angmar Δημοσ. χθες στις 12:03 πμ Δημοσ. χθες στις 12:03 πμ 51 minutes ago, kostas808 said: > πολύ δύσκολα >ψάχνεσαι συνέχεια και να κάνεις πατέντες για να δουλεύουν Απλά εγκαθιστάς magisk και επιλέγεις τις εφαρμογές στη deny list. Σε ελάχιστες περιπτώσεις ίσως χρειαστεί να εγκαταστήσεις και ένα plugin για το magisk και όλα παίζουν ρολόι σαν τη μαμά ρομ. Δεν ξέρω γιατί τα έχετε τόσο δύσκολα στο κεφάλι σας μερικοί. Οι custom roms απευθύνονται μετα βίας στο 0.01% των χρηστών του android οπότε καλό είναι να μείνουν εκτός συζήτησης. Θα ήθελα να είμαι από μια μεριά να σας δω να εξηγείτε τη διαδικασία εγκατάστασης custom rom σε έναν average non-techie, για να μη σας πω σε κάνα boomer και σας τρέχουμε με πολλαπλά εγκεφαλικά. Οι custom roms είναι ωραίο πράμα για χομπίστες, αλλά ως εκεί. 1
Paragontas-x Δημοσ. χθες στις 12:06 πμ Δημοσ. χθες στις 12:06 πμ Μακάρι να γίνει κάτι τέτοιο. Αυτά είναι πραγματικά πολύ καλά νέα.
BadBoy Δημοσ. χθες στις 12:57 πμ Δημοσ. χθες στις 12:57 πμ 1 ώρα πριν, kostas808 είπε > πολύ δύσκολα >ψάχνεσαι συνέχεια και να κάνεις πατέντες για να δουλεύουν Απλά εγκαθιστάς magisk και επιλέγεις τις εφαρμογές στη deny list. Σε ελάχιστες περιπτώσεις ίσως χρειαστεί να εγκαταστήσεις και ένα plugin για το magisk και όλα παίζουν ρολόι σαν τη μαμά ρομ. Δεν ξέρω γιατί τα έχετε τόσο δύσκολα στο κεφάλι σας μερικοί. Προφανώς δεν έχεις ασχοληθεί πολύ, για αυτό τα λες αυτά. Κάνε αυτό που λες και έλα εδώ να πεις αν δουλεύει το Wallet όπως πρέπει ή το RCS messaging ή εφαρμογές όπως η Revolut. Προσωπικά επειδή έχω ρίξει άπειρες ώρες έχω καταλήξει σε συνδυασμό KSU Next (το προτιμώ από το Magisk) με PIF 18.6, Zygisk Assistant, Tricky Store με private keybox και περνώ strong integrity. Κάθε λίγο και λιγάκι θέλει νέο fingerprint και σε λίγο θα ψάχνουμε και για keybox. Αλλά δε θα κάτσει να τα κάνει αυτά ο μέσος χρήστης και δε θα τον αδικήσω. Καλές οι custom, έχουν πολλά πλεονεκτήματα, αλλά σε καμιά περίπτωση δε δουλεύουν απλά και εύκολα. 1 1
kostas808 Δημοσ. πριν από 17 ώρες Δημοσ. πριν από 17 ώρες 6 hours ago, BadBoy said: Προφανώς δεν έχεις ασχοληθεί πολύ, για αυτό τα λες αυτά. Κάνε αυτό που λες και έλα εδώ να πεις αν δουλεύει το Wallet όπως πρέπει ή το RCS messaging ή εφαρμογές όπως η Revolut. Προσωπικά επειδή έχω ρίξει άπειρες ώρες έχω καταλήξει σε συνδυασμό KSU Next (το προτιμώ από το Magisk) με PIF 18.6, Zygisk Assistant, Tricky Store με private keybox και περνώ strong integrity. Κάθε λίγο και λιγάκι θέλει νέο fingerprint και σε λίγο θα ψάχνουμε και για keybox. Αλλά δε θα κάτσει να τα κάνει αυτά ο μέσος χρήστης και δε θα τον αδικήσω. Καλές οι custom, έχουν πολλά πλεονεκτήματα, αλλά σε καμιά περίπτωση δε δουλεύουν απλά και εύκολα. Συγνώμη αλλά works on my machine με ένα απλό magisk και η revolut(επειδή δουλεύει όντως δεν έχω ασχοληθεί πολύ γιατί κάτι κάνω σωστά από ότι φαίνεται) και όλα χωρίς να αλλάξω ποτέ fingerprint, χωρίς PIF και φυσικά είμαι με basic integrity. Ίσως φταίει ο Kernel su. Αν θες στείλε μου να δούμε τι λάθος κάνεις.
BadBoy Δημοσ. πριν από 16 ώρες Δημοσ. πριν από 16 ώρες 33 λεπτά πριν, kostas808 είπε Συγνώμη αλλά works on my machine με ένα απλό magisk και η revolut(επειδή δουλεύει όντως δεν έχω ασχοληθεί πολύ γιατί κάτι κάνω σωστά από ότι φαίνεται) και όλα χωρίς να αλλάξω ποτέ fingerprint, χωρίς PIF και φυσικά είμαι με basic integrity. Ίσως φταίει ο Kernel su. Αν θες στείλε μου να δούμε τι λάθος κάνεις. Αν είσαι μόνο με basic δε δουλεύει το Google Wallet τότε και τα RCS μηνύματα. Θέλω να δουλεύουν όλα όπως είπες, για αυτό παιδεύομαι. Εάν σε καλύπτει το επίπεδο λειτουργίας της συσκευής σου, όλα καλά.
kostas808 Δημοσ. πριν από 14 ώρες Δημοσ. πριν από 14 ώρες 2 hours ago, BadBoy said: Αν είσαι μόνο με basic δε δουλεύει το Google Wallet τότε και τα RCS μηνύματα. Θέλω να δουλεύουν όλα όπως είπες, για αυτό παιδεύομαι. Εάν σε καλύπτει το επίπεδο λειτουργίας της συσκευής σου, όλα καλά. Δουλεύουν όλα οπότε ίσως έχει να κάνει με τη ρομ.
dhm21911 Δημοσ. πριν από 13 ώρες Δημοσ. πριν από 13 ώρες 19 ώρες πριν, TaxiarhisGR είπε Η μαλλον σε δυο χρονια: Η Google ανακοινωσε επι πληρωμη ενημερωσεις. Αμα μπορουν να βαλουν εγγυηση επιστροφης χρηματων οταν κατι δεν παει καλα σε αυτο που λες εγω συμφωνω να υπαρχει πληρωμη. Ολοι μας καποια στιγμη ειδαμε το κινητο μας με ενα καινουριο update να γινεται χειροτερο πιστευω.
anax111 Δημοσ. πριν από 8 ώρες Δημοσ. πριν από 8 ώρες 16 ώρες πριν, angmar είπε Οι custom roms απευθύνονται μετα βίας στο 0.01% των χρηστών του android οπότε καλό είναι να μείνουν εκτός συζήτησης. Θα ήθελα να είμαι από μια μεριά να σας δω να εξηγείτε τη διαδικασία εγκατάστασης custom rom σε έναν average non-techie, για να μη σας πω σε κάνα boomer και σας τρέχουμε με πολλαπλά εγκεφαλικά. Οι custom roms είναι ωραίο πράμα για χομπίστες, αλλά ως εκεί. Boomer είμαι φίλε και όταν εμείς βάζαμε custom roms σε κάτι ipaq και σε κάτι symbian εσύ μάλλον δεν είχες γεννηθεί. Θα συμφωνήσω βέβαια για τους τεχνολογικά αναλφάβητους, ούτε καν ξέρουν τι είναι οι customs roms.
Super Moderators Thresh Δημοσ. πριν από 8 ώρες Super Moderators Δημοσ. πριν από 8 ώρες 8 minutes ago, anax111 said: Boomer είμαι φίλε και όταν εμείς βάζαμε custom roms σε κάτι ipaq και σε κάτι symbian εσύ μάλλον δεν είχες γεννηθεί. Θα συμφωνήσω βέβαια για τους τεχνολογικά αναλφάβητους, ούτε καν ξέρουν τι είναι οι customs roms. Δεν πέφτει πολύ έξω από το ποσοστό πάντως.
anax111 Δημοσ. πριν από 7 ώρες Δημοσ. πριν από 7 ώρες 20 λεπτά πριν, Thresh είπε Δεν πέφτει πολύ έξω από το ποσοστό πάντως. Ίσως λίγο παραπάνω παλαιότερα. Στις μέρες που είχαν πρωτοκυκλοφορήσει τα κινέζικα οι custom roms πήγαιναν σύννεφο. Τώρα σίγουρα είναι εκεί που γράφει ο φίλος στο post.
AlphaAlpha Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες (επεξεργασμένο) Στις 26/2/2025 στις 7:11 ΜΜ, Hellenicsun είπε https://el.wiktionary.org/wiki/κοντόφθαλμος Εδώ δουλεύει μια χαρά - με LineageOS - το Xiaomi Mi A1 μου. Δες specs. Από όποια πλευρά και να το κοιτάξεις το κινητό προσφέρει απαίσιο value for money. Επεξ/σία πριν από 3 ώρες από AlphaAlpha
angmar Δημοσ. πριν από 52 λεπτά Δημοσ. πριν από 52 λεπτά 7 hours ago, anax111 said: Boomer είμαι φίλε και όταν εμείς βάζαμε custom roms σε κάτι ipaq και σε κάτι symbian εσύ μάλλον δεν είχες γεννηθεί. Θα συμφωνήσω βέβαια για τους τεχνολογικά αναλφάβητους, ούτε καν ξέρουν τι είναι οι customs roms. Και τι δε θα δινα να ήμουν νεότερος από τα iPaq....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα