Ptoma07 Δημοσ. Τετάρτη στις 07:23 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 07:23 μμ 7 ώρες πριν, V.I.Smirnov είπε Σοβαρά τώρα, υπάρχουν άνθρωποι που θα δουν διαφήμιση στο youtube και θα αγοράσουν το προϊόν; όταν μάλιστα τους εκνευρίζει χαλώντας τη θέαση; Κοντά στο νου κι η γνώση. Πώς έχουν έσοδα, δεν μπορώ να καταλάβω.... Νομίζω έχει να κάνει το τμήμα μάρκετινγκ τής κάθε εταιρείας. Σου λέει ο άλλος φέτος θα διαθέσουμε τα Χ πόσα εκεί, εκεί και εκεί για διαφήμιση τόρα αν θα μπορούσαμε να το αναλύσουμε να ξέρουμε τι σκατά μας αποδίδει αυτό είναι μια άλλη ιστορία και ποιος έχει όρεξη να κάτσει και άλλο στο γραφείο... στο κάτω κάτω εμείς πληρώνουμε το αφεντικό βλέπει τα magazi στο YouTube άρα όλα καλά 😉
labr Δημοσ. Τετάρτη στις 10:26 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 10:26 μμ καλυτερα το youtube να ελεγε 1.5ευρω συνδρομη τον μηνα αλλα υποχρεωτικο για ολους.
hoback Δημοσ. Τετάρτη στις 11:50 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 11:50 μμ Εάν κάθε χρήστης κατέβαλε 1 ευρώ ετησίως, η Google θα εισέπραττε συνολικά 2,514 δισεκατομμύρια ευρώ τον χρόνο. Έτσι, δεν θα υπήρχε ανάγκη να αναζητούμε τρόπους για την αποφυγή διαφημίσεων. Συμπερασματικά, μια καθολική συνδρομή σε παγκόσμιο επίπεδο θα μπορούσε να αντικαταστήσει το διαφημιστικό μοντέλο.
panathatube Δημοσ. χθες στις 12:03 πμ Δημοσ. χθες στις 12:03 πμ (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, AlphaAlpha είπε 'Εγινε, adblock μέχρι να σβήσει ο ήλιος. Ευχαριστούμε για την ενημέρωση. Επικό κατόρθωμα. Επεξ/σία χθες στις 12:06 πμ από panathatube 1
zodiak bam Δημοσ. χθες στις 12:45 πμ Δημοσ. χθες στις 12:45 πμ 13 ώρες πριν, tombyraider13 είπε Για τους θεατές πάλι είναι ίδια εποχή ακριβώς, αφού πάλι θα μας βομβαρδίζουν με τον ίδιο ακριβώς αριθμό διαφημίσεων! Επομένως, και εμείς συνεχίζουμε με τα γνωστά, στα pcs firefox+ublock origin, chrome+ublock origin lite, brave, στα κινητά revanced και στις tvs smarttube και άστε τους να μπουρδολογούν για βελτίωση στις διαφημίσεις. Καταιγισμός διαφημίσεων με το ζόρι και βελτίωση της θέασης δεν πάνε μαζί... Εγώ που έχω Samsung TV υπάρχει κάτι?
freegr Δημοσ. χθες στις 01:02 πμ Δημοσ. χθες στις 01:02 πμ Εξακολουθεί πάντως να αποτελεί πρόβλημα κατά την διάρκεια θέασης βίντεο
heavyrain Δημοσ. πριν από 13 ώρες Δημοσ. πριν από 13 ώρες 10 ώρες πριν, zodiak bam είπε Εγώ που έχω Samsung TV υπάρχει κάτι? YOUTUBE premium και ξεμπερδεύεις από ΠΑΝΤΟΥ με τις διαφημίσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα