arch1tect Δημοσ. χθες στις 04:47 μμ Δημοσ. χθες στις 04:47 μμ Καλησπέρα, το παραπάνω σκούτερ χάνει παραφλού. Δεν έχω δει κάτι να στάζει, ούτε άσπρο καπνό να βγαίνει από τη μηχανή και τα λάδια του είναι εντάξει. Μετά απο κουβέντα με γνώστό ο οποίος γνωρίζει αρκέτα πράγματα από μηχανές και αυτοκίνητα, είπε πως είναι πιθανό να είναι φλάντζα κεφαλής. Ποιό το κόστος επισκευής του συγκεκριμένου προβλήματος στο χειρότερο σενάριο; Υπάρχει πιθανότητα να είναι κάτι άλλο; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Neptu Δημοσ. χθες στις 06:29 μμ Δημοσ. χθες στις 06:29 μμ Αφού όντως έχει θέμα γιατί δε πας να το κοιτάξουν και μετά συζητάμε ; Ποιο το νόημα τώρα να συζητάμε για πιθανά προβλήματα και πιθανά κόστη χωρίς να έχουμε ιδέα; Θα μπει ο καθένας και θα λέει το μακρύ και το κοντό του
meletis_m Δημοσ. χθες στις 06:58 μμ Δημοσ. χθες στις 06:58 μμ 2 ώρες πριν, arch1tect είπε Καλησπέρα, το παραπάνω σκούτερ χάνει παραφλού. Δεν έχω δει κάτι να στάζει, ούτε άσπρο καπνό να βγαίνει από τη μηχανή και τα λάδια του είναι εντάξει. Μετά απο κουβέντα με γνώστό ο οποίος γνωρίζει αρκέτα πράγματα από μηχανές και αυτοκίνητα, είπε πως είναι πιθανό να είναι φλάντζα κεφαλής. Ποιό το κόστος επισκευής του συγκεκριμένου προβλήματος στο χειρότερο σενάριο; Υπάρχει πιθανότητα να είναι κάτι άλλο; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Ναι υπάρχει περίπτωση . Να χάνει από κάποιο κολάρο αντιψυκτικό . Να θέλει πίεση το κύκλωμα ψύξης να δεις διαρροές . Καλύτερα να το δει ο μηχανικός που κάνει τακτική συντήρηση.
arch1tect Δημοσ. πριν από 21 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 21 ώρες Το θέμα είναι ξεκάθαρα οικονομικό για αυτό δεν το έχω πάει ακόμα και θέλω να ακούσω απόψεις για το πόσο μπορεί να κοστίζει η επισκευή του. Ξέρω ότι είναι εικασίες όλα αυτά και πως αν δεν το δει ένας μηχανικός δεν θα έχω ποτέ ολοκληρωμένη άποψη, αλλά αρχικά θέλω να ακούσω διάφορες γνώμες επάνω στο ζήτημα αυτό.
Black Demis Δημοσ. πριν από 21 ώρες Δημοσ. πριν από 21 ώρες 26 minutes ago, arch1tect said: Το θέμα είναι ξεκάθαρα οικονομικό για αυτό δεν το έχω πάει ακόμα και θέλω να ακούσω απόψεις για το πόσο μπορεί να κοστίζει η επισκευή του. Ξέρω ότι είναι εικασίες όλα αυτά και πως αν δεν το δει ένας μηχανικός δεν θα έχω ποτέ ολοκληρωμένη άποψη, αλλά αρχικά θέλω να ακούσω διάφορες γνώμες επάνω στο ζήτημα αυτό. αναλογα αν θες να κανεις σωστη δουλεια με full rebuild η απλα να το κανεις να ζησει λιγο ακομη..... απο 300 εως και 1000+ ευρω ειναι αναλογα τι θα κανεις...... απο την αλλη για να σκεφτεσαι ακομη και το κοστος ελεγχου μαλλον ηρθε η ωρα να αλλαξεις μηχανη
arch1tect Δημοσ. πριν από 6 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 6 ώρες Θα χρειαστεί αλλαγή όλη η μηχανή του σκούτερ δηλαδη; Ή επιδιόρθωση λειτουργεί μόνο σαν μπάλωμα; Αυτά τα 300€ κόστος εννοώ περίπου
Moderators Inuyasha Δημοσ. πριν από 3 ώρες Moderators Δημοσ. πριν από 3 ώρες 2 ώρες πριν, arch1tect είπε Θα χρειαστεί αλλαγή όλη η μηχανή του σκούτερ δηλαδη; Ή επιδιόρθωση λειτουργεί μόνο σαν μπάλωμα; Αυτά τα 300€ κόστος εννοώ περίπου Από 300-350 ευρώ μέχρι ολική ανακατασκευή του κινητήρα με κόστος 1000+ Η φτηνή περίπτωση είναι στελνει κεφαλή για πλανιαρισνα πάει κύλινδρο για γυάλισμα βάζεις νέες φλάντζες και ελατήρια και τέλος Το θέμα είναι τη άλλες φθορές έχει ο κινητήρας, γιατί έτσι έστω και λίγο θα ανάβει η συμπίεση αν έχει φθορές πιο μέσα το μηχανάκι θα ζοριστεί οπότε σύντομα θα σου χαλάσει κάτι άλλο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα