Opposite Δημοσ. πριν από 8 ώρες Δημοσ. πριν από 8 ώρες (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, ψάχνω κινητό με τα εξής χαρακτηριστικά: 1)Ταχεία φόρτιση 67w και άνω. 2)5100 και άνω σε μπαταρία 3)8gb ram 4)NFC 5)Καλό επεξεργαστή 6)Αποθηκευτικός χώρος δεν με απασχολεί 7)Φωτογραφική όσο πιο decent γίνεται (Δεν ειναι προτεραιότητα) 8)Double Sim Κάτω απο 300€. Από Ελλάδα. Ευχαριστώ για το χρόνο όσων ασχοληθούν. Επεξ/σία πριν από 8 ώρες από Opposite
micos000 Δημοσ. πριν από 7 ώρες Δημοσ. πριν από 7 ώρες Με αυτά τα στοιχεία θα έλεγα pocco M6 ή X6 ή Realme 12+ 1
Donalhioy Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες 2 ώρες πριν, Opposite είπε Κάτω απο 300€. Από Ελλάδα. poco x7 pro 1
osfp1978 Δημοσ. πριν από 1 ώρα Δημοσ. πριν από 1 ώρα (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, Opposite είπε Καλησπέρα, ψάχνω κινητό με τα εξής χαρακτηριστικά: 1)Ταχεία φόρτιση 67w και άνω. 2)5100 και άνω σε μπαταρία 3)8gb ram 4)NFC 5)Καλό επεξεργαστή 6)Αποθηκευτικός χώρος δεν με απασχολεί 7)Φωτογραφική όσο πιο decent γίνεται (Δεν ειναι προτεραιότητα) 8)Double Sim Κάτω απο 300€. Από Ελλάδα. Ευχαριστώ για το χρόνο όσων ασχοληθούν. To 5100 μπαταρία μην παίρνεις όρκο ότι θα βγάζει αρκετή ώρα. Εχω το honor magic 6 lite το οποιο έχει 5300 και βγάζει τις ίδιες ώρες με το realme 8 που είχα πριν. Εγω θα προτιμούσα πλεον κάτι με πιο ελαφρύ λογισμικό. Μια καλή επιλογή (και ας με κράξουν κάποιοι) είναι το one plus nord ce 4 lite 80 watt φόρτιση, 5110 μπαταρία,(εξαιρετική αυτονομία) 8 ραμ, nfc,snapdragon (αν και παλιος επεξεργαστής είναι παραπανω απο τιμιος), 256 αποθηκευτικος συν microsd, κάμερα sony, και double sim. Το είχα για λίγο καιρό, αλλά πουληθηκε λόγω always on display. Επεξ/σία πριν από 1 ώρα από osfp1978 1
Opposite Δημοσ. πριν από 1 ώρα Μέλος Δημοσ. πριν από 1 ώρα 20 λεπτά πριν, osfp1978 είπε To 5100 μπαταρία μην παίρνεις όρκο ότι θα βγάζει αρκετή ώρα. Εχω το honor magic 6 lite το οποιο έχει 5300 και βγάζει τις ίδιες ώρες με το realme 8 που είχα πριν. Εγω θα προτιμούσα πλεον κάτι με πιο ελαφρύ λογισμικό. Μια καλή επιλογή (και ας με κράξουν κάποιοι) είναι το one plus nord ce 4 lite 80 watt φόρτιση, 5110 μπαταρία,(εξαιρετική αυτονομία) 8 ραμ, nfc,snapdragon (αν και παλιος επεξεργαστής είναι παραπανω απο τιμιος), 256 αποθηκευτικος συν microsd, κάμερα sony, και double sim. Το είχα για λίγο καιρό, αλλά πουληθηκε λόγω always on display. Tο one plus nord ce 4 lite ήταν το τελευταίο μου κινητό, που δυστυχώς έσπασε η οθόνη. Σε θέμα μπαταρίας όντως ήμουν πολύ ικανοποιημένος. Αν και ήθελε δικό του φορτιστή με supervooc. Πάντως ήταν Value for money όντως.
osfp1978 Δημοσ. πριν από 1 ώρα Δημοσ. πριν από 1 ώρα 6 λεπτά πριν, Opposite είπε Tο one plus nord ce 4 lite ήταν το τελευταίο μου κινητό, που δυστυχώς έσπασε η οθόνη. Σε θέμα μπαταρίας όντως ήμουν πολύ ικανοποιημένος. Αν και ήθελε δικό του φορτιστή με supervooc. Πάντως ήταν Value for money όντως. Και γιατι δεν ξαναπαιρνεις το ιδιο; Εγω το φορτιζα με 30αρι φορτιστή που ειχα απο το παλιό μου realme και φορτιζε απο το 20% σε μια ωρα περίπου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα