MessengerOfGood Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου Αγόρασα ένα Samsung Galaxy S24 και στο μαγαζί ζήτησα και μου έβαλαν ένα tempered glass επι τόπου. Όταν όμως πάω να κάνω register το δακτυλικό μου αποτύπωμα δεν μπορώ (συνέχεια 0% δείχνει). Μάλλον οφείλεται στο τζαμάκι, οπότε να το ξεχάσω το fingrprint... Tι νομίζετε;
koutsis Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, MessengerOfGood είπε Αγόρασα ένα Samsung Galaxy S24 και στο μαγαζί ζήτησα και μου έβαλαν ένα tempered glass επι τόπου. Όταν όμως πάω να κάνω register το δακτυλικό μου αποτύπωμα δεν μπορώ (συνέχεια 0% δείχνει). Μάλλον οφείλεται στο τζαμάκι, οπότε να το ξεχάσω το fingrprint... Tι νομίζετε; Βγάλε το τζάμι και δοκίμασε ξανα. Αν δουλέψει χωρίς τζάμι πάρε ενα καλής ποιότητας, Spigen π.χ. Αν δεν δουλέψει έχει προβλημα το κινητό. Επεξ/σία 27 Φεβρουαρίου από koutsis 1
tasvar Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου Στις 26/2/2025 στις 9:57 ΜΜ, MessengerOfGood είπε Αγόρασα ένα Samsung Galaxy S24 και στο μαγαζί ζήτησα και μου έβαλαν ένα tempered glass επι τόπου. Όταν όμως πάω να κάνω register το δακτυλικό μου αποτύπωμα δεν μπορώ (συνέχεια 0% δείχνει). Μάλλον οφείλεται στο τζαμάκι, οπότε να το ξεχάσω το fingrprint... Tι νομίζετε; Οπως είπε και ο koutsis, αλλά θα πρότεινα να πάς στο κατάστημα να το δουν και να το βγάλουν οι ίδιοι και να διαπιστωθεί το πρόβλημα. 1
Λύση Fotia Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου Λύση Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου Να προσθέσω αν έχει πρόβλημα το τζαμι ,θεωρητικά έχει και αυτό εγγύηση καλής λειτουργίας αν είναι για το μοντέλο . Οπότε τα βρίσκουμε με το κατάστημα σχετικά . 1
MessengerOfGood Δημοσ. 1 Μαρτίου Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου Ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές σας! Θα το πάω στο κατάστημα όταν γυρίσω στην Αθήνα (σε ένα μήνα).
ezpap Δημοσ. 6 Μαρτίου Δημοσ. 6 Μαρτίου Αν είχες ορίσει τα αποτυπώματα πριν περάσεις το τζαμάκι πρέπει να τα ξαναορίσεις. Αν το τζαμάκι δεν είναι λεπτό και ποιοτικό (π.χ. spigen που αναφέρθηκε παραπάνω) θα έχεις θεματάκια, αλλά αφού το κινητό σου είναι samsung θα μπορείς από τις ρυθμίσεις να αυξήσεις την "ευαισθησία αφής" (έτσι ψάξτο στις ρυθμίσεις) της οθόνης. Προσωπικά με το s25 ultra είχα θέματα με το φθηνό τζαμάκι και το πέταξα βάζοντας ένα καλό. 1
AntiCambeR Δημοσ. 21 Μαρτίου Δημοσ. 21 Μαρτίου Στις 6/3/2025 στις 11:47 ΠΜ, ezpap είπε Αν είχες ορίσει τα αποτυπώματα πριν περάσεις το τζαμάκι πρέπει να τα ξαναορίσεις. Αν το τζαμάκι δεν είναι λεπτό και ποιοτικό (π.χ. spigen που αναφέρθηκε παραπάνω) θα έχεις θεματάκια, αλλά αφού το κινητό σου είναι samsung θα μπορείς από τις ρυθμίσεις να αυξήσεις την "ευαισθησία αφής" (έτσι ψάξτο στις ρυθμίσεις) της οθόνης. Προσωπικά με το s25 ultra είχα θέματα με το φθηνό τζαμάκι και το πέταξα βάζοντας ένα καλό. Καταχώρησες το δακτυλικό αποτύπωμα μετά απο το tempered glass; Δεν είναι μεγαλύτερες οι πιθανότητες να λειτουργεί σωστά το δακτυλικό αποτύπωμα, αν πρώτα μπεί το tempered glass και μετά να καταχωρηθεί το δακτυλικό αποτύπωμα; Πήρε χθές ο αδερφός μου το S24 και έβαλε κατευθείαν αυτή την μεμβράνη που είναι σαν φιμέ όταν το κοιτάς απο πλάγια, είναι για να μην βλέπει ο άλλος την οθόνη.Αλλά δεν έχει καταχωρήσει ακόμα δακτυλικό αποτύπωμα. Πάντως το καλύτερο δακτυλικό αποτύπωμα, είναι στο power button, λειτουργεί ακαριαία. Εχω το Samsung A54, καταχώρησα το δακτυλικό αποτύπωμα μετά το tempered glass και λειτουργεί κανονικά.Αλλά κάποιες φορές δεν πιάνει, όσες δοκιμές και να κάνω.Οπότε βρήκα το κόλπο να κάνω 1 φύσημα στο δάχτυλο με τα χνώτα μου και πιάνει κατευθείαν. Είναι πρόβλημα αν δεν λειτουργεί, γιατί το να βάζεις κωδικό κάθε φορά που θέλεις να ξεκλειδώσεις το κινητό, είναι εκνευριστικό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα