Super Moderators Thresh Δημοσ. πριν από 20 ώρες Super Moderators Δημοσ. πριν από 20 ώρες 4 minutes ago, Grim Ripper said: Γι'αυτό προτιμώ τα graphic novels στα κομικ μιας και συνήθως είναι αυτοτελείς ιστορίες. 😛 Διαβαζω Spawn, έχω περάσει πχ από Sandman, Lucifer, Preacher, αλλά κυρίως παίζω με manga (ok και manhwa/manhua) εδώ και 20κατι χρόνια. 3
transparent Δημοσ. πριν από 19 ώρες Δημοσ. πριν από 19 ώρες έλα, μην είστε το τέτοιοι! Βάλτε τουλάχιστον να δείτε το Love and Thunder πρώτα 3
manolis940 Δημοσ. πριν από 14 ώρες Δημοσ. πριν από 14 ώρες 8 ώρες πριν, Thresh είπε Καλά το MCU πέθανε, δεν υπάρχει ελπίδα ανάστασης στο "άμεσο" μέλλον. Όχι μόνο για το Phase μετά το Endgame ήταν στην πλειοψηφία του χάλι, αλλά γιατί ψόφησε το hype. Δύσκολα και τα πράγματα και για το DCU. Για μένα πέθανε στο endgame. Ακόμη και να σας άρεσε σαν ταινία, άνοιξε το δρόμο για τις 7 πληγές του Φαραό και έφερε το πολυσύμπαν, τις πολυπραγματικότες, το ταξίδι στον χοροχρόνο και πολλά άλλα τα οποία φέρνουν τέτοιες σεναριακές ευκολίες όπου πλέον δεν έχει νόημα να δεις κάτι άλλο. 1
eemix Δημοσ. πριν από 13 ώρες Δημοσ. πριν από 13 ώρες Οταν (πχ) η Captain Marvel έπαιζε απειρο ξύλο και μετά έκανε Ouch! από ένα βραχυκύκλωμα καλωδίου όταν επισκεύαζε το σκάφος της, φάνηκε ότι κάθε ιδέα σεναρίου στη Marvel είναι δουλειά αυτού που καθαρίζει τις τουαλέτες
Πέτρος Δημοσ. πριν από 12 ώρες Δημοσ. πριν από 12 ώρες 10 ώρες πριν, Thresh είπε Γι' αυτό προτιμώ τα manga/manhua/manhwa από αυτά. 3
bushidocougar Δημοσ. πριν από 11 ώρες Δημοσ. πριν από 11 ώρες Δεν ήταν άσχημο το πρώτο DC vs Marvel πάντως. Τέσσερα μόνο τεύχη με αρχή και τέλος, χωρίς "cliffhangers" και προσωπικά μου άρεσε το "tournament" format που είχαν στις μάχες 1 vs 1 με ήρωες που πρακτικά στην αρχή είχαν "παρόμοιες" δυνάμεις (Lobo vs Wolverine, namor vs aquaman, κλπ). Ωραίο concept, δεν ξέρω πως μπορεί να ξαναγίνει και με τι storyline.
polaki Δημοσ. πριν από 11 ώρες Δημοσ. πριν από 11 ώρες 3 hours ago, manolis940 said: Για μένα πέθανε στο endgame. Ακόμη και να σας άρεσε σαν ταινία, άνοιξε το δρόμο για τις 7 πληγές του Φαραό και έφερε το πολυσύμπαν, τις πολυπραγματικότες, το ταξίδι στον χοροχρόνο και πολλά άλλα τα οποία φέρνουν τέτοιες σεναριακές ευκολίες όπου πλέον δεν έχει νόημα να δεις κάτι άλλο. Το συζήταγα με ένα φίλο ακριβώς αυτό όταν το είχαμε δει, εγώ δεν το πίστευα να σου πω την αλήθεια αλλά στη διαδρομή από την αίθουσα του village μέχρι το parking που συζητάγαμε, μου έλεγε ακριβώς αυτό.. ότι ανοίγει τις πύλες του χαμού και τελικά αυτό ακριβώς έγινε δυστυχώς. Και λέω δυστυχώς γιατί πλέον ακόμα και κάτι ποιοτικό να βγει, προσωπικά με έχει χαλάσει φουλ.
anax111 Δημοσ. πριν από 9 ώρες Δημοσ. πριν από 9 ώρες Τυπώνουν ακόμα σε χαρτί; Η νεολαία το έχει γυρίσει στα webtoons από ότι ξέρω.
manolis940 Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες 4 ώρες πριν, polaki είπε Το συζήταγα με ένα φίλο ακριβώς αυτό όταν το είχαμε δει, εγώ δεν το πίστευα να σου πω την αλήθεια αλλά στη διαδρομή από την αίθουσα του village μέχρι το parking που συζητάγαμε, μου έλεγε ακριβώς αυτό.. ότι ανοίγει τις πύλες του χαμού και τελικά αυτό ακριβώς έγινε δυστυχώς. Και λέω δυστυχώς γιατί πλέον ακόμα και κάτι ποιοτικό να βγει, προσωπικά με έχει χαλάσει φουλ. Παύλο εσύ;;;;; Μάλλον ο φίλος σου έβλεπε τις σειρές τους Arrowverse οπότε είχε πάρει μία πρώτη γεύση.
gmirtzakis Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες Θα ήθελα σε αυτό το cross over που πιθανώς να γίνει ταινία μετά , τον Cavilrine vs Superman….
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα