Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, airtrelomike13 είπε

ενδιαφέρομαι να αγοράσω σταθερό υπολογιστή

Δεν θες να στήσεις μόνος σου κομμάτι-κομμάτι, ε?

Επεξ/σία από turbat0s
Δημοσ.

ούτε τα μισά δεν αξίζει!  Καλύτερα να παραγγείλεις κομμάτια από ένα μαγαζί  να σου τα στήσουν αυτοί.

ο μόνος λόγος ύπαρξης τέτοιων είναι για εταιρείες που αυτό που πληρώνουν στα αλήθεια δεν είναι το hardware αλλά είναι η υποστήριξη.

• Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, airtrelomike13 είπε

Θέλω να παίζω και παιχνίδια

Για όλα τα άλλα καλώς. Για αυτό όμως θα πρέπει να δώσεις περισσότερες πληροφορίες όπως τι παιχνίδια θέλεις να παίζεις. Σοβαρά παιχνίδια δεν θα παίξεις ούτε για πλάκα και αυτά τα sff έχουν θέμα με τις κάρτες γραφικών καθώς παίρνουν μόνο low profile οι οποίες είναι αδύναμες ή δεν υπάρχει μεγάλη ποικιλία.

Δημοσ.
5 ώρες πριν, sattack είπε

ούτε τα μισά δεν αξίζει!  Καλύτερα να παραγγείλεις κομμάτια από ένα μαγαζί  να σου τα στήσουν αυτοί.

ο μόνος λόγος ύπαρξης τέτοιων είναι για εταιρείες που αυτό που πληρώνουν στα αλήθεια δεν είναι το hardware αλλά είναι η υποστήριξη.

Εγώ να τα κάνω και να διαθέσω μέχρι και 1500 ευρώ, αλλά δεν ξέρω από αυτά. Δηλαδή αν παραγγείλω κομμάτια θέλω να διαλέξω και τα καλύτερα στο μπατζετ που διαθέτω ( 1500 ευρω)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, airtrelomike13 είπε

Εγώ να τα κάνω και να διαθέσω μέχρι και 1500 ευρώ, αλλά δεν ξέρω από αυτά. Δηλαδή αν παραγγείλω κομμάτια θέλω να διαλέξω και τα καλύτερα στο μπατζετ που διαθέτω ( 1500 ευρω)

Οθόνη ποιά εχεις? 

Τις ανάγκες για εργασίες γραφείου τηλεδιάσκεψη κλπ τις καλύπτεις και με 400Ε που λέει ο λόγος. 

Οτιδήποτε παραπανω ξοδέψεις για να πάρεις "οτι το καλύτερο στο budget σου", θα είναι για το gaming, για αυτό εχει σημασία σε τι οθόνη και τι ανάλυση θέλεις να παίζεις. 

ΥΓ1 Επισης, επειδη αυτο ηταν έτοιμο Dell, είχε και ενσωματωμενα windows 11pro. Έχεις εσύ κανέναν λογο να θες να πληρώσεις 150E για windows? Πχ είσαι ελεύθερος επαγγελματίας ή εταιρεία που θα σε ελέγξει η εφορία και θα φας πρόστιμο αν δεν έχεις τιμολόγιο για windows? 

Ή να σου πω να βάλεις τσάμπα τα windows μέσω activation από το Github, που παλιά το έλεγα με PM, αλλά τώρα είδα ότι το έβαλε το insomnia μέχρι και είδηση στην 1η σελίδα! 😅

ΥΓ2 αυτό το Dell ηταν μικρό σε μέγεθος κουτί. Έχεις κανένα λογο να θες μικρό κουτί? Γιατί φυσικά τα καλύτερα κομμάτια σε κάθε budget δεν χωράνε σε μικρά κουτιά, αλλά σε κανονικού μεγέθους midi tower. 

Επεξ/σία από sattack

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...