Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
59 λεπτά πριν, V.I.Smirnov είπε

Σοβαρά τώρα, υπάρχουν άνθρωποι που θα δουν διαφήμιση στο youtube και θα αγοράσουν το προϊόν;
όταν μάλιστα τους εκνευρίζει χαλώντας τη θέαση;

Ο λόγος που το efood έχει φάει πλέον μόνιμο άκυρο από μένα με τις εκνευριστικές διαφημίσεις του.

• Like 8
  • Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Κατά καιρούς μου έχουν τύχει πολλά διαφορετικά είδη διαφημίσεων. Για παράδειγμα τεράστια διαφήμιση πάρα πολλών δευτερολέπτων είτε μικρές αλλά η μία καπάκι στην άλλη είτε περιπτώσεις που άμα δεν πατήσεις skip μπορεί να παίζει διαφημίσεις μέχρι να σβήσει ο ήλιος.

Για μένα οι διαφημίσεις στο youtube έχουν 2 σημαντικά προβλήματα

1) Οι περισσότερες διαφημίσεις έχουν 2 σκέλη όπου συνήθως μόλις τελειώνει το πρώτο σκέλος(η πρώτη διαφήμιση) σου δίνει τη δυνατότητα skip.

2) Ακόμα και αν τελειώσουν οι διαφημίσεις δεν φεύγουν(είτε παγώνουν στο τελευταία frame είτε συνεχίζουν επ άπειρο) και πρέπει να πατήσεις skip.

Νομίζω ότι η μεγάλη μερίδα του κόσμου δεν θα γκρίνιαζε αν είχε όντως διαφημίσεις μερικών δευτερολέπτων αλλά αυτόματα άρχιζε το βίντεο πάλι. Ούτε διπλές, τριπλές διαφημίσεις ούτε να πρέπει να πατάς skip. Όντως σε κάποιες περιπτώσεις το κάνει έτσι και ας πούμε ότι είναι οριακά ανεκτό. Αλλά νομίζω ότι τις περισσότερες βγάζει τις διαφημίσεις περιέγραψα παραπάνω.

Προφανώς αυτό είναι μία μελετημένη τακτική καθώς άμα οι διαφημίσεις περνούσαν αυτόματα(χωρίς skip) υπάρχει πιθανότητα να είχε λιγότερες συνδρομές.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Taoustaoys είπε

Θα μπορούσαν να βάζουν μόνο στην αρχή, πάλι μια χαρά φράγκα θα έβγαζαν αλλά πως θα πάρει μπόνους 50 εκατομμύρια ξέρω εγώ στο τέλος του χρόνου ο CEO? Απληστία καθαρά τίποτα άλλο.

Έτσι το έκαναν στις 1.x εκδόσεις του YouTube for Android TV, αλλά κατάλαβαν ότι ο περισσότερος κόσμος κοίταγε το κινητό του περιμένοντας να τελειώσουν οι διαφημίσεις. Έμεινα επίτηδες στην έκδοση 1.x για όσο περισσότερο μπορούσα (μέχρι που άρχισε τη γκρίνια η εφαρμογή) ακριβώς επειδή το να μαυρίζει η οθόνη στη μέση του βίντεο είναι τόσο ενοχλητικό.

Δημοσ.
49 λεπτά πριν, V.I.Smirnov είπε

Σοβαρά τώρα, υπάρχουν άνθρωποι που θα δουν διαφήμιση στο youtube και θα αγοράσουν το προϊόν;
όταν μάλιστα τους εκνευρίζει χαλώντας τη θέαση;

Κοντά στο νου κι η γνώση.
Πώς έχουν έσοδα, δεν μπορώ να καταλάβω....

Την ίδια απορία έχω και εγώ, αλλά επειδή επενδύονται Πόλλα χρήματα στην διαφήμιση εκτιμώ ότι το έχουν ψάξει και τελικά ναι κάνει καλό στο προϊόν αλλιώς δεν θα δίνανε τόσα λεφτά για να διαφημηστουνε, 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ο λόγος που έχω σταματήσει να βλέπω YouTube στην τηλεόραση. Στο pc και smartphone είμαι μια χαρά. Βάζουν διαφημίσεις ότι να ναι, διάρκεια ότι λάχει από 10 δεύτερα έως 5 λεπτά έχω πετύχει (!!!) και χαλάνε την όλη θέαση. Ότι διαφημίζεται μπαίνει black list.

Επεξ/σία από dtk-386
  • Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, panathatube είπε

Επειδή διαβάζω στα σχόλια την παραδοσιακή και αναμενόμενη γκρίνια, θα διαφοροποιηθώ λέγοντας ότι είναι μια αλλαγή θετική, γιατί δεν είναι μόνο οι διαφημίσεις, είναι και πώς πετάγονται ξαφνικά και άτεχνα πχ ενώ κάποιος μιλάει. Θα ήθελα και λιγότερες και πιο στοχευμένες διαφημίσεις αλλά είμαι ρεαλιστής. Όσο για τα περί vance, μπλοκ διαφημίσεων κλπ διαφωνώ γιατί οι δημιουργοί για να παράγουν νέο περιεχόμενο πρέπει να έχουν έσοδα δεν είναι μόνο το κακό YouTube. Γενικά υπάρχει μια νοοτροπία μαγκιάς δεν πληρώνω παντού από το εισιτήριο στα λεωφορεία, το  λογισμικό και την πειρατεία μέχρι το δεν θέλω καθόλου διαφημίσεις αλλά θέλω υπερπαραγωγές την οποία θεωρώ κακομοιριά και κουτοπονηριά, όχι μαγκιά. Free εντελώς είναι μόνο ο γάτος του Γιαννακόπουλου.

Οι πλειοψηφία των δημιουργιών στο YouTube κάνουν προώθηση προϊόντων άμεσα η έμμεσα , γιατί  να τρόμε επιπλέον διαφημίσεις η να πληρώνουμε συνδρομή        

• Like 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, kaizer1970 είπε

Οι πλειοψηφία των δημιουργιών στο YouTube κάνουν προώθηση προϊόντων άμεσα η έμμεσα , γιατί  να τρόμε επιπλέον διαφημίσεις η να πληρώνουμε συνδρομή        

Ειδικά οι μικροί δημιουργοί δεν σώζονται μόνο με προώθηση απλώς συμπληρώνουν εισόδημα. Ίσως οι μεγάλοι. Επίσης δεν είναι γνωστό ότι πέραν του YouTube και των δημιουργών υπάρχουν και οι μεσάζοντες δηλαδή εταιρείες που βοηθούν τους δημιουργούς σε περιεχόμενο και προώθηση παίρνουν τα κέρδη και κατόπιν πληρώνουν τους δημιουργούς. Κάτι σαν ατζέντηδες. 

Δημοσ.

όταν έχει διαφήμιση στην αρχή του βίντεο παίζει λίγο , πατάς skip και το προχωράει μπροστά 3 με 4 λεπτά , χάνεις την εισαγωγή , συνέχεια το κάνει

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πλέον υπάρχουν και εφαρμογές για iPhone όπως το Pretub με απευθείας κατέβασμα από AppStore, αλλά στην τηλεόραση δεν παλεύεται. 

Επειδή βλέπω κυρίως YouTube, παρά Netflix κλπ, έχω κάνει συνδρομή για να έχω και το Music.  

Επεξ/σία από Vasilisxd
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
57 λεπτά πριν, dtk-386 είπε

Ο λόγος που έχω σταματήσει να βλέπω YouTube στην τηλεόραση

Mια μητρική από laptop 6ης και πάνω κατά προτήμιση HD620 και μετά όπου κατα το ποστ να δίνει σήμα στο hdmi, ένα nvme, μέσα σε ένα custom κουτάκι πίσω από την τηλεόραση problem solved  mozilla ublock, stremio, kodi, netflix sky is the limit και τέρμα,  άσε άλλους να παιδεύονται με τα άθλια tyzen, lgOS κλπ,

Επεξ/σία από nazarene
Δημοσ.
5 ώρες πριν, panathatube είπε

Επειδή διαβάζω στα σχόλια την παραδοσιακή και αναμενόμενη γκρίνια, θα διαφοροποιηθώ λέγοντας ότι είναι μια αλλαγή θετική, γιατί δεν είναι μόνο οι διαφημίσεις, είναι και πώς πετάγονται ξαφνικά και άτεχνα πχ ενώ κάποιος μιλάει. Θα ήθελα και λιγότερες και πιο στοχευμένες διαφημίσεις αλλά είμαι ρεαλιστής. Όσο για τα περί vance, μπλοκ διαφημίσεων κλπ διαφωνώ γιατί οι δημιουργοί για να παράγουν νέο περιεχόμενο πρέπει να έχουν έσοδα δεν είναι μόνο το κακό YouTube. Γενικά υπάρχει μια νοοτροπία μαγκιάς δεν πληρώνω παντού από το εισιτήριο στα λεωφορεία, το  λογισμικό και την πειρατεία μέχρι το δεν θέλω καθόλου διαφημίσεις αλλά θέλω υπερπαραγωγές την οποία θεωρώ κακομοιριά και κουτοπονηριά, όχι μαγκιά. Free εντελώς είναι μόνο ο γάτος του Γιαννακόπουλου.

'Εγινε, adblock μέχρι να σβήσει ο ήλιος.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παντός εγω το πλήρωσα έτσι δοκιμαστικά να δω την εμπειρία και έχω να πω ότι έχω στην ουσία youtu.be  youtu.be Music youtu.be kids(ανηψια). Όλα αυτά χωρίς διαφημίσεις μπορώ να βάλω 4 5 προβολές στην ουρά και να επιλέξω ποιο να παίξει πρώτο η τελευταίο, μπορώ να αποθηκεύσω βίντεο και να τα δω μετά και ofline. Μπορώ να ακούω την μουσική μ κάνοντας λίστα με τα αγαπημένα μου τραγούδια οπότε δεν χρειάζομαι spotify που είναι μόνο για τραγούδια.. Και γενικά πιστεύω έτσι πως έχουν γίνει αναγκαστικά πρπει να πληρώσεις γτ στην ουσία θα κατεβάσεις άλλη εφαρμογή σαν youtu.be για να κατεβάσεις τραγούδια η οποία θα έχει και αυτή διαφημίσεις και θα σ σπάει τα νεύρα μέχρι να το κατεβάσεις κλπ

Επεξ/σία από Kostassam4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...