλο αυτό να γυρίσει πάνω σου...

• Like 1
  • Thanks 1
  • Απαντ. 128
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, billdanos είπε

Και έχει τη δύναμη να σε γράψει στα @@ του. :) 

Απλά αυτό που δεν καταλαβαίνεις ακόμη, είναι το πόσο εύκολο είναι όλο αυτό να γυρίσει πάνω σου...

Εάν θα γυρίσει επάνω μου ή εάν θα γυρίσει πίσω σου δεν το ξέρω, το μόνο που ξέρω είναι ότι τα επιχειρήματα ή οι υποτιθέμενες απαντησεις που γραφεις, τις γραφεις με τετοιο τρόπο γιατι κάπου ενοχλείσαι (δικό σου πρόβλημα). Ευτυχώς όμως που ακόμα έχουμε ελευθερία λόγου (κρίμα για κάποιους).

• Super Moderators
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, apostolis81 είπε

Εάν θα γυρίσει επάνω μου ή εάν θα γυρίσει πίσω σου δεν το ξέρω, το μόνο που ξέρω είναι ότι τα επιχειρήματα ή οι υποτιθέμενες απαντησεις που γραφεις, τις γραφεις με τετοιο τρόπο γιατι κάπου ενοχλείσαι (δικό σου πρόβλημα). Ευτυχώς όμως που ακόμα έχουμε ελευθερία λόγου (κρίμα για κάποιους).

Μην κρύβεσαι πίσω από το δάχτυλό σου. Όλα αυτά που λες καλύπτουν τις πραγματικές σου απόψεις για κάποιους ανθρώπους και καταστάσεις και επειδή "ντρέπεσαι" ή "φοβάσαι", τις καλύπτεις πίσω (κυριολεκτικά) από κάθε Τράμπα κλπ.

Είναι δικαίωμά σου να ξερνάς τοξικότητα, όπως είναι δικαίωμά μου να μην αφήνω αυτά τα ξερατά μέσα στο οπτικό/κοινωνικό  μου πεδίο. Έχετε ξεχάσει πως δεν ζείτε μόνοι σας μέσα σε σπηλιές αλλά μέσα σε οργανωμένες κοινωνίες μαζί με πολλούς και διαφορετικούς ανθρώπους.

Κρίμα για την ανθρωπότητα αλλά ...τι να κάνουμε! :) 

• Like 1
  • Thanks 2
  • Sad 1
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, apostolis81 είπε

Ευτυχώς όμως που ακόμα έχουμε ελευθερία λόγου (κρίμα για κάποιους).

Τσουρέκια με την ελευθερία του λόγου που ποτέ, κανείς δεν σας στέρησε.

Η μη-επαφή με την πραγματικότητα είναι χαρακτηριστικό κάποιων.

2 ώρες πριν, apostolis81 είπε

Μια μειοψηφία παραλογισμου ποτε δεν θα μπορέσει να διατηρήσει τις DEI πολιτικές. Ο Cook αποτελεί μέρος αυτής.

Σιγά μην είχες διαβάσει το άρθρο που λέει πως η πλειοψηφία των μετόχων επέλεξε να διατηρήσει τις πολιτικές αυτές. Επιλέγεις, φυσικά, το φαντασιακό bubble σου όπως είπαμε - με ολίγη από αυταρχισμό βεβαίως.

• Like 4
  • Confused 2
  • Haha 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, SeaLion είπε

Τσουρέκια με την ελευθερία του λόγου που ποτέ, κανείς δεν σας στέρησε.

Η μη-επαφή με την πραγματικότητα είναι χαρακτηριστικό κάποιων.

Σιγά μην είχες διαβάσει το άρθρο που λέει πως η πλειοψηφία των μετόχων επέλεξε να διατηρήσει τις πολιτικές αυτές. Επιλέγεις, φυσικά, το φαντασιακό bubble σου όπως είπαμε - με ολίγη από αυταρχισμό βεβαίως.

Εν τω μεταξύ στο ίδιο το Video-ΕΠΟΣ που δημοσίευσε ο Μεσσίας τους, βλέπω στις παραλίες της VIP Γάζας κάτι τύπους με βυζά και μούσια που χορεύουν ανέμελα με στολές χανούμισας! Φαντάζομαι πως αυτά τους "φτιάχνουν" κατά βάθος, αλλά μόνο όταν πάνε για σεξοτουρισμό εκεί! 😛 

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, billdanos είπε

Μην κρύβεσαι πίσω από το δάχτυλό σου. Όλα αυτά που λες καλύπτουν τις πραγματικές σου απόψεις για κάποιους ανθρώπους και καταστάσεις και επειδή "ντρέπεσαι" ή "φοβάσαι", τις καλύπτεις πίσω (κυριολεκτικά) από κάθε Τράμπα κλπ.

Είναι δικαίωμά σου να ξερνάς τοξικότητα, όπως είναι δικαίωμά μου να μην αφήνω αυτά τα ξερατά μέσα στο οπτικό/κοινωνικό  μου πεδίο. Έχετε ξεχάσει πως δεν ζείτε μόνοι σας μέσα σε σπηλιές αλλά μέσα σε οργανωμένες κοινωνίες μαζί με πολλούς και διαφορετικούς ανθρώπους.

Κρίμα για την ανθρωπότητα αλλά ...τι να κάνουμε! :) 

Πραγματικα δεν μπορω να σε βοηθησω οι φαντασιωσεις σου έχουν ξεφυγει και εχουν αγγίξει τα όρια της προσωπικης επίθεσης.

9 λεπτά πριν, SeaLion είπε

Α καλα, η πλειοψηφία των μετόχων ναι, η πλειοψηφια της κοινωνιας και των πολιτων όμως όχι, 1-0. Ότι ενοχλει τα πιστευω σου δεν ειναι αυταρχισμος. Αυταρχισμος ειναι η επιβολη μιας μικρης μειοψηφιας στην οποια ισως ανηκεις και εσυ που με λυσσα προσπαθει να επιβαλλει τις προτιμησεις της. 2-0.

• Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, apostolis81 είπε

Πραγματικα δεν μπορω να σε βοηθησω οι φαντασιωσεις σου έχουν ξεφυγει και εχουν αγγίξει τα όρια της προσωπικης επίθεσης.

Μην σκοτίζεσαι.

Δεν είναι η πρώτη φορά που το συγκεκριμένο σκυλί το κάνει αυτό.

• Thanks 1
  • Haha 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, alex84 είπε

Μην σκοτίζεσαι.

Το ξερω απλα το τελευταιο διαστημα έχει βαλει στοχο εμενα χωρις λογο και αιτια. Απλα κατι τον ενοχλει, και ποτε δεν εχω αναφερθει σε αυτον.

• Super Moderators
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, alex84 είπε

Μην σκοτίζεσαι.

Εγώ πάντως χαίρομαι σε κάθε τέτοιο topic γιατί εμφανίζεστε ένας ένας και γνωριζόμαστε καλύτερα! 😍

• Like 4
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, apostolis81 είπε

Απλα κατι τον ενοχλει,

9 λεπτά πριν, apostolis81 είπε

1-0.

9 λεπτά πριν, apostolis81 είπε

2-0

Λολ, παιδάκι 40 χρόνων.

Γιατί είστε τόσο ανίδεοι όμως;
Πάμε τα βασικά:

Αναφορά σε κείμενο

Ο αυταρχισμός είναι μορφή διακυβέρνησης που χαρακτηρίζεται από ισχυρή κεντρική εξουσία και περιορισμένες πολιτικές ελευθερίες.

Η φαντασίωσή σου δηλαδή. "Αυταρχισμός της μειοψηφίας" είναι η το brain rot που σου έχει φάει το κεφάλι και νομίζεις πως είσαι έξυπνος εξιδανικεύοντας προσωπικότητες σαν τον Τραμπ.

• Like 6
  • Thanks 1
Δημοσ.
12 ώρες πριν, dtk-386 είπε

και θα τα διορθώσει κηρύσσοντας τον εμπορικό πόλεμο σε γειτόνους, και ευρωπαίους σύμμαχους? Καλή τύχη με μόνη "σύμμαχο" :rolleyes: την Ρωσία που ξεκίνησε τον πόλεμο εισβάλοντας στην Ουκρανία. Το γράφω γιατί με την προπαγάνδα του Τρόμπα θα ξεχάσουμε και αυτά που ξέρουμε.

Τον πόλεμο τον ξεκίνησαν οι δημοκράτες Ουκρανοί με το κάψιμο των ανθρώπων στην Οδησσό το 2014 και την επί οκτώ χρόνια σφαγή και διωγμό τόσο των ρωσσοφωνων όσο και των περισσότερων μειονοτήτων στην ανατολική κυρίως Ουκρανία, με τις πλάτες των δημοκρατών Ευρωπαίων και Νατοϊκών. Κακη, κάκιστη η αντίδραση των Ρώσων, με πολιτικά και οικονομικά κίνητρα αλλά δεν τον ξεκίνησαν αυτοί τον πόλεμο.

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, SeaLion είπε

Η φαντασίωσή σου δηλαδή. "Αυταρχισμός της μειοψηφίας" είναι η το brain rot που σου έχει φάει το κεφάλι και νομίζεις πως είσαι έξυπνος εξιδανικεύοντας προσωπικότητες σαν τον Τραμπ.

Το εχεις γυρισει και εσυ στην προσωπικη επιθεση διοτι κατι σε χαλαει δεν πειραζει!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...