MauroPaltoudias Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2 hours ago, Vstromrider said: το ειχε? το εχουν τα apc ? Ναι, στο λέω με πάρα πολύ μεγάλη βεβαιότητα.
ilos Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου Έχω το ίδιο σε 900ρι και παίρνει 2 x F1 12v7.2ah. Δεν υπάρχει περίπτωση να παίρνει κάτω από 3 και μάλιστα 9ρες το πιο πιθανό. Αν δε παίρνει καν F1 τύπου χέσε μέσα, οι άλλες είναι πανάκριβες. Για το θέμα "κινέζικες": 1) Όλες κινέζικες είναι 2) Αυτές που παίρνω και τις αντικαθιστώ (CSB) είναι οι ίδιες ακριβώς, με την διαφορά ότι δεν αγοράζω όλο το επίσημο pack της APC (που έχει 80+), αλλά τις βάζω μόνος μου στο χταπόδι (5 λεπτά υπόθεση) με τα μισά λεφτά. 2
MauroPaltoudias Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 32 minutes ago, Dantε said: αγοραζεις, μιλας με Schneider απευθειας Ok, fixed. 1
Vstromrider Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2 ώρες πριν, Physiciant είπε Αν το pc σου είναι χαμηλής/μέτριας κατανάλωσης, εγώ θα σου πρότεινα αυτό της CyperPower: δεν το θελω για pc. Για μοτερ γκαραζοπορτας το θελω. 2 ώρες πριν, gnarkill είπε 2 extension καλώδια δεν έχει μέσα; Αν ναι τότε δεν κατάλαβα τι πρόβλημα υπάρχει. 4 ετών μπαταρίες είναι κάπως αλλά δικαιολογεί και την τιμή. Προφανώς το τεστ είναι της apc και όχι του Κωτσοβολου. δεν ειχε καλωδιο για να το συνδεσω στην πριζα. Πηρα καλωδιο και μολις το εβαλα στην πριζα. Οι μπαταριες ειναι αδειες εντελως. Θα δειξει αν θα φορτισουν ή οχι. Δεν τις φορτιζει τις μπαταριες. 0% και χτυπαει συνεχεια το buzzer. Αυριο το πρωι στον Κωτσοβολο...
greekfragma Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 28 minutes ago, Vstromrider said: δεν το θελω για pc. Για μοτερ γκαραζοπορτας το θελω. δεν ειχε καλωδιο για να το συνδεσω στην πριζα. Πηρα καλωδιο και μολις το εβαλα στην πριζα. Οι μπαταριες ειναι αδειες εντελως. Θα δειξει αν θα φορτισουν ή οχι. Δεν τις φορτιζει τις μπαταριες. 0% και χτυπαει συνεχεια το buzzer. Αυριο το πρωι στον Κωτσοβολο... εμείς τα γράψαμε.... καλά ξεμπερδέματα και ενημέρωσέ μας αν τελικά θα σου δώσουν άλλο με καινούριες μπαταρίες ή είναι όλη η παρτίδα τους ληγμένη και τελικά θα σου κοτσάρουν πιστωτικό. σε τέτοιες πρακτικές κώτσου τα έχουμε ξαναπεί. μοναδικός χαμένος ο καταναλωτής που τρώει ταλαιπωρία και τα λεφτά έχουν βγει από τη τσέπη. είτε πιστωτικό είτε άλλη αγορά ανάγκης γιατί η ταλαίπα επιστροφής χρημάτων κοστίζει σε νεύρα και χρόνο είναι ξεκάθαρα υπέρ μόνο του Κώτσου και του τζίρου του. Τυράκι για τη φάκα τέτοιων προσφορών.
Vstromrider Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 3 λεπτά πριν, greekfragma είπε είτε πιστωτικό είτε άλλη αγορά ανάγκης γιατί η ταλαίπα επιστροφής χρημάτων κοστίζει σε νεύρα και χρόνο είναι ξεκάθαρα υπέρ μόνο του Κώτσου και του τζίρου του. Δεν υπαρχει καμια πιθανοτητα να μην παρω επιστροφη χρηματων. Δεν θελω να αγορασω τιποτα απο τον Κωτσοβολο. Μακαρι να μου στειλουν καινουργιες μπαταριες. Θα ειναι το καλυτερο απο ολα.
greekfragma Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 1 minute ago, Vstromrider said: Δεν υπαρχει καμια πιθανοτητα να μην παρω επιστροφη χρηματων. Δεν θελω να αγορασω τιποτα απο τον Κωτσοβολο. Μακαρι να μου στειλουν καινουργιες μπαταριες. Θα ειναι το καλυτερο απο ολα. ότι συμβεί, γράψε μας να έχουμε μια εικόνα. 2
stud1118 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Λοιπόν, αγόρασα πριν ένα μήνα από τις αγγελίες του insomnia ακριβώς αυτό το μοντέλο. Ο συμφουρίτης το πούλαγε στα 400€, και το πήρα λίγο πιο κάτω. Έλεγε ότι ήταν καινούριο - κουτίσιο. Όταν πήγα να το δω, όντως ήταν καινούριο και το πήρα. Μου είπε ότι και καλά επέστρεψε δωροεπιταγές στο Κωτσόβολο και το πήρε αλλά δεν το χρειαζόταν τελικά. Είδα ότι και μετά από μένα συνέχισε να πουλάει και άλλα ίδια. Υποψιάζομαι πλέον ότι ήταν υπάλληλος του Κωτσόβολου. Ως προς το μηχάνημα αυτό καθεαυτό: Οι μπαταρίες ήταν καινούριες και γυρισμένες ανάποδα για να μην χάνουν φορτίο, άρα την πρώτη φορά πρέπει να το ανοίξεις και να τις αναποδογυρίσεις. Είχε και μένα το χαρτάκι του QC, αν θέλετε το ψάχνω για την ημερομηνία. Εντελώς αθόρυβο, είχε μέσα 2 καλώδια IEC, μπορεί και ένα με απόληξη schuko, αλλά δεν είμαι σίγουρος. Επεξ/σία 27 Φεβρουαρίου από stud1118 Ημερομηνία αγοράς 1
nikos16717 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου Εγώ το πήρα την προηγούμενη βδομάδα Τα πράγματα ήταν ακριβώς όπως τα λέει ο @stud1118 , απλά δεν είχε καλωδιο για πριζα, μόνο 2 καλωδοπ IEC. Η μπαταρία ήταν στα μισά περίπου όταν τη σύνδεσα και πριν το συνδέσω με τον υπολογιστή το έβαλα να φορτίσει μια μέχρι το τέρμα. Τώρα που το έχω συνδεμένο δεν έχω δει κάτι. Θα ανοίξω υπολογιστή και θα το βγάλω από την πρίζα να δω με το φορτίο που θα τραβαει ο υπολογιστης πόσο θα κρατήσει και θα ενημερώσω. Το χαρτάκι ( σαν απόδειξη) που έχει μέσα ειναι από το qc της apc. Όσα ups της έχω πάρει το έχουν μέσα. Και εμένα πάντως του 2020 είναι ο έλεγχος. Το έκανα και register στο site καλου κακού γιατί νομίζω ότι στην ΕΕ δίνει εγγύηση 3 χρόνια 1
Vstromrider Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Εχετε δικιο για τις μπαταριες. τωρα το ειδα. Το θεμα ειναι οτι τις εβαλα αναποδα, αναψε μια φορα, εβγαλε error f2 και ξανααναψε ποτε. τελος. Χωρις την μπαταρια επανω, αναβει. Με την μπαταρια δεν.... Δεν σβηνει ομως. Με κρατημενο το power δεν επρεπε να σβησει τωρα που ειναι στο ρευμα, και δεν εχει επανω μπαταρια ? Επεξ/σία 27 Φεβρουαρίου από Vstromrider
Spyros7 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 7 hours ago, Vstromrider said: το ειχε? το εχουν τα apc ? Για να πειστείς 100%, να το δικό μου 😀 Αγοράσμενο το 20 βέβαια.. 2
gnarkill Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, Spyros7 είπε Για να πειστείς 100%, να το δικό μου 😀 Αγοράσμενο το 20 βέβαια.. Το θέμα είναι ότι όλα αυτά μπορεις να τα βρεις και με ένα γρήγορο γκουκλαρισμα και άμα ψάξεις στο youtube ένα unboxing το συγκεκριμένο μοντελο το είχε προωθήσει σε όλα τα μεγάλα ελληνικά κανάλια για unboxing, γιατί review δεν το λες. Παρόλα αυτά είναι δυσκολόπιστος. Παρόλα αυτά τομ έπεισε ένας youtuber. Φαντάζομαι δεν είχε ιδέα ότι θα χρειάζεται iec καλώδια και σουκο +έξτρα βαβούρα για κάτι τέτοιο + έξοδα για κάποια πολυμπριζο Επεξ/σία 28 Φεβρουαρίου από gnarkill
stcp Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 13 ώρες πριν, Vstromrider είπε δεν το θελω για pc. Για μοτερ γκαραζοπορτας το θελω. Εισαι σιγουρος οτι θα δουλεψει σε μοτερ? Δε μιλαμε για απλη ωμικη αντισταση...
Vstromrider Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου Η Schneider πάντως αντέδρασε άμεσα. Από χτες το βράδυ μέχρι τώρα, μου απάντησαν και στέλνουν καινούργιο battery pack και το παλιό το κρατάω για ανακύκλωση. Καλύτερα έτσι παρά επιστροφή Κωτσόβολο και να παρω πάλι κανένα 5ετιας που απλά αυτό θα φορτίζει. 7
frap73 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 19 minutes ago, stcp said: Εισαι σιγουρος οτι θα δουλεψει σε μοτερ? Δε μιλαμε για απλη ωμικη αντισταση... Λάθος μου, ο Κωτσόβολος πουλάει το MI μοντέλο. Spoiler Sinewave λέει στα χαρακτηριστικά, οπότε με αυτό δε θα έχει θέμα. Αν αντέξει το ρεύμα εκκίνησης και δε βγάλει overload, εκεί είναι το στοίχημα. Επεξ/σία 28 Φεβρουαρίου από frap73 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα