dtk-386 Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες 45 λεπτά πριν, nat10 είπε Κ στην ΕΕ 25% δασμους.. Μπράβο Τραμπαρε τρέλανε τους όλους, μπας κ ξυπνήσει η ΕΕ κ γίνει πιο δυνατή ξέρεις ποιοι πληρώνουν τους δασμούς έτσι? 4
agnostos13 Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες Εντομεταξύ υποτίθεται οτι κάθε εταιρεία στον ιδιωτικό τομέα μπορεί να προσλαμβάνει όποιον θέλει (ασχέτως αν αυτό βαφτίζεται DEI, βύσμα ή αξιοκρατία). Ο MAGAs θέλει να τους στέλνει αυστηρά λίστες με ψηφοφόρους του για να είναι ευχαριστημένος και να μη θεωρεί οτι υπάρχει διάκριση; 1
ikaruga24 Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες Το έχουμε ξαναπεί, οποίος εργάζεται και είναι μέσα στα πράγματα ένας βαθμός DEI είναι απαραίτητο να υπάρχει. Αυτό που τους σκότωσε και φυσικά πάει τώρα προς την άλλη πλευρά είναι ο τρόπος εφαρμογής της. Καλώς τα δεχτήκατε κύριοι και κυρίες. 1
georgiosmix Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες Μακάρι να δείχνατε την ίδια ευαισθησία και εμμονή έναντια στον Μπάιντεν και τους Δημοκρατικούς όταν χόρευαν επάνω στα δολλάρια της Ουκρανίας και πάνω στην αιματοχυσία της Γάζας.. Εκεί μούγκα, αλλά εδω για όλα φταίει ο Τράμπ.. Δεν είμαι υποστηρικτής του συγκεκριμένου (και καννενός Αμερικάνου προέδρου) αλλά δεν κλείνω και τα μάτια μου επιλέγωντας πλευρές.. 3
ikaruga24 Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες 6 λεπτά πριν, georgiosmix είπε Μακάρι να δείχνατε την ίδια ευαισθησία και εμμονή έναντια στον Μπάιντεν και τους Δημοκρατικούς όταν χόρευαν επάνω στα δολλάρια της Ουκρανίας και πάνω στην αιματοχυσία της Γάζας.. Εκεί μούγκα, αλλά εδω για όλα φταίει ο Τράμπ.. Δεν είμαι υποστηρικτής του συγκεκριμένου (και καννενός Αμερικάνου προέδρου) αλλά δεν κλείνω και τα μάτια μου επιλέγωντας πλευρές.. Μία χαρά υποστηρίζω. 4 χρόνια χωρίς νέους πολέμους και πιθανές λύσεις ήδη ανοιχτών είναι μεγάλο +. Στα παπάκια μου για τα υπόλοιπα. Και ο Άγιος φοβέρα θέλει όπως λέει και το γνωμικό μας.
mindreader Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες (επεξεργασμένο) Τα συγχαρητηρια στον Τραμπ, ειναι απλως λιγα! Θεόσταλτος! ----- Υπουργικο συμβουλιο που ξεκινα με Προσευχη! (απο τα τελευταια νεα!) Επεξ/σία πριν από 3 ώρες από mindreader 2 2 5
AtiX Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες 1 λεπτό πριν, ikaruga24 είπε Μία χαρά υποστηρίζω. 4 χρόνια χωρίς νέους πολέμους και πιθανές λύσεις ήδη ανοιχτών είναι μεγάλο +. Στα παπάκια μου για τα υπόλοιπα. Και ο Άγιος φοβέρα θέλει όπως λέει και το γνωμικό μας. Κλείνει τα μικρά μέτωπα για να ανοίξει το μεγάλο… το κακό είναι ότι νομίζει ότι μπορεί να τα βάλει με τους κινέζους χωρίς καμία βοήθεια από γείτονες και Ευρώπη… καλή τύχη με μόνο σύμμαχο το Ισραήλ… 4
nat10 Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες 14 λεπτά πριν, dtk-386 είπε ξέρεις ποιοι πληρώνουν τους δασμούς έτσι? Ξέρω, αλλά καιρός είναι η βιομηχανία της ΕΕ κ η όλη πολιτική να μην βασίζεται στα χέρια της Αμερικής.. Όπως κ στο ΝΑΤΟ.. Πρέπει να ενωθουμε όλη η Ευρώπη ώστε να είμαστε δυνατοί απέναντι στην κάθε Αμερική, Ρωσία ή Κίνα σε όλα τα επίπεδα κ μπορούμε γιατί έχουμε τα μέσα, απλά δεν τα υλοποιουμε
dtk-386 Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες 18 λεπτά πριν, georgiosmix είπε Μακάρι να δείχνατε την ίδια ευαισθησία και εμμονή έναντια στον Μπάιντεν και τους Δημοκρατικούς όταν χόρευαν επάνω στα δολλάρια της Ουκρανίας και πάνω στην αιματοχυσία της Γάζας.. Εκεί μούγκα, αλλά εδω για όλα φταίει ο Τράμπ.. Δεν είμαι υποστηρικτής του συγκεκριμένου (και καννενός Αμερικάνου προέδρου) αλλά δεν κλείνω και τα μάτια μου επιλέγωντας πλευρές.. και θα τα διορθώσει κηρύσσοντας τον εμπορικό πόλεμο σε γειτόνους, και ευρωπαίους σύμμαχους? Καλή τύχη με μόνη "σύμμαχο" την Ρωσία που ξεκίνησε τον πόλεμο εισβάλοντας στην Ουκρανία. Το γράφω γιατί με την προπαγάνδα του Τρόμπα θα ξεχάσουμε και αυτά που ξέρουμε. 3
michael92 Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες 27 λεπτά πριν, corr8 είπε Η ανικανοτητα ή λαθη αυτων που φυλαγαν και διοικουσαν δεν εχει καμια σχεση με dei. Οπως δεν ειχε και σχεση με dei η ανικανοτητα και τα λαθη αυτων που φυλαγαν και διοικουσαν στις προηγουμενες (αποπειρες πετυχημενες και μη) δολοφονιες προεδρων. Suuuuure. Αναφορά σε κείμενο Secret Service Agent: DEI contributed to near-killing of Trump “To be in the Secret Service, you have to be worthy of trust and confidence,” Ellis, wearing his Citadel class ring on a braided necklace around his neck, states in the video. “I’ve always viewed [it] as an honor and privilege to serve in this capacity. However … what I’ve seen with the United States is a different set of standards based on gender.” https://highlandcountypress.com/opinions/secret-service-agent-dei-contributed-near-killing-trump#gsc.tab=0 Επίσης, 10 χρόνια πριν: Αναφορά σε κείμενο Gonzalez then overpowered a female Secret Service agent and ran into the East Room, where he was tackled by an off-duty agent who was in the process of leaving for the night. https://en.wikipedia.org/wiki/2014_White_House_intrusion#Incident Για τα πανηγύρια δηλαδή. 1
Bil79 Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες (επεξεργασμένο) Ρε Ντοναλντ, οπως εσυ γουσταρεις για γραμματεα ενα διμετρο ξανθο μ..., ο Τιμ μπορει να γουσταρει ενα καλογυμνασμενο ατριχο αγορι. Αφου ειναι μερακλης τι να κανουμε... Και στο κατω κατω δικο του ειναι το μαγαζι... Επεξ/σία πριν από 4 ώρες από Bil79
corr8 Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες 5 λεπτά πριν, michael92 είπε Suuuuure. https://highlandcountypress.com/opinions/secret-service-agent-dei-contributed-near-killing-trump#gsc.tab=0 Επίσης, 10 χρόνια πριν: https://en.wikipedia.org/wiki/2014_White_House_intrusion#Incident Για τα πανηγύρια δηλαδή. Ξαναλεω, δεν εχει καμια σχεση το dei. Για τα πανηγυρια ηταν και οι περιπτωσεις με τις προηγουμενες δολοφονιες προεδρων με την ανικανοτητα και λαθη αυτων που διοικουσαν και φυλαγαν. Μας εδωσες τωρα εσυ μια περιπτωση για μια γυναικα πρακτορα. Να βαλουμε μηπως και τις εκατονταδες χιλιαδες περιπτωσεις με αντρες πρακτορες και υπευθυνους στις ανωτερες θεσεις να δουμε την ανικανοτητα και αχρηστιλα τους? Το gender δεν εχει καμια σχεση. Ειναι καθαρα θεμα ικανων ανθρωπων. 1
Taoustaoys Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες Apple σταματά της πολιτικές DEI και ξεκινά τις πολιτικές elpedison, εγώ τουλάχιστον είδα διάφορα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. πριν από 3 ώρες Super Moderators Δημοσ. πριν από 3 ώρες 12 minutes ago, corr8 said: Ειναι καθαρα θεμα ικανων ανθρωπων. Σίγουρα, αλλά υπάρχει μια διαφορά στο bare minimum σωματικό. Στη πρόσφατη περίπτωση ήταν αυτόματο fail. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα