Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 hours ago, fitsoulas2024 said:

μαυρη ειν η νυχτα στα βουνα, φιλε μου...  ουτε συμψηφισμος γινεται ουτε τιποτα, οι εταιριες παντα κοιτανε να σου παρουν απ οπου μπορουν, πρεπει να τις κυνηγησεις για να παρεις οτι δικαιουσαι και αν τα καταφερεις. Αυτο δειχνει το ιστορικο.

χρεωση x ευρω που ακυρωθηκε στο παρελθον .εμεινε ως υπολοιπο στο λογαριασμο μου( πιστωτικο).βγηκε νεος λογαριασμος 0,01. αφαιρεθηκε το 0,01 απο το 12.82. δεν πληρωνω τπτ. τον επομενο μηνα αν εχω λογαριασμο πχ 15 ευρω θα αφαιρεθουν τα 12,82 και θα πληρωσω 2 και κατι.καπως ετσι παιζουν και οι συμψηφισμοι γενικοτερα στις εταιρειες αλλο τοσο οταν υπαρχει χρεωση του επομενου μηνα

20250305_104656.jpg

Επεξ/σία από poulinos
Δημοσ.
14 ώρες πριν, fitsoulas2024 είπε

μαυρη ειν η νυχτα στα βουνα, φιλε μου...  ουτε συμψηφισμος γινεται ουτε τιποτα, οι εταιριες παντα κοιτανε να σου παρουν απ οπου μπορουν, πρεπει να τις κυνηγησεις για να παρεις οτι δικαιουσαι και αν τα καταφερεις. Αυτο δειχνει το ιστορικο.

Καταλαβαίνω ότι δεν είσαι σχετικός, δεν γνωρίζεις τον κανονισμό και δεν έχεις ιδέα πως λειτουργούν οι πάροχοι. Το συμβόλαιο που έχεις υπογράψει, το έχεις διαβάσει ποτέ κι αν ναι υπάρχει κάτι που δεν το καταλαβαίνεις;

• Like 1
Δημοσ.
11 ώρες πριν, jkoukos είπε

Καταλαβαίνω ότι δεν είσαι σχετικός, δεν γνωρίζεις τον κανονισμό και δεν έχεις ιδέα πως λειτουργούν οι πάροχοι. Το συμβόλαιο που έχεις υπογράψει, το έχεις διαβάσει ποτέ κι αν ναι υπάρχει κάτι που δεν το καταλαβαίνεις;

ναι, καθολου σχετικος, 20 χρονια εμπειρια με εταιριες δε λενε κατι 😃

Δημοσ.

Κι όμως στο συγκεκριμένο θέμα τα γραφόμενά σου, αυτό ακριβώς δείχνουν. Τα πράγματα συμβαίνουν όπως ακριβώς τα αναφέρουμε και με αποδείξεις.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 6/3/2025 στις 7:14 ΠΜ, jkoukos είπε

Κι όμως στο συγκεκριμένο θέμα τα γραφόμενά σου, αυτό ακριβώς δείχνουν. Τα πράγματα συμβαίνουν όπως ακριβώς τα αναφέρουμε και με αποδείξεις.

Οσοι ειστε ικανοποιημενοι τοσα χρονια μαλλον αποτελειτε εξαιρεση στο κανονα. Υποψιν οτι δε μιλαω για κινητο γιατι παντα ειχα με καρτα, μονο για σταθερο και ιντερνετ.

Επεξ/σία από fitsoulas2024
Δημοσ.

Δηλαδή λες ότι έχεις κάνει ανανέωση σύνδεσης Double Play πριν την ολοκλήρωση του 24μηνου και σε χρέωσαν διπλά για αυτές τις μέρες; Αυτό ισχυρίζεται;

Αν ναι και όντως ισχύει με αποδείξεις (που δεν τις έχουμε δει ούτε έχουν αναφερθεί) είσαι η εξαίρεση του κανόνα και προφανώς έχεις κάθε δικαίωμα να απευθυνθείς καταρχήν στον πάροχο να το διορθώσει ή/και σε δημόσια αρχή να βρεις το όποιο δίκιο.

Δημοσ.

'Εχεις γράψει ότι σε περίπτωση ανανέωσης ΠΡΙΝ την λήξη του συμβολαίου, ο πάροχος (βασικά εννοείς όλοι οι πάροχοι) σου "έφαγε κάποιες Χ μέρες" και μάλιστα αυτές είναι "εξτραδάκι δικό του".

Οπότε αν όντως ισχύουν αυτά που ισχυρίζεσαι, τότε ο πάροχος σε χρέωσε δύο φορές για τις Χ μέρες. Μία λόγω προπληρωμής τους στον μηνιαίο λογαριασμό και άλλη μία στον επόμενο λόγω της ανανέωσης. Και αυτό διότι ισχυρίζεσαι σε κατοπινό μήνυμα, ότι δεν γίνεται ΠΟΤΕ συμψηφισμός σε περίπτωση πρόωρης ανανέωσης και οι πάροχοι "κονομάνε πολλά ευρώ αφού το κάνουν σε χιλιάδες πελάτες".

Έχω κάποιο λάθος συλλογισμό στα παραπάνω; Αν ναι, περιμένω να δω ποιό είναι αυτό, διαφορετικά ισχύουν στο ακέραιο ότι έγραψα πριν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...