dimitrissa Δημοσ. Τετάρτη στις 11:13 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 11:13 πμ Καλημέρα σε όλους , για πώληση του Apple Watch αρκεί το σβήσιμο περιεχομένων και ρυθμίσεων σωστά ; Έπειτα αφαιρώ τη συσκευή από το iCloud. Επισης κάποια παλιά αντίγραφα Apple Watch που έχουν αποθηκευτεί στο iCloud γνωρίζετε που μπορώ να τα βρω για διαγραφή;; σας ευχαριστώ πολύ
Super Moderators billdanos Δημοσ. Τετάρτη στις 12:04 μμ Super Moderators Δημοσ. Τετάρτη στις 12:04 μμ 52 λεπτά πριν, dimitrissa είπε Καλημέρα σε όλους , για πώληση του Apple Watch αρκεί το σβήσιμο περιεχομένων και ρυθμίσεων σωστά ; Έπειτα αφαιρώ τη συσκευή από το iCloud. Επισης κάποια παλιά αντίγραφα Apple Watch που έχουν αποθηκευτεί στο iCloud γνωρίζετε που μπορώ να τα βρω για διαγραφή;; σας ευχαριστώ πολύ Ναι το reset κλπ αρκεί αλλά θα πρέπει προηγουμένως να το κάνεις και unpair από την εφαρμογή στο iphone ώστε να απενεργοποιηθεί και το Activation Lock κλπ. Για τα backups, αν μπεις από το τηλέφωνο στις ρυθμίσεις και πατήσεις πάνω πάνω στο λογαριασμό σου, μετά iCloud και μετά icloud backup, θα βρεις τα backups για κάθε συσκευή που έχεις και πατώντας στην κάθε μία υπάρχει επιλογή στο τέλος για να τα διαγράψεις οριστικά.
dimitrissa Δημοσ. Τετάρτη στις 02:57 μμ Μέλος Δημοσ. Τετάρτη στις 02:57 μμ 2 ώρες πριν, billdanos είπε Ναι το reset κλπ αρκεί αλλά θα πρέπει προηγουμένως να το κάνεις και unpair από την εφαρμογή στο iphone ώστε να απενεργοποιηθεί και το Activation Lock κλπ. Για τα backups, αν μπεις από το τηλέφωνο στις ρυθμίσεις και πατήσεις πάνω πάνω στο λογαριασμό σου, μετά iCloud και μετά icloud backup, θα βρεις τα backups για κάθε συσκευή που έχεις και πατώντας στην κάθε μία υπάρχει επιλογή στο τέλος για να τα διαγράψεις οριστικά. Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση. Νομίζω κάπου το χάνω διότι μετά το unpair δε μπορώ να κάνω reset (μοιάζει να χει γίνει ήδη διότι ξεκινάει απο την αρχική συνδεση το ρολόι). Απο την αλλη βεβαια με το reset φαίνεται να διαγράφεται απο παντού (εύρεση αλλά και εχει γινει unpair απο την εφαρμογή watch). Είδα και για τις οδηγίες και αναφέρουν ακριβώς την ιδια διακασία με αυτη που μου αναφέρεις. Νομίζω πως με το reset και μόνο θα ναι οκ τι να πω. Ευχαριστώ πολύ και πάλι για τη βοηθεια!
Super Moderators Λύση billdanos Δημοσ. Τετάρτη στις 03:23 μμ Super Moderators Λύση Δημοσ. Τετάρτη στις 03:23 μμ 27 λεπτά πριν, dimitrissa είπε Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση. Νομίζω κάπου το χάνω διότι μετά το unpair δε μπορώ να κάνω reset (μοιάζει να χει γίνει ήδη διότι ξεκινάει απο την αρχική συνδεση το ρολόι). Απο την αλλη βεβαια με το reset φαίνεται να διαγράφεται απο παντού (εύρεση αλλά και εχει γινει unpair απο την εφαρμογή watch). Είδα και για τις οδηγίες και αναφέρουν ακριβώς την ιδια διακασία με αυτη που μου αναφέρεις. Νομίζω πως με το reset και μόνο θα ναι οκ τι να πω. Ευχαριστώ πολύ και πάλι για τη βοηθεια! Αν δεν κάνω λάθος, όταν κάνεις unpair μέσα από το τηλέφωνο, απενεργοποιεί το activation lock, παίρνει ένα τελευταίο backup από το ρολόι και στη συνέχεια διαγράφει τα πάντα από το ρολόι (reset) και είναι έτοιμο αν θες να το πουλήσεις κλπ. Ενω αν πας στις ρυθμίσεις του ρολογιού και επιλέγεις Erase all contents and settings, κάνει και πάλι reset αλλά παραμένει ακόμη σαν συσκευή κάτω από το λογαριασμό σου, σε περίπτωση που απλά ήθελες να κάνεις ένα hard reset και να ρυθμίσεις τη συσκευή από την αρχή. Στην κατάσταση αυτή δεν μπορεί να το σεττάρει κάποιος άλλος με νέο λογαριασμό.
dimitrissa Δημοσ. Τετάρτη στις 04:41 μμ Μέλος Δημοσ. Τετάρτη στις 04:41 μμ 1 ώρα πριν, billdanos είπε Αν δεν κάνω λάθος, όταν κάνεις unpair μέσα από το τηλέφωνο, απενεργοποιεί το activation lock, παίρνει ένα τελευταίο backup από το ρολόι και στη συνέχεια διαγράφει τα πάντα από το ρολόι (reset) και είναι έτοιμο αν θες να το πουλήσεις κλπ. Ενω αν πας στις ρυθμίσεις του ρολογιού και επιλέγεις Erase all contents and settings, κάνει και πάλι reset αλλά παραμένει ακόμη σαν συσκευή κάτω από το λογαριασμό σου, σε περίπτωση που απλά ήθελες να κάνεις ένα hard reset και να ρυθμίσεις τη συσκευή από την αρχή. Στην κατάσταση αυτή δεν μπορεί να το σεττάρει κάποιος άλλος με νέο λογαριασμό. Αυτή ακριβώς είναι η λογική , με unpair απο το τηλεφωνο κανει και reset και είναι έτοιμο προς πώληση. Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα