Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, frap73 είπε

Sinewave λέει στα χαρακτηριστικά, οπότε με αυτό δε θα έχει θέμα. Αν αντέξει το ρεύμα εκκίνησης και δε βγάλει overload,  εκεί είναι το στοίχημα.

Δεν ειναι. Ειναι το MI οχι το SI.

12 λεπτά πριν, stcp είπε

Εισαι σιγουρος οτι θα δουλεψει σε μοτερ? Δε μιλαμε για απλη ωμικη αντισταση...

σιγουρος δεν ειμαι, αλλα δεν νομιζω οτι θα υπαρξει προβλημα. Εχω δωσει ρευμα σε αντιστοιχο μοτερ πορτας απο sonoff basic Που στην πραξη πανω απο 3-4amp εχεις ανατιναξη.
Θα δειξει. Το εχω εδω εξω το μοτερ , οποτε παιζει να το δοκιμασω να δουμε τι κανει. Κατσε να ερθει η μπαταρια πρωτα.

Ενα ανοιγμα θελω να κανω αν τυχον εχει διακοπη ρευματος. Δεν με ενδιαφερει ιδιαιτερα επομενο κλεισιμο ή ανοιγμα. αρκει να μπω μεσα ή να βγω εξω αν ειμαι μεσα.

• Απαντ. 52
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, frap73 είπε

Sinewave λέει στα χαρακτηριστικά, οπότε με αυτό δε θα έχει θέμα. Αν αντέξει το ρεύμα εκκίνησης και δε βγάλει overload,  εκεί είναι το στοίχημα.

Ωπα ρε παιδιά πότε έγινε sinewave; ένα απλό line-interactive ειναι σιγά μη σου έδινε apc sinewave με τόσα λεφτά

• Like 1
Δημοσ.
4 minutes ago, Vstromrider said:

Δεν ειναι. Ειναι το MI οχι το SI.

My bad, δεν πρόσεξα τον κωδικό, έκανα αναζήτηση μόνο με το όνομα του προϊόντος.

Σε αυτή την περίπτωση εξαρτάται από το μοτέρ.

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, Vstromrider είπε

Η Schneider πάντως αντέδρασε άμεσα. Από χτες το βράδυ μέχρι τώρα, μου απάντησαν και στέλνουν καινούργιο battery pack και το παλιό το κρατάω για ανακύκλωση.

Καλύτερα έτσι παρά επιστροφή Κωτσόβολο και να παρω πάλι κανένα 5ετιας που απλά αυτό θα φορτίζει.

Δεν έχω ακούσει τα καλύτερα οπότε τέτοια ανταπόκριση ειναι πολύ καλή ένδειξη

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 ώρες πριν, stud1118 είπε

Οι μπαταρίες ήταν καινούριες και γυρισμένες ανάποδα για να μην χάνουν φορτίο, άρα την πρώτη φορά πρέπει να το ανοίξεις και να τις αναποδογυρίσεις.

Αυτο δεν ισχύει που λες. Οι μπαταρίες χάνουν την χωρητικότητα (Self-Discharge) τους περίπου 3% κάθε μηνά ανάλογα με την εξ. θερμοκρασία τους περιβάλλοντος που βρίσκονται. Με το να είναι ανάποδα, πλάγια κλπ δεν σημαίνει κατι. Πάλι θα αποφορτιστούν σταδιακά εφόσον δεν γίνετε φόρτιση.. O κάθε κατασκευαστής το αναφέρει στις τεχνικές προδιαγραφές της μπαταρίας. Πχ εδω ειναι για την CSB 12V 9Ah

Screenshot from 2025-02-28 10-13-12.png

Επεξ/σία από Petros Electron
Δημοσ.

Το μηχάνημα αν είναι καινούριο, έχει ένα μεγάλο πράσινο αυτοκόλλητο στο πλάι που σου λέει ότι πρέπει να το ανοίξεις και να αναποδογυρίσεις τις μπαταρίες για να φορτίσουν. Και χρειάζονται φόρτιση 2 μέρες χωρίς να βάλεις στο UPS πάνω του συσκευές για να πάει στη μέγιστη χωρητικότητά τους. Αν τις είχαν βάλει με τη σωστή φορά τους πόλους, θα έχαναν όπως λες φορτίο.

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, gnarkill είπε

Ωπα ρε παιδιά πότε έγινε sinewave; ένα απλό line-interactive ειναι σιγά μη σου έδινε apc sinewave με τόσα λεφτά

και εγω οταν ανοιξα και ειδα line interactive το εκλεισα.. Αν ηταν back ή online θα το συζητούσαμε.. 

Δημοσ.
34 λεπτά πριν, stud1118 είπε

Και χρειάζονται φόρτιση 2 μέρες χωρίς να βάλεις στο UPS πάνω του συσκευές για να πάει στη μέγιστη χωρητικότητά τους.

Πληροφοριακά αφου δεν είναι online topology, και είναι line-interactive δεν κάνει χρήση μπαταριών σε οτι αφορα το φορτίο της εξόδου (230Vac) Οταν ειναι σε online mode. Οπότε βαζεις και το φορτίο επάνω δεν εχει θεμα και το αφήνεις και θα πανε οι μπαταρίες στο 100%

9 λεπτά πριν, gorge18 είπε

και εγω οταν ανοιξα και ειδα line interactive το εκλεισα.. Αν ηταν back ή online θα το συζητούσαμε.. 

Σε αυτα τα λεφτά δεν θα βρεις online. Αλλα και παλι για χρηση στο σπιτι ενα line-interactive και αν ειναι και pure sinewave μια χαρα ειναι.Βεβαία αυτο δεν ειναι, είναι τροποποιημένου ημίτονου

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Mhlogiatros είπε

Αυτο με τις μπαταρίες ανάποδα ομολογώ και εγώ δε το καταλαβαίνω ούτε σαν εικόνα πως ήταν μέσα ....

αναποδα το battery pack. Να μην συνδεονται.

Δημοσ.
56 λεπτά πριν, gorge18 είπε

Ναι αλλά και apc και online και 1600 ούτε αυτό είναι δυνατό 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, gnarkill είπε

Ναι αλλά και apc και online και 1600 ούτε αυτό είναι δυνατό 

Στις προσφορες ειμαστε! Ολα ειναι δυνατα!

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Vasilis 07 είπε

Βλέπω το ξαναέβγαλαν στα 288 Ευρώ.

Δεν ειναι 288. Βαλε ακομα ενα προιον στο καλαθι (μια θηκη κινητου με 1ευρω) και σου αφαιρει το ΦΠΑ.

Δημοσ.

Αν είναι καινούργιο σκέφτομαι να το πάρω (με την προυπόθεση ότι θα γίνει αλλαγή μπαταριών). Τώρα έχω το CyberPower CP1500EPFCLCD UPS Line-Interactive 1500VA 900W με 6 Schuko Πρίζες | Skroutz.gr Οι μπαταρίες του είναι στο 60% (χρήση από τον 12/21). Αξίζει λέτε η αλλαγή ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...