nikos16717 Δημοσ. 1 Μαρτίου Δημοσ. 1 Μαρτίου 47 minutes ago, Vasilis 07 said: Αν είναι καινούργιο σκέφτομαι να το πάρω (με την προυπόθεση ότι θα γίνει αλλαγή μπαταριών). Τώρα έχω το CyberPower CP1500EPFCLCD UPS Line-Interactive 1500VA 900W με 6 Schuko Πρίζες | Skroutz.gr Οι μπαταρίες του είναι στο 60% (χρήση από τον 12/21). Αξίζει λέτε η αλλαγή ? Και γιατί να μην αλλάξεις μπαταρίες σε αυτό που έχεις? Τι θα κερδίσεις?
Vasilis 07 Δημοσ. 1 Μαρτίου Δημοσ. 1 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 25 λεπτά πριν, nikos16717 είπε Και γιατί να μην αλλάξεις μπαταρίες σε αυτό που έχεις? Τι θα κερδίσεις? Δεν σκέφτομαι για αλλαγή μπαταριών στο cyberpower αφού λειτουργεί. Αλλά στο βασικό να βάλω το APC και το cyberpower να αντικαταστήσει ένα APC 950VA που το έχω κοντά 10ετία και του έχω αλλάξει μπαταρία. Επεξ/σία 1 Μαρτίου από Vasilis 07
@topos Δημοσ. 1 Μαρτίου Δημοσ. 1 Μαρτίου (επεξεργασμένο) Αυτό σε idle χρήση(έστω ότι έχεις μόνο το pc πάνω και αυτό το έχεις σβηστό) τι κατανάλωση ρεύματος έχει? Spoiler Σε ένα απλό σταθεροποιητή τάσης 1600va που έχω είναι στα ~25watt που δεν το λες και αμελητεο. Έχω βάλει μια έξυπνη πρίζα και το απενεργοποιω εντελώς όταν έχω σβηστό το pc. Αυτο όμως το apc υποθέτω πως δεν θα μπορούσα να το δουλέψω έτσι γιατί απλά θα αντιλαβανοτανε ότι υπάρχει "διακοπή" ρεύματος και θα άρχιζε να κάνει φασαρία. To ψιλοσκεφτομαι για αγορά στα χρήματα που βγαίνει αλλά τα 1600va παίζει να μου είναι οριακά για το pc (θα αλλαχτει και η κάρτα κάποια στιγμή)μου +οθόνες(τώρα βλέπω ~700watt max κατανάλωση με όλα τα συμπραγκαλοκα μου πάνω) Επεξ/σία 1 Μαρτίου από @topos
Vstromrider Δημοσ. 1 Μαρτίου Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου (επεξεργασμένο) Μου κανει εντυπωση παντως που δεν διαβαζει καθολου την μπαταρια. Αραγε αυτο κανει οταν η μπαταρια ειναι off ? Το battery pack το μετρησα με πολυμετρο και ειναι 21.7v. Επεξ/σία 1 Μαρτίου από Vstromrider
TheStranger80 Δημοσ. 1 Μαρτίου Δημοσ. 1 Μαρτίου 2 ώρες πριν, Vstromrider είπε Μου κανει εντυπωση παντως που δεν διαβαζει καθολου την μπαταρια. Αραγε αυτο κανει οταν η μπαταρια ειναι off ? Το battery pack το μετρησα με πολυμετρο και ειναι 21.7v. Τις γυρισες αναποδα η το εβαλες στην πριζα οπως το πηρες; Εδω δειχνει πως δεν εχεις μπαταριες επανω.
Vstromrider Δημοσ. 2 Μαρτίου Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 15 ώρες πριν, TheStranger80 είπε Τις γυρισες αναποδα η το εβαλες στην πριζα οπως το πηρες; Εδω δειχνει πως δεν εχεις μπαταριες επανω. γυρισμενες ειναι και κανονικα βαλμενες. Θα δουμε... φοβαμαι μην ερθουν οι καινουργιες μπαταριες και τελικα εχει προβλημα το ups.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Μαρτίου Super Moderators Δημοσ. 2 Μαρτίου 38 minutes ago, Vstromrider said: γυρισμενες ειναι και κανονικα βαλμενες. Θα δουμε... φοβαμαι μην ερθουν οι καινουργιες μπαταριες και τελικα εχει προβλημα το ups. Κλάιν, RMA κι αυτό στη Schneider, μην μπλέξεις με Κώτσο. 1
Vstromrider Δημοσ. 5 Μαρτίου Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου Οι μπαταριες ηρθαν. Τις κουμπωσα επανω. Ηταν φορτισμενες λιγο παραπανω απο την μεση. Ολα μια χαρα. Φορτισαν, λειτουργει κανονικα. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα