Crash24 Δημοσ. πριν από 16 ώρες Δημοσ. πριν από 16 ώρες Η Asus παρουσίασε ένα πρωτοποριακό ασύρματο ποντίκι που διαθέτει ενσωματωμένο δοχείο για αρωματικά έλαια, φέρνοντας μια νέα διάσταση στην εμπειρία χρήσης υπολογιστή. Η Asus, γνωστή για τις καινοτόμες ιδέες της στον χώρο της τεχνολογίας, ανακοίνωσε σήμερα το Asus Fragrance Mouse, ένα ασύρματο ποντίκι που ξεχωρίζει για μια ιδιαίτερα ασυνήθιστη λειτουργία: τη δυνατότητα να αναδίδει άρωμα. Το νέο ποντίκι διαθέτει ένα επαναγεμιζόμενο δοχείο στην κάτω πλευρά του, δίπλα στη θήκη της μπαταρίας και του ασύρματου δέκτη 2.4 GHz USB. Το δοχείο αυτό μπορεί να γεμίσει με αρωματικά έλαια της επιλογής του χρήστη, ενώ μπορεί να πλυθεί και να ξαναγεμιστεί με διαφορετικά αρώματα. Μπορείτε να δείτε το επαναγεμιζόμενο φιαλίδιο στο κάτω μέρος της κάτω πλευράς του ποντικιού. Από τεχνικής άποψης, το Fragrance Mouse προσφέρει αξιόλογα χαρακτηριστικά. Υποστηρίζει τόσο σύνδεση Bluetooth όσο και ασύρματη σύνδεση μέσω USB dongle, ενώ διαθέτει τρία επίπεδα DPI (1.200, 1.600 και 2.400) για προσαρμοσμένη ανταπόκριση. Διατίθεται σε λευκό και ροζ χρώμα, με διακριτική σχεδίαση, ενώ οι διακόπτες του έχουν διάρκεια ζωής 10 εκατομμύρια κλικ. Η ιδέα ενός αρωματικού περιφερειακού δεν είναι εντελώς πρωτότυπη για την Asus. Το καλοκαίρι του 2024, η εταιρεία κυκλοφόρησε στην κινεζική αγορά το laptop Adol 14 Air, το οποίο διέθετε ειδικό χώρο στο καπάκι για εναλλάξιμες αρωματικές κάψουλες. Παρόλο που το Fragrance Mouse μπορεί να φαίνεται ως ένα προϊόν που κανείς δεν ζήτησε, αντιπροσωπεύει την τάση της Asus να πειραματίζεται με καινοτόμες ιδέες. Η εταιρεία έχει ιστορικό στην παρουσίαση ασυνήθιστων προϊόντων, όπως το tablet που απαιτούσε την τοποθέτηση smartphone για να λειτουργήσει και το laptop με οθόνη αφής στη θέση του touchpad. Προς το παρόν, η Asus δεν έχει ανακοινώσει λεπτομέρειες σχετικά με την τιμή και τη διαθεσιμότητα του προϊόντος στην αγορά. Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο
kaliakman Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες Μου έρχονται αρκετές απαντήσεις αλλά καμία που δεν θα με πάει διακοπές από το φόρουμ... 12
warewolf Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες (επεξεργασμένο) Κάτι παράξενους συσχετισμούς που κάνει ο εγκέφαλός μου. Διαβάζοντας το παραπάνω άρθρο, θυμήθηκα αυτό: Spoiler Επεξ/σία πριν από 6 ώρες από warewolf 2
mindreader Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες Μιλαμε για καινοτομια.... Και το ποσο ασφαλεις ειναι αυτες οι μυρωδιες, θα το δειξει η νεκροψια. 1 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. πριν από 6 ώρες Super Moderators Δημοσ. πριν από 6 ώρες Ελπίζω να μην ήταν ιδέα της Gwyneth Paltrow... 9
Jmanol000 Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες ενδιαφέρουσα ιδέα ? αλλά δεν έχω ιδέα ποιοσ θα ήθελε να αγοράσει κάτι τέτοιο
halvas69 Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες Ένας που να μην σκέφτηκε τα spray κλανιάς, υπάρχει; 🤣 1 2
akmakas Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες Θέλω να παίζω last of us 2 και να μυρίζω καμένη σάρκα!!!!!!!!😗
ptriv1 Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες Χρήσιμο για εργαζόμενους αν έχουν φάει φασολάδα ή σκορδαλιά !!!
cpc464 Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες 25 minutes ago, ptriv1 said: Χρήσιμο για εργαζόμενους αν έχουν φάει φασολάδα ή σκορδαλιά !!! Δέν ήμουν εγώ,ήταν το ποντίκι το ορκίζομαι!. 1 2
Moderators Malthador Δημοσ. πριν από 5 ώρες Moderators Δημοσ. πριν από 5 ώρες Ξέρουμε αν θα βγάλουν κάψουλα με γεύση μπράζερς;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα