Opposite Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, ψάχνω κινητό με τα εξής χαρακτηριστικά: 1)Ταχεία φόρτιση 67w και άνω. 2)5100 και άνω σε μπαταρία 3)8gb ram 4)NFC 5)Καλό επεξεργαστή 6)Αποθηκευτικός χώρος δεν με απασχολεί 7)Φωτογραφική όσο πιο decent γίνεται (Δεν ειναι προτεραιότητα) 8)Double Sim Κάτω απο 300€. Από Ελλάδα. Ευχαριστώ για το χρόνο όσων ασχοληθούν. Επεξ/σία 27 Φεβρουαρίου από Opposite
micos000 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου Με αυτά τα στοιχεία θα έλεγα pocco M6 ή X6 ή Realme 12+ 1
Donalhioy Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου Στις 27/2/2025 στις 12:16 ΜΜ, Opposite είπε Κάτω απο 300€. Από Ελλάδα. poco x7 pro 1
osfp1978 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Στις 27/2/2025 στις 12:16 ΜΜ, Opposite είπε Καλησπέρα, ψάχνω κινητό με τα εξής χαρακτηριστικά: 1)Ταχεία φόρτιση 67w και άνω. 2)5100 και άνω σε μπαταρία 3)8gb ram 4)NFC 5)Καλό επεξεργαστή 6)Αποθηκευτικός χώρος δεν με απασχολεί 7)Φωτογραφική όσο πιο decent γίνεται (Δεν ειναι προτεραιότητα) 8)Double Sim Κάτω απο 300€. Από Ελλάδα. Ευχαριστώ για το χρόνο όσων ασχοληθούν. Επέκταση To 5100 μπαταρία μην παίρνεις όρκο ότι θα βγάζει αρκετή ώρα. Εχω το honor magic 6 lite το οποιο έχει 5300 και βγάζει τις ίδιες ώρες με το realme 8 που είχα πριν. Εγω θα προτιμούσα πλεον κάτι με πιο ελαφρύ λογισμικό. Μια καλή επιλογή (και ας με κράξουν κάποιοι) είναι το one plus nord ce 4 lite 80 watt φόρτιση, 5110 μπαταρία,(εξαιρετική αυτονομία) 8 ραμ, nfc,snapdragon (αν και παλιος επεξεργαστής είναι παραπανω απο τιμιος), 256 αποθηκευτικος συν microsd, κάμερα sony, και double sim. Το είχα για λίγο καιρό, αλλά πουληθηκε λόγω always on display. Επεξ/σία 27 Φεβρουαρίου από osfp1978 1
Opposite Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου Στις 27/2/2025 στις 7:02 ΜΜ, osfp1978 είπε To 5100 μπαταρία μην παίρνεις όρκο ότι θα βγάζει αρκετή ώρα. Εχω το honor magic 6 lite το οποιο έχει 5300 και βγάζει τις ίδιες ώρες με το realme 8 που είχα πριν. Εγω θα προτιμούσα πλεον κάτι με πιο ελαφρύ λογισμικό. Μια καλή επιλογή (και ας με κράξουν κάποιοι) είναι το one plus nord ce 4 lite 80 watt φόρτιση, 5110 μπαταρία,(εξαιρετική αυτονομία) 8 ραμ, nfc,snapdragon (αν και παλιος επεξεργαστής είναι παραπανω απο τιμιος), 256 αποθηκευτικος συν microsd, κάμερα sony, και double sim. Το είχα για λίγο καιρό, αλλά πουληθηκε λόγω always on display. Επέκταση Tο one plus nord ce 4 lite ήταν το τελευταίο μου κινητό, που δυστυχώς έσπασε η οθόνη. Σε θέμα μπαταρίας όντως ήμουν πολύ ικανοποιημένος. Αν και ήθελε δικό του φορτιστή με supervooc. Πάντως ήταν Value for money όντως.
osfp1978 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου Στις 27/2/2025 στις 7:23 ΜΜ, Opposite είπε Tο one plus nord ce 4 lite ήταν το τελευταίο μου κινητό, που δυστυχώς έσπασε η οθόνη. Σε θέμα μπαταρίας όντως ήμουν πολύ ικανοποιημένος. Αν και ήθελε δικό του φορτιστή με supervooc. Πάντως ήταν Value for money όντως. Και γιατι δεν ξαναπαιρνεις το ιδιο; Εγω το φορτιζα με 30αρι φορτιστή που ειχα απο το παλιό μου realme και φορτιζε απο το 20% σε μια ωρα περίπου.
Fotia Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου Οταν αγοράζει κάποιος νέο κινητό , κοιτά πρώτα να τον βολευει ..Οπότε πρώτα κοιτά σε καταστήματα που τα έχουν ανοικτά . Δεν χρειάζεται επίσης φορτιστής τύπου supervooc αν δεν θέλεις κάτι γρήγορο ,που είναι σχετικό ,απλά για να πουλάνε οι εταιρίες .
osfp1978 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Στις 27/2/2025 στις 11:36 ΜΜ, Fotia είπε Οταν αγοράζει κάποιος νέο κινητό , κοιτά πρώτα να τον βολευει ..Οπότε πρώτα κοιτά σε καταστήματα που τα έχουν ανοικτά . Δεν χρειάζεται επίσης φορτιστής τύπου supervooc αν δεν θέλεις κάτι γρήγορο ,που είναι σχετικό ,απλά για να πουλάνε οι εταιρίες . Οχι εχεις λαθος εν μέρει. 1.Η γυναίκα μου πήρε το σαμσουγκ Α35.Με τον 30αρι φορτιστή της realme φορτιζε σε 2 ωρες,. Οταν αγοράσαμε τον 25αρι της σαμσουγκ, φορτιζει σε 1ωρα και 20 λεπτα. 2.Εγω πηρα το honor magic 6 lite. Με τον 30αρι της realme φορτιζε σε 2,5 ωρες. Με το που του εβαλα τον γνησιο 40αρι της huawei, φορτίζει σε 1.20 και αυτό. Αναγκάστηκα να αγοράσω δυο φορτιστες επειδή δεν ηταν συμβατοί. Συμπέρασμα; Η Ευρωπαϊκή Ένωση εκανε μια τρύπα στο νερό (κι εδω) που απαγορευσε τους φορτιστες στα κινητα. Επεξ/σία 28 Φεβρουαρίου από osfp1978
Fotia Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου Εγραψα για γρήγορους φορτιστές ,μην πέφτουμε στο marketing αν δεν μας χρειάζονται ,όχι για μη συμβατούς.
osfp1978 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Στις 28/2/2025 στις 9:20 ΠΜ, Fotia είπε Εγραψα για γρήγορους φορτιστές ,μην πέφτουμε στο marketing αν δεν μας χρειάζονται ,όχι για μη συμβατούς. Οχι ειναι θεμα συμβατοτητας.Αν αλλάξεις εταιρεία πρέπει να αλλάξεις και φορτιστή για να φορτίζει σωστά ενα κινητο. Αν διαβασες, στο Α35 φορτίζει πιο γρήγορα με τον 25αρι samsung παρα με τον 30αρι realme. Αρα δε μιλαμε για γρηγορη ή αργη φορτιση, μιλάμε για συμβατότητα. Τι να το κανω εγω να φορτίζει σε δυο ωρες με τον x φορτιστή ενω με τον δικο του χρειάζεται τον μισό χρόνο; Το κοστος του φορτιστή ηταν 7 ευρω.Θα τσιγγουνευτεις να δώσεις τα 7 ευρω ενω εχεις δωσει αλλα 250 ευρω για το κινητο; Επεξ/σία 28 Φεβρουαρίου από osfp1978 1 1
Liverpool89 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου Ιδιο βυσμα μπορει να εχουν ολα τα κινητα πλεον, αλλα οι εταιρείες εχουν δικα τους πρωτόκολλα φορτισης. Γι αυτο παιρνεις εναν φορτιστη και δεν αποδιδει αυτο που λεει ή το κινητο δεν φορτιζει γρηγορα. Μονο η θυρα ειναι ιδια. Τα καλωδια μεσα ή τα chip που θα κανουν τους ελεγχους, δεν ειναι σε ολα τα προιοντα ιδια.
Fotia Δημοσ. 1 Μαρτίου Δημοσ. 1 Μαρτίου Στις 28/2/2025 στις 10:01 ΠΜ, osfp1978 είπε Οχι ειναι θεμα συμβατοτητας.Αν αλλάξεις εταιρεία πρέπει να αλλάξεις και φορτιστή για να φορτίζει σωστά ενα κινητο. Αν διαβασες, στο Α35 φορτίζει πιο γρήγορα με τον 25αρι samsung παρα με τον 30αρι realme. Αρα δε μιλαμε για γρηγορη ή αργη φορτιση, μιλάμε για συμβατότητα. Τι να το κανω εγω να φορτίζει σε δυο ωρες με τον x φορτιστή ενω με τον δικο του χρειάζεται τον μισό χρόνο; Το κοστος του φορτιστή ηταν 7 ευρω.Θα τσιγγουνευτεις να δώσεις τα 7 ευρω ενω εχεις δωσει αλλα 250 ευρω για το κινητο; Τα ίδια λέμε ,πρώτα η συμβατότητα ,όχι σαν πρώτο κριτήριο αν είναι γρήγορο ....
xristosdino Δημοσ. 8 Μαρτίου Δημοσ. 8 Μαρτίου Στις 28/2/2025 στις 9:20 ΠΜ, Fotia είπε Εγραψα για γρήγορους φορτιστές ,μην πέφτουμε στο marketing αν δεν μας χρειάζονται ,όχι για μη συμβατούς. επιμενεις και εχεις λαθος, μπορει το type-c να ειναι ιδιο, αλλα η Oneplus για γρηγορη φορτιση εχει το προτυπο Supervooc, με αλλον φορτιστη θα φορτισει μεν αλλα αργα. Η Xiaomi θα φορτισει γρηγορα με QuickCharge3/4 αλλα με τον φορτιστη της Oneplus θα φορτισει αργα.
Liverpool89 Δημοσ. 8 Μαρτίου Δημοσ. 8 Μαρτίου Στις 8/3/2025 στις 11:12 ΠΜ, xristosdino είπε επιμενεις και εχεις λαθος, μπορει το type-c να ειναι ιδιο, αλλα η Oneplus για γρηγορη φορτιση εχει το προτυπο Supervooc, με αλλον φορτιστη θα φορτισει μεν αλλα αργα. Η Xiaomi θα φορτισει γρηγορα με QuickCharge3/4 αλλα με τον φορτιστη της Oneplus θα φορτισει αργα. Ετσι ειναι. Αλλαζουν τα πρωτοκολλα φορτισης. Καθε εταιρεία εχει τα δικα της για να πουλαει τα δικα της προιοντα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα