vste Δημοσ. Τετάρτη στις 09:26 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 09:26 μμ Καλησπερα σας. Επειδη ειπα να δοκιμασω καποια εκδοση linux για gaming (και επειδη εχουν αρχισει να με χαλανε οι πρακτικες της Nvidia σαν εταιρια) θελω να βαλω μια αγγελια για ανταλλαγη της GPU του τιτλου (αγορασμενη καινουρια στις 23.10.2024) με καποια αντιστοιχη καρτα απο την AMD. Το προβλημα ειναι οτι δεν εχω ιδεα ποια καρτα της AMD ειναι αντιστοιχη. Ναι οκ με ενα googlaρισμα ειδα οτι η 6750XT ειναι η αντιστοιχη αλλα ισχυει; Επισης εσεις θα προτεινατε να προχωρησω σε κατι τετοιο; Ευχαριστω. 1
benign Δημοσ. Τετάρτη στις 09:46 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 09:46 μμ (επεξεργασμένο) 20 minutes ago, vste said: Καλησπερα σας. Επειδη ειπα να δοκιμασω καποια εκδοση linux για gaming (και επειδη εχουν αρχισει να με χαλανε οι πρακτικες της Nvidia σαν εταιρια) θελω να βαλω μια αγγελια για ανταλλαγη της GPU του τιτλου (αγορασμενη καινουρια στις 23.10.2024) με καποια αντιστοιχη καρτα απο την AMD. Το προβλημα ειναι οτι δεν εχω ιδεα ποια καρτα της AMD ειναι αντιστοιχη. Ναι οκ με ενα googlaρισμα ειδα οτι η 6750XT ειναι η αντιστοιχη αλλα ισχυει; Επισης εσεις θα προτεινατε να προχωρησω σε κατι τετοιο; Ευχαριστω. Φιλε μου,δυστυχως επεσες σε ασχημη περιοδο.Απο οτι βλεπω στο Skroutz οι τιμες ολων των καρτων εχουν παει στα υψη. Θα σε συμφερε να πηγαινες σε μια RX 7700 XT αλλα τωρα ειναι αρκετα πιο ακριβη. Αυτη που ειναι σε παρομοια τιμη η RX 7600 δεν σε συμφερει,γιατι η δικη σου ειναι καπως καλυτερη. Επειδη δεν βλεπω να βελτιωνονται τα πραγματα γρηγορα και δεν νομιζω να σου προτεινουν στις αγγελιες συμφερουσα ανταλλαγη,καλυτερα πουλα την και προχωρα σε αγορα μιας RX 7700XT για να πεις οτι εκανες αναβαθμιση και να μπορεις να παιζεις καλα και σε 1080p και σε 2K. Επεξ/σία Τετάρτη στις 09:47 μμ από benign 1
vste Δημοσ. Τετάρτη στις 09:55 μμ Μέλος Δημοσ. Τετάρτη στις 09:55 μμ 4 λεπτά πριν, benign είπε Φιλε μου,δυστυχως επεσες σε ασχημη περιοδο.Απο οτι βλεπω στο Skroutz οι τιμες ολων των καρτων εχουν παει στα υψη. Θα σε συμφερε να πηγαινες σε μια RX 7700 XT αλλα τωρα ειναι αρκετα πιο ακριβη. Αυτη που ειναι σε παρομοια τιμη η RX 7600 δεν σε συμφερει,γιατι η δικη σου ειναι καπως καλυτερη. Επειδη δεν βλεπω να βελτιωνονται τα πραγματα γρηγορα και δεν νομιζω να σου προτεινουν στις αγγελιες συμφερουσα ανταλλαγη,καλυτερα πουλα την και προχωρα σε αγορα μιας RX 7700XT για να πεις οτι εκανες αναβαθμιση και να μπορεις να παιζεις καλα και σε 1080p και σε 2K. Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Εχεις δικιο η κατάσταση με τις τιμές είναι λίγο περίεργη, απλά κάποια στιγμή θα ήθελα και σαν πρώην κάτοχος Steam Deck να δω τι ψάρια πιάνει το λειτουργικό σύστημα σε desktop με 5800x3d μήπως και περιορίσω την χρήση των windows μιας και κυρίως gaming είναι αλλα και να δω τι λέει τελικά η συμβίωση με μία κάρτα από την AMD. Κακά τα ψέματα προτιμάμε Nvidia (και Windows) σε συντριπτικό ποσοστό και αυτό δεν είναι καλό για πολλους λογους Μάλλον θα κάνω αυτό που λες θα την πουλήσω και θα δω μήπως βάλω και κάτι να πάω ένα κλικ παραπάνω. 1
korakios Δημοσ. Πέμπτη στις 01:57 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 01:57 πμ 4 ώρες πριν, benign είπε Θα σε συμφερε να πηγαινες σε μια RX 7700 XT αλλα τωρα ειναι αρκετα πιο ακριβη στο ιστορικό στο skroutz δεν είδα διαφορά μεγάλη και πριν κανα μήνα που έψαχνα μου κακοφαινόταν η τιμή της και είπα να ανέβω για 7800 xt με μικρή διαφορά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα