Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η Samsung επιβεβαίωσε την αποκάλυψη νέων Galaxy A smartphone στις 2 Μαρτίου.

Η Samsung επιβεβαίωσε επίσημα ότι θα παρουσιάσει στην Ινδία τρία νέα μοντέλα της σειράς Galaxy A την επόμενη εβδομάδα και συγκεκριμένα στις 2 Μαρτίου. Πρόκειται κατά πάσα πιθανότητα για τα Galaxy A26, Galaxy A36 και Galaxy A56. Οι ενδιαφερόμενοι καταναλωτές μπορούν ήδη να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους επισκεπτόμενοι την ειδική ιστοσελίδα της εταιρείας.

Μια αξιοσημείωτη πληροφορία που συνοδεύει την ανακοίνωση είναι η δέσμευση της νοτιοκορεατικής εταιρείας για έξι αναβαθμίσεις λειτουργικού συστήματος στα επερχόμενα μοντέλα μεσαίας κατηγορίας. Τα Galaxy A26, A36 και A56 έχουν εντοπιστεί να λειτουργούν με Android 15 (One UI 7), με το οποίο θα κυκλοφορήσουν, και αναμένεται να λάβουν αναβαθμίσεις μέχρι το Android 21, εφόσον η Samsung τηρήσει την υπόσχεσή της.

Παράλληλα με την επίσημη ανακοίνωση, κυκλοφόρησε και ένα σύντομο διαφημιστικό βίντεο που προϊδεάζει για τις νέες συσκευές. Λίγες εβδομάδες νωρίτερα, είχαν ήδη διαρρεύσει εικόνες και τεχνικά χαρακτηριστικά των τριών μοντέλων.

Σύμφωνα με τις διαρροές, το Galaxy A26 θα διαθέτει οθόνη Super AMOLED 6,7 ιντσών με εγκοπή σχήματος U, έναν σχεδιασμό που θεωρείται παλαιότερης τεχνολογίας, καθώς η Samsung θα μπορούσε να είχε χρησιμοποιήσει οθόνη με οπή για την εμπρόσθια κάμερα. Τα Galaxy A36 και Galaxy A56 θα έχουν επίσης οθόνες Super AMOLED 6,7 ιντσών, αλλά με μεταβλητό ρυθμό ανανέωσης 120Hz και ενσωματωμένο οπτικό αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων. Το Galaxy A36 φέρεται να εξοπλίζεται με επεξεργαστή Snapdragon 6 Gen 3, ενώ το Galaxy A56 με επεξεργαστή Exynos 1580.

Και τα τρία μοντέλα αναμένεται να διαθέτουν 6GB/8GB RAM, 128GB/256GB αποθηκευτικό χώρο, μπαταρία 5.000mAh και υποστήριξη ταχείας φόρτισης 45W. Επιπλέον, φέρεται να είναι εξοπλισμένα με κύρια κάμερα 50MP με οπτική σταθεροποίηση εικόνας (OIS) και δευτερεύουσα κάμερα 12MP.

Η παρουσίαση των νέων μοντέλων τοποθετείται χρονικά πολύ κοντά στην έναρξη του MWC 2025, όπου η Samsung προβλέπεται να συμμετέχει δυναμικά. Υπάρχει ισχυρή πιθανότητα οι συγκεκριμένες συσκευές να κάνουν το ευρωπαϊκό τους ντεμπούτο κατά τη διάρκεια της έκθεσης. 

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

Δημοσ.

Ακριβά θα είναι άμα τα πάρεις από καταστήματα τύπου cosmote/public αλλά από skroutzoμαγαζο/best price η τιμές πέφτουν πολύ και θα είναι vfm αλλά το θέμα είναι ότι σε λιγότερο από 3-4 χρόνια η μπαταρία θα είναι για πέταμα. Ο Samsung exynos 1580 είναι σε επίπεδα Snapdragon 7s Gen 3 που προσωπικά πιστεύω ότι δεν θα έχεις θέμα σε απλά πράγματα αλλά οι υπόλοιποι είναι σε επίπεδα 778G του 2021 και επειδή έχω συσκευή δεύτερη συσκευή Xiaomi Mi 11 Lite με crDroid custom rom δεν είναι και πολύ γρήγορος ακόμα και σε απλό multitasking μπαζει σε σχέση με τον 870 που έχω. Αλλά ο 778G έχει ufs 2.1 που ίσως παίζει ρόλο. Για κάμερες σε αυτή την κατηγορία τιμής ελάχιστα ξεχωρίζουν τύπου Redmi Note 14 Pro+/ Realme 13 Pro+ με τις δικές τους υποχωρήσεις.

Δεν υπάρχει κακο προϊόν, υπάρχει κακη τιμή.

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, Jmanol000 είπε

πραγματικά ποιοσ τα αγοράζει , δεν έχουν λόγο ύπαρξης όταν υπάρχει η s σειρά 

Σε αυτα βγαινει πρωτη σαν εταιρια οχι στις ναυαρχιδες...

• Like 14
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, Jmanol000 είπε

πραγματικά ποιοσ τα αγοράζει , δεν έχουν λόγο ύπαρξης όταν υπάρχει η s σειρά 

Τα $$$ βγαίνουν από τις χαμηλές σειρές που πουλάνε εκατομμύρια κομμάτια κάθε χρόνο.

Η σειρά S είναι για το γόητρο.

• Like 5
Δημοσ.

και οτι με  ετρωγε η τσεπη μου ,   κρατανε και τιμη  στις  αγγελιες ινσομνια ,  στο  Α56 ειμαστε ;

Μηπως να τη κανω  για   Xiaomi 15 instead ;

• Like 1
Δημοσ.

A42 5g το εχω απο το 2020 και αντέχει ακόμη αξιοπρεπως. Φετος θα το πάω για αλλαγή μπαταρίας. Φιλος με A52s ακομη ικανοποιημένος. Αντιθέτως ένα A03s που ειχα πάρει με πόντους απο το cu big bang ήταν "ψοφιο" εξαρχής και πλέον εντελώς ψόφιο..

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, nepomuk είπε

και οτι με  ετρωγε η τσεπη μου ,   κρατανε και τιμη  στις  αγγελιες ινσομνια ,  στο  Α56 ειμαστε ;

Μηπως να τη κανω  για   Xiaomi 15 instead ;

Λυπησου τα λεφτα που δινεις και παρε το Σαμσουνγκ.
Εκτος κι αν ειναι πολυ πιο φτηνο το Σιαομι με ιδια σπεκς.
(Πληρωνεις τη διαφορα με διαφημισεις)
Για μενα ελεος με τις διαφημισεις τους.
Ημαρτον δλδ
Φτανει.
Στοπ.

• Like 2
  • Confused 2
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Le Perv είπε

Λυπησου τα λεφτα που δινεις και παρε το Σαμσουνγκ.
Εκτος κι αν ειναι πολυ πιο φτηνο το Σιαομι με ιδια σπεκς.
(Πληρωνεις τη διαφορα με διαφημισεις)
Για μενα ελεος με τις διαφημισεις τους.
Ημαρτον δλδ
Φτανει.
Στοπ.

παρότι δεν θα έπαιρνα xiaomi ποτέ , δεν έχω δει κάποια διαφημηση σε τηλέφωνα που έχω χρησιμοποιήσει 

• Like 3
  • Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
50 λεπτά πριν, Vasilisxd είπε

Τραγικά κινητά, έχω το A35 και κολλάει από την πρώτη μέρα.  

Έχουμε μια στρατιά από A34, A35, Α52, Α53, Α54 στην εταιρεία και δεν κολλάει κανένα.

Αν τις έχεις, βγάλε τις εφαρμογές σαβούρες της Meta (FB, Instagram, Messenger, X, WhatsApp) και θα δεις μεγάλη διαφορά σε όλα. Αν μετά βγάλεις και όλα τα υπόλοιπα social media, θεός, είναι σαν να διπλασιάστηκε η μπαταρία δίχως να κάνεις τίποτα 😆

Επεξ/σία από skritikos
  • Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, GCX είπε

Ο Samsung exynos 1580 είναι σε επίπεδα Snapdragon 7s Gen 3

δεν είναι στα ίδια επίπεδα , είναι καλύτερος και απο τον 7 και απο τον 7s gen3 , στα Xiaomi πως τρέχουν οι επεξεργαστές που αναφέρεις μήπως είναι θέμα UI

2 ώρες πριν, GCX είπε

αλλά οι υπόλοιποι είναι σε επίπεδα 778G του 2021

ποιοι υπόλοιποι

Επεξ/σία από ethereum
Δημοσ.

Να μην ξεχάσουν να τα ακριβυνουν τουλάχιστον 50€ σε σχέση με τα περσινά.

Θυμάστε που το 2019 το Α50 έκανε 220€ στην αρχή της κυκλοφορίας;

• Like 1
  • Haha 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, ethereum είπε

δεν είναι στα ίδια επίπεδα , είναι καλύτερος και απο τον 7 και απο τον 7s gen3 , στα Xiaomi πως τρέχουν οι επεξεργαστές που αναφέρεις μήπως είναι θέμα UI

ποιοι υπόλοιποι

Οι 6 Gen 3 και exynos 1480 μοιάζουν σε specs πολύ με τον 778G. Όχι δεν είχα θέμα με Xiaomi ποτέ είναι απλά αργός λόγο ηλικίας και έχω ελαφριά custom rom το λέω κιόλας

Ο exynos 1580 ναι είναι καλύτερος από ότι είδα από το 7s Gen 3 αλλά  δεν έχουν τεράστια διαφορά αλλά παλι είναι πιο αργός από 8+ gen 1  που είναι από 2022

https://nanoreview.net/en/soc-compare/snapdragon-8-plus-gen-1-vs-samsung-exynos-1580

1 ώρα πριν, ethereum είπε

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...