Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας,

Έχω ένα 5G router στο εξοχικό μου με SIM Cosmote (mobile data standalone αριθμός, όχι συνδεδεμένος με κάποιο προσωπικό νούμερο). Πέρυσι για όλο το καλοκαίρι (κοντά 4μήνες) έπιανα max 450 Mbps download και 100 Mbps upload, αν και με όχι πολύ σταθερό ping.

Χθες που ήρθα για το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας, οι ταχύτητες είναι μόλις 100 Mbps down και 30 Mbps up, με ping 28ms (πιο σταθερό από πριν αλλά ίσως να είναι και placebo).

Δεν είναι SA σύνδεση, καθώς φαίνομαι συνδεδεμένος και στη Ν78 (5G) και στη B7 (LTE).

Λέτε να μπήκε κάποιος κόφτης λόγω των νέων πακέτων που βγάζουν ή πρόκειται για συμφόρηση λόγω του τριημέρου; Θα δοκιμάσω πάλι μετά τα μεσάνυχτα (το ξέχασα χθες).

Έχει παρατηρήσει κανείς κάτι παρόμοιο;

Δημοσ.

Μήπως είστε γείτονες; (Διάβασε είναι σύντομο...)

Η Cosmote με ενημέρωσε ότι δεν λειτουργεί η μπάντα των 2600 και των 3500. Λειτουργεί μόνο η μπάντα των 2100.

Το καλοκαιρι του 2024 λειτουργούσε η μπάντα των 2100 και 2600, οπότε είχα ικανοποικτικό 5G.

• Like 1
Δημοσ.
1 minute ago, skoulas said:

Μήπως είστε γείτονες; (Διάβασε είναι σύντομο...)

Η Cosmote με ενημέρωσε ότι δεν λειτουργεί η μπάντα των 2600 και των 3500. Λειτουργεί μόνο η μπάντα των 2100.

Το καλοκαιρι του 2024 λειτουργούσε η μπάντα των 2100 και 2600, οπότε είχα ικανοποικτικό 5G.

Βρίσκομαι σε κεντρικό σημείο μιας επαρχιακής πόλης – θα δω αν μπορώ να κάνω speedtest από το κινητό κάποιου γνωστού με Cosmote, γιατί έχω Vodafone. Πάντως αυτή η χώρα είμαστε εμπρός πίσω. Έδωσα 250 περσι για 5g router για να έχω καλύτερες ταχύτητες και γύρισα πίσω σε εποχές 4g πάλι ...

Δημοσ.
5 minutes ago, KostisKazan said:

Εχει δωσει προσφορα η Cosmote με 1 ευρω Unlimited για το τριημερο...

Το οποίο όμως δεν έχει ξεκινήσει ακόμα για να εξηγεί τη μείωση ταχύτητας λόγω congestion.

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, infin1tyGR είπε

Το οποίο όμως δεν έχει ξεκινήσει ακόμα για να εξηγεί τη μείωση ταχύτητας λόγω congestion.

Σωστα. Εγω το ανεφερα περισσοτερο επειδη ο gianso λεει να βρει ενα κινητο γνωστου για δοκιμες. Το τριημερο θα ειναι η χειροτερη περιοδος για τετοιες δοκιμες.

• Like 1
Δημοσ.

Τώρα πιάνω κάπου 160 down και 35 up οπότε πρέπει να είναι κάποιος συνδυασμός congestion και μη λειτουργίας της 2600 μπάντας που ανέφερε ο φίλος παραπάνω; Αν ήταν κόφτης στα 100 το πρωί λογικά θα ίσχυε και βραδινές ώρες ; 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...