Apostolis9 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου Γεια χαρά. Χρειάζομαι τη βοήθεια όσων γνωρίζουν. Πριν κάποιο καιρό μου χάρισαν το πολυμηχάνημα Canon Pixma MX375. Είχε μέσα μελάνια και έβγαλα αρκετές φωτοτυπίες. Τώρα άδειασαν και πρέπει να τα αλλάξω. Προσπάθησα να βγάλω τα μελάνια, αλλά δεν μπορώ με τίποτα. Δεν έχω προηγούμενη εμπειρία με εκτυπωτή και φοβάμαι μην σπάσω κάτι (μέχρι στιγμής έχουν σπάσει τα νεύρα μου). Δεν μπορώ να έρθω σε επικοινωνία με το άτομο που μου το έδωσε, για να με ενημερώσει. Έχω βγάλει το μελάνι στα αριστερά μέχρι το σημείο μου βλέπετε στις φωτογραφίες. Κολλάει σε ένα εξόγκωμα που έχει στο πίσω μέρος και δεν βγαίνει με τίποτα. Επίσης, το μελάνι στα δεξιά πως θα βγει, αφού δεν υπάρχει χώρος; Μπορείτε να μου προτείνετε μαγαζιά που μπορώ να βρω οικονομικά συμβατά μελάνια; Ευχαριστώ!
gatos74 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Oταν κατέβασες το γκρί κλιψάκι άκουσες το << κλατς>>? Μπορεί να μή το έχεις κατεβάσει μέχρι τέρμα και γι αυτό δέν μπορείς να το βγάλέις. Επεξ/σία 26 Φεβρουαρίου από gatos74
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα