SabbathBloodySabbath Δημοσ. Πέμπτη στις 09:19 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 09:19 πμ Καλημέρα σε όλους. Όπως λέει κι ο τίτλος, θέλω να αγοράσω νέα GPU εκμεταλλευόμενος την τρέχουσα "προσφορά" της TBI με τις (σχεδόν) άτοκες 24 δόσεις. Παρ'όλα αυτά, διαβάζοντας τις κριτικές πολλών καταστημάτων κοντοστέκομαι λίγο και θα ήθελα την βοήθειά σας σχετικά με εμπειρίες που έχετε από τα εν λόγω καταστήματα και κατά πόσον το "διαθέσιμο" είναι όντως διαθέσιμο ή... τα λέμε σε κανένα τρίμηνο! Μιλάω συγκεκριμένα για egate, mmplanet, goldenbyte και λοιπά συναφή. Αν έχει σημασία, οι κάρτες που μ'ενδιαφέρουν είναι η 7900xtx και ίσως 5070ti ή 5080, μόνο ΑΝ πέσουν οι τιμές σε πιο λογικά επίπεδα. Γνωρίζω πως το πλαίσιο είναι πιθανότατα η πιο ασφαλής επιλογή αλλά το δικό τους πρόγραμμα δόσεων είναι τρομερά ασύμφορο. Ευχαριστώ προκαταβολικά!
Despotas Δημοσ. Πέμπτη στις 03:49 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 03:49 μμ Βλέπεις σε τι επίπεδο είναι οι τιμές αυτή τη στιγμή. Σε συνάρτηση με τα αποθέματα, καλό είναι να περιμένεις όσο γίνεται. Όσον αφορά τα μαγαζιά, από e-gate και mmplanet που έχω πάρει δεν είχα ποτέ πρόβλημα. Θεωρώ γενικά πως αν πάρεις με καλάθι skroutz δεν θα έχεις θέμα. 1
@topos Δημοσ. Πέμπτη στις 11:05 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 11:05 μμ (επεξεργασμένο) Kαι εγώ από goldenbyte είχα πάρει τον 7900x και από globalcom τις ram(Kingston 96gb). Οκ, μου πήγανε. Spoiler Βέβαια και από το jmc είχα αγοράσει 2 x 18tb δίσκους και ήμουν ευχαριστημένος μέχρι που έφαγα τάπα(μου τα επέστρεψε βέβαια τα χρήματα η nbg αλλά είχε ταλαιπωρία) Θέλω να πιστεύω πάντως αφού θα αγοραστούν από skroutz θα σε καλύψει αυτό εάν κάτι πάει στραβά. Edit->Αυτό που δεν ανέφερα πριν είναι ότι εάν η amd έχει bundle προσφορά κάποιο παιχνίδι δεν ισχύει εάν δεν αγοραστούν από "επίσημους μεταπωλητές". Π.χ Με τον 7900x έδινε το Αvatar η amd αλλά μόνο από πλαίσιο(ίσως και απο αλλού).Αλλά τότε τον είχε και 120 ευρώ πιο ακριβά από goldenbyte. Goldenbyte και λοιποί δεν το δίνανε(ούτε και το amazon.de -ειχα ρωτησει-).Οπότε το συνυπολογίζεις και αυτό στην αγορά σου εάν είναι κάτι που σε ενδιαφέρει. Επεξ/σία Παρασκευή στις 02:15 μμ από @topos 1
Chris2756 Δημοσ. Παρασκευή στις 03:29 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 03:29 μμ Απο egate, με ταλαιπορουσαν 25+ ημερες για ενα ετιμοπαραδοτο υποτιθεται seasonic τροφοδοτικο. Την μια εκαναν λαθος παλετα στο τελωνειο, την αλλη το εδωσαν κατα λαθος σε αλλη παραγγελια κι ενα σωρο αννοητες δικαιολογιες. Ευτυχως ειμαι υπερ της αντικαταβολης και αυτο συνηστω σε ολους 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα