johnnybeta Δημοσ. Τετάρτη στις 11:34 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 11:34 πμ Θέλω να ρωτήσω αν κάνω διακοπή συμβολαίου πριν τη λήξη του αν η ποινική ρήτρα είναι νόμιμη ή αυθαίρετη. Οταν αντιπρόσωπος της εταιρίας πέρασε από το σπίτι μου ένα χρόνο πριν ενώ ήμουν σε άλλο πάροχο με διαβεβαίωσε πώς δεν είμαι υποχρεωμένος να πληρώσω ποινική ρήτρα και πως είναι παράνομη σε περίπτωση διακοπής πριν τη λήξη του συμβολαίου. Δεν ξέρω όμως αν αυτό ήταν κόλπο για να με κάνει να αλλάξω πάροχο ή αν τελικά είχε δίκιο. Παρακαλώ αν ξέρει κάποιος ας με διαφωτίσει. Ευχαριστώ.
jkoukos Δημοσ. Τετάρτη στις 04:33 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 04:33 μμ 4 ώρες πριν, johnnybeta είπε Δεν ξέρω όμως αν αυτό ήταν κόλπο για να με κάνει να αλλάξω πάροχο ή αν τελικά είχε δίκιο. H κουρτίνα Νο1. Την επόμενη φορά ρώτα τον γιατί και στην δικιά του εταιρεία έχουν όρο στο συμβόλαιο για πληρωμή τέλους πρόωρης διακοπής του συμβολαίου; Μια χαρά υπάρχει αυτό το τέλος και νόμιμα προβλέπεται από τον κανονισμό, αλλά επίσης ρητά αναφέρεται και στους όρους του συμβολαίου που υπογράφουμε. 2
poulinos Δημοσ. Σάββατο στις 01:51 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 01:51 μμ (επεξεργασμένο) On 26/02/2025 at 11:34, johnnybeta said: Θέλω να ρωτήσω αν κάνω διακοπή συμβολαίου πριν τη λήξη του αν η ποινική ρήτρα είναι νόμιμη ή αυθαίρετη. Οταν αντιπρόσωπος της εταιρίας πέρασε από το σπίτι μου ένα χρόνο πριν ενώ ήμουν σε άλλο πάροχο με διαβεβαίωσε πώς δεν είμαι υποχρεωμένος να πληρώσω ποινική ρήτρα και πως είναι παράνομη σε περίπτωση διακοπής πριν τη λήξη του συμβολαίου. Δεν ξέρω όμως αν αυτό ήταν κόλπο για να με κάνει να αλλάξω πάροχο ή αν τελικά είχε δίκιο. Παρακαλώ αν ξέρει κάποιος ας με διαφωτίσει. Ευχαριστώ. εχω ακουσει ως τωρα τα παρακατω τα οποια δεν ισχυουν εννοειται. α.μην πληρωσετε ρητρα ειναι παρανομο. β.μην πληρωσετε ρητρα δεν θα σας κανουν τιποτα. γ.θα πληρωσουμε εμεις την ρητρα για εσας για να πουλησουν θα πουν οτι βλακεια θες. Επεξ/σία χθες στις 02:27 πμ από poulinos
fitsoulas2024 Δημοσ. Σάββατο στις 11:56 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 11:56 μμ βρε παιδες, το να κλεβουν ημερες απο το συμβολαιο οι εταιριες οταν κανεις ανανεωση ειναι κοινη πρακτικη? ΄Ή μόνο η δικη μου το κανει?
poulinos Δημοσ. χθες στις 02:26 πμ Δημοσ. χθες στις 02:26 πμ 2 hours ago, fitsoulas2024 said: βρε παιδες, το να κλεβουν ημερες απο το συμβολαιο οι εταιριες οταν κανεις ανανεωση ειναι κοινη πρακτικη? ΄Ή μόνο η δικη μου το κανει? δεν βοηθας.αναλυτικα πες
fitsoulas2024 Δημοσ. πριν από 21 ώρες Δημοσ. πριν από 21 ώρες 22 ώρες πριν, poulinos είπε δεν βοηθας.αναλυτικα πες Ας πουμε οτι το συμβολαιο σου τελειωνει 15/3. Μηνες πριν σε ταραζουν στα τηλεφωνα για να το ανανεωσεις. Μαλιστα λεει να το ανανεωσει εγκαιρως, γιατι μετα τη ληξη του θα εχεις αυτοματη ανανεωση με +3€. Οπότε σημερα 3/3 τηλεφωνεις στην εταιρια "Καλημερα, θελω να ανανεωσω το συμβολαιο μου -Εγινε. 'Αλλα δυο χρονια με τους ιδιους ορους, deal? -deal -γεια σας". Και μετα διαπιστωνεις οτι το νεο συμβολαιο τρεχει οχι απο τις 16/3 αλλα απο τις 3/3. Δηλαδη σου εφαγαν 13 ημερες.
jkoukos Δημοσ. πριν από 10 ώρες Δημοσ. πριν από 10 ώρες Ανέκαθεν τα συμβόλαια ξεκινούν από την ημέρα της υπογραφής της ανανέωσης, είτε αυτό γίνεται με την λήξη του προηγούμενου είτε μετά από αυτήν είτε νωρίτερα. Και αυτό ισχύει για όλες τις υπηρεσίες και όχι μόνον για τις τηλεπικοινωνίες. Δεν σου έφαγαν μέρες όπως λες, διότι απλά δεν σου χρεώθηκαν και δεν τις πλήρωσες. Είναι δικιά μας απόφαση πότε γίνεται η ανανέωση (αν συμφωνήσουμε τελικά ή πάρουμε άλλη απόφαση).
poulinos Δημοσ. πριν από 8 ώρες Δημοσ. πριν από 8 ώρες 12 hours ago, fitsoulas2024 said: Ας πουμε οτι το συμβολαιο σου τελειωνει 15/3. Μηνες πριν σε ταραζουν στα τηλεφωνα για να το ανανεωσεις. Μαλιστα λεει να το ανανεωσει εγκαιρως, γιατι μετα τη ληξη του θα εχεις αυτοματη ανανεωση με +3€. Οπότε σημερα 3/3 τηλεφωνεις στην εταιρια "Καλημερα, θελω να ανανεωσω το συμβολαιο μου -Εγινε. 'Αλλα δυο χρονια με τους ιδιους ορους, deal? -deal -γεια σας". Και μετα διαπιστωνεις οτι το νεο συμβολαιο τρεχει οχι απο τις 16/3 αλλα απο τις 3/3. Δηλαδη σου εφαγαν 13 ημερες. αφου ετσι και αλλιως θα σε ξανακαλεσουν παλι πριν ξαναληξει για να ανανεωσεις σε ιδια τιμη ή ενδεχομενος να πας σε καποιο αλλο προγραμμα με καποια αλλη τιμη. αλλωστε μπορεις να μην ανανεωσεις τηλεφωνικα και να πας να ζητησεις καποιο αλλο προγραμμα μετα την ληξη ειτε πιο ακριβο ειτε πιο φτηνο αναλογως τι θες. επισης οπως εκανε μια φιλη σε Cosmote αφησε το συμβολαιο να ληξει. την γυρισαν σε αοριστου με καποια ευρω παραπανω.μετα μπηκε μεσα στο Site της cosmote και εκανε νεο συμβολαιο με βαση αυτο που ηθελε.απλα για δεκα μερες ειχε μπει σε αοριστου 2 hours ago, jkoukos said: Ανέκαθεν τα συμβόλαια ξεκινούν από την ημέρα της υπογραφής της ανανέωσης, είτε αυτό γίνεται με την λήξη του προηγούμενου είτε μετά από αυτήν είτε νωρίτερα. Και αυτό ισχύει για όλες τις υπηρεσίες και όχι μόνον για τις τηλεπικοινωνίες. Δεν σου έφαγαν μέρες όπως λες, διότι απλά δεν σου χρεώθηκαν και δεν τις πλήρωσες. Είναι δικιά μας απόφαση πότε γίνεται η ανανέωση (αν συμφωνήσουμε τελικά ή πάρουμε άλλη απόφαση). με εξαιρεση την ασφαλεια για αυτοκινητο,μηχανη. εκει μου ερχεται το νεο συμβολαιο το οποιο ξεκιναει να ισχυει αφου ληξει το αλλο.το πληρωνω κανονικα και συνεχιζει οταν ληξει το προηγουμενο. ισως επειδη προ πληρωνεις ολο το ποσο οποτε για να μην μπλεξουν με επιστροφη απλα το ξεκινουν την ημερα που ληγει το αλλο.
jkoukos Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες 1 ώρα πριν, poulinos είπε με εξαιρεση την ασφαλεια για αυτοκινητο,μηχανη Διότι όπως γράφεις παρακάτω, έχεις ήδη προπληρώσει όλο το ποσό οπότε σε μία πρόωρη ανανέωση θα έπρεπε να σου επιστρέψει το αντίστοιχο ποσό. 1
poulinos Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες 7 minutes ago, jkoukos said: Διότι όπως γράφεις παρακάτω, έχεις ήδη προπληρώσει όλο το ποσό οπότε σε μία πρόωρη ανανέωση θα έπρεπε να σου επιστρέψει το αντίστοιχο ποσό. ακριβως.το οποιο λογιστικα δεν βοηθαει καπου.στον παροχο θα μεινεις για καμποσο καιρο αφου πληρωνεις με τον μηνα οποτε λογιστικα τον διαχειριζεσαι ευκολα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα