Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το 8GB Α53 που έχω κρατάει ακόμα μια χαρά για όσους λένε για λαγκ. Το Α56 είναι το πρώτο με φόρτιση 45w στη μεσαία κατηγορία και θα το τσιμπήσω. One UI 7 μεγάλο δέλεαρ (αν και απομειωμένη έκδοση θα πάρει και το 53) και ο επεξεργαστής καλύτερος από των προηγούμενων ετών. Επίσης καλή ποιότητα κατασκευής με Gorilla glass. Στα μείον η τρίτη macro κάμερα είναι και πάλι μάλλον άχρηστη. 

• Like 1
Δημοσ.
12 ώρες πριν, Le Perv είπε

Λυπησου τα λεφτα που δινεις και παρε το Σαμσουνγκ.
Εκτος κι αν ειναι πολυ πιο φτηνο το Σιαομι με ιδια σπεκς.
(Πληρωνεις τη διαφορα με διαφημισεις)
Για μενα ελεος με τις διαφημισεις τους.
Ημαρτον δλδ
Φτανει.
Στοπ.

Οι διαφημίσεις βγαίνουν με μια ρύθμιση. Απλα λέω...

Απο εκει και πέρα η σειρα Α ειναι φουλ υπερκοστολογημενη για τα speck της . Οχι οτι δεν ειναι καλα κινητα. Ειχα ενα Α52s ..αμα δεν ειχα ραγισει την οθονη απο πεσιμο μπορεί να το χρησιμοποιησουσα ακομα (σταματησε να δουλευει η αφη κοντα στο σπασιμο αλλα εγω εριξα το κινητό δε φταίει η Samsung)

• Like 1
Δημοσ.
14 ώρες πριν, Jmanol000 είπε

πραγματικά ποιοσ τα αγοράζει , δεν έχουν λόγο ύπαρξης όταν υπάρχει η s σειρά 

Δεν αγοράζουν όλοι κινητά των 1000€+....Επίσης η σειρά Α κάνει περισσότερες πωλήσεις συνολικά από την σειρά S.. Άρα σίγουρα έχει κάποιο λόγο να υπάρχει... 

Δημοσ.
14 hours ago, Jmanol000 said:

πραγματικά ποιοσ τα αγοράζει , δεν έχουν λόγο ύπαρξης όταν υπάρχει η s σειρά 

FYI έχει το μεγαλυτερο μεριδιο αγορας σε αυτη τη κατηγορια 

• Like 1
Δημοσ.

Τι γράφεται ρε, η σειρά Α πάει τραίνο. Έχω το Α52 και ακόμα δε κολλάει, έχω προτείνει τη σειρά και σε φίλους και όλοι ευχαριστημένοι. Προερχόμουν από Xiaomi και η διαφορά στη ποιότητα της συσκευής όσο και του λειτουργικού είναι μέρα με νύχτα, ποτέ ξανά φθηνό κινέζο με "καλά" specs. Όποιος θέλει ένα τίμιο προς καλό κινητό εώς 350ευρώ, είναι μονόδρομος (ίσως κανα nothing phone 2a αλλά και πάλι καλύτερα το samsung).

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, nickk0kkav είπε

Οι διαφημίσεις βγαίνουν με μια ρύθμιση. Απλα λέω...

Aυτό δεν είναι αυτονόητο για πολλούς

Δημοσ.

Εταιρικό Α35, αρκετά κακό κινητό για τα χρήματά του. Αντίστοιχης τιμής Xiaomi "πετάνε".
Λόγω εταιρικής χρήσης, δεν υπάρχουν εγκατεστημένα ούτε social media, ούτε άκυρες εφαρμογές.
Αρκετό lag, σε σημείο εκνευρισμού.
Προσωπικά σιχαίνομαι το One UI, και αν ήμουν βασικός χρήστης Android, μόνο σε OnePlus και Pixel θα κοιτούσα.

• Like 2
Δημοσ.
3 ώρες πριν, veider είπε

FYI έχει το μεγαλυτερο μεριδιο αγορας σε αυτη τη κατηγορια 

Το γνωρίζω ενώ πάντα το μοντέλο της σειράς 10 είναι στη λίστα με τα κινητά με τις περισσότερες πωλήσεις. Απλά δεν έχω δει ποτέ κανέναν πουθενά με τέτοιο και μου προκαλεί απορία . Και όχι δεν έχουν λόγο ύπαρξης όταν με τα ίδια λεφτά αγοράζεις ναυαρχίδα 

12 ώρες πριν, panathatube είπε

Το 8GB Α53 που έχω κρατάει ακόμα μια χαρά για όσους λένε για λαγκ. Το Α56 είναι το πρώτο με φόρτιση 45w στη μεσαία κατηγορία και θα το τσιμπήσω. One UI 7 μεγάλο δέλεαρ (αν και απομειωμένη έκδοση θα πάρει και το 53) και ο επεξεργαστής καλύτερος από των προηγούμενων ετών. Επίσης καλή ποιότητα κατασκευής με Gorilla glass. Στα μείον η τρίτη macro κάμερα είναι και πάλι μάλλον άχρηστη. 

πωσ έχεις αντέξει με ένα a53 πρέπει να σου δώσει κάποιος κάποιο βραβείο , εγώ δεν θα άντεχα ποτέ με ένα τόσο αδύναμο με απαίσιες κάμερες και design κινητό 

• Like 1
  • Haha 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, YngwieMalmsteen είπε

Εταιρικό Α35, αρκετά κακό κινητό για τα χρήματά του. Αντίστοιχης τιμής Xiaomi "πετάνε".
Λόγω εταιρικής χρήσης, δεν υπάρχουν εγκατεστημένα ούτε social media, ούτε άκυρες εφαρμογές.
Αρκετό lag, σε σημείο εκνευρισμού.
Προσωπικά σιχαίνομαι το One UI, και αν ήμουν βασικός χρήστης Android, μόνο σε OnePlus και Pixel θα κοιτούσα.

Και η realme αδερφή της OnePlus και θυγατρική της oppo έχει καθαρό Android και πάνε πολύ καλά ως συσκευές. Έχω ακόμα ένα GT2. 

Επεξ/σία από dtk-386
  • Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, I'm_busy είπε

Τι γράφεται ρε, η σειρά Α πάει τραίνο. Έχω το Α52 και ακόμα δε κολλάει, έχω προτείνει τη σειρά και σε φίλους και όλοι ευχαριστημένοι. Προερχόμουν από Xiaomi και η διαφορά στη ποιότητα της συσκευής όσο και του λειτουργικού είναι μέρα με νύχτα, ποτέ ξανά φθηνό κινέζο με "καλά" specs. Όποιος θέλει ένα τίμιο προς καλό κινητό εώς 350ευρώ, είναι μονόδρομος (ίσως κανα nothing phone 2a αλλά και πάλι καλύτερα το samsung).

δεν παίζει να το γράφεις αυτό και να μην τρολαρεισ , το α52 δεν πήγαινε ποτέ τραινο μα ποτέ όμως , είχα τραυματική έμπειρια χρησιμοποιώντας το ακόμα και για λίγο , ούτε στον εχθρό μου δεν θα έδινα τέτοιο τηλέφωνο 

17 ώρες πριν, svartevarg είπε

Θα μπορούσαν τουλάχιστον να βάλουν ασύρματη φόρτιση και σε αυτή την κατηγορία τιμής. 

όχι , όλοι αυτοί που τσιγγουνευονται να πάρουν ένα κινητό τησ προκοπής σιγά μην αξιοποιήσουν την ασύρματη φορτιση 

• Sad 1
  • Haha 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
36 λεπτά πριν, Jmanol000 είπε

Το γνωρίζω ενώ πάντα το μοντέλο της σειράς 10 είναι στη λίστα με τα κινητά με τις περισσότερες πωλήσεις. Απλά δεν έχω δει ποτέ κανέναν πουθενά με τέτοιο και μου προκαλεί απορία . Και όχι δεν έχουν λόγο ύπαρξης όταν με τα ίδια λεφτά αγοράζεις ναυαρχίδα 

πωσ έχεις αντέξει με ένα a53 πρέπει να σου δώσει κάποιος κάποιο βραβείο , εγώ δεν θα άντεχα ποτέ με ένα τόσο αδύναμο με απαίσιες κάμερες και design κινητό 

Για τη δουλειά που το θέλω μια χαρά δουλεύει ίσως λόγω 8GB/256GB. Επίσης για το Instagram μια χαρά φωτογραφίες για τις ανάγκες μου βγάζει. Επίσης βλέπω αρκετά συχνά στο μετρό ανθρώπους με Α53. Τώρα ναυαρχίδες με 500 ευρώ...

Επεξ/σία από panathatube
Δημοσ.

Ελπίζω να βάλουν κάνα σοβαρό fingerprint reader και face unlock γιατί ως τώρα αυτά τα δύο από μόνα τους ήταν λόγος μή αγοράς. 

Τρισελεεινά εκεί που η Xiaomi φτιάχνει αισθητήρες που πετάνε εδώ και πολλά χρόνια. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...