Προς το περιεχόμενο

ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ DVD+R+RW

Cerberus2_2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδες αυτη ειναι η δευτερη φορα που στελνω καποιο θεμα αλλα πιστευω οτι οπως και στο πρωτο θα με βοηθησετε οσοι ξερετε τουλαχιστον. Προσφατα αγορασα ενα DVD+RW αντιγραφικο μαρκας QSI DVDRW SDW-041 γραφει εννοειται μονο δισκακια +R.Τωρα που ειναι το προβλημα;Στην αρχη μου εγραφε κανονικα και δεδομενα αλλα και ταινιες με δισκακια INTENSO DVD+R 8χ.Μετα ομως αρχισε να γραφει την ταινια και τα δεδομενα κανονικα αλλα δεν μπορει να τα διαβασει...στις ταινιες κολλαει στο τελος περιπου και στα δεδομενα αφου βαλω μεσα το δισκακι προσπαθει να το διαβασει αλλα μεχρι εκει... σ.σ. τα δισκακια τα αλλαξα σε INTESO 4x. Μηπως ειναι τα δισκακια και θελει τα 8χ.Εν τω μεταξυ τα 8χ τα γραφει μια χαρα σχετικα αλλα πριν σε αυτα εγραφα μολις εβαλα τα 4χ δεν μου τα εγραφε.τι να κανω;μηπως θελει update το firmware του drive;Η να γυρισω στα δισκακια 8χ αφου τα γραφει;Απο CD ειμαι οκ τα γραφει και τα διαβαζει κανονικα μονο στο DVD μου κανει νερα....στην εγγραφη.Τα αλλα DVD τα διαβαζει κανονικα.Τι γινεται;Μηπως θέλει πέταμα;Να παρω κανενα PLEXTOR; Υ.Γ. Το DVD+RW ειναι για τον φορητο μου...στον σταθερο εχω ενα PLEXTOR -+ R πολυ καλο... :!:

Δημοσ.

Όσα κ να στείλεις αν μπορούμε θα σε βοηθήσουμε :wink:

Δυστυχώς παρόμοια φαινόμενα με σχετικά άγνωστες μάρκες dvdr είναι πάρα πολλά.

Για αγορά αυτή τη στιγμή θα πόνταρα σε Nec, Teac, Pioneer, Plextor ανάλογα με τα χρήματα που θες να διαθέσεις, μάρκες που έχουν δοκιμαστεί από χρήστες του forum. Αν δοκιμάσεις τις λύσεις που προτείνονται εδώ και δεν δεις βελτίωση στην κατάσταση δοκίμασε να γράψεις σε καλύτερα media. Αν πάλι δεν... μάλλον πας για αλλαγή.

/sc

Δημοσ.

Ευχαριωστω για το ενδιαφερον...κοιταξα το θεμα που μου προτεινες και δεν λεει κατι για το προβλημα μου...εν τω μεταξυ τα δισκακια που γραφει περιπου στο 1/10 απο το δισκακι φαινεται να το εχει γραψει κανονικα ενω στο υπολοιπο φαινεται οτι ειναι αγραφο...αλλα το παιζει :shock: τι να πω τωρα...

Δημοσ.

Τελικα το βρηκα...!!!!!!! :twisted: :twisted:

Στο DVD-Recorder μπορει να αναβαθμιστει το firmware του....

Τελικα δοκιμασα να το αναβαθμισω σε μια εκδοση απο ενα πιο καινουργιο μοντελο και τωρα οχι μονο γραφει κανονικα αλλα απο εκει που εγραφε μονο τα +R +RW δισκακια τωρα γραφει και τα -R -RW δισκακια...τρεχα γυρευε δηλαδη... Αλλα το καλο ειναι οτι μπορεσα και το εκανα να δουλέψει... και με το παραπανω.

Συγκεκριμενα το firmware αναβαθμισε τα εξής:

1. Την ταχυτητα του drive

2. Προσθεσε την δυνατοτητα να γραφει -R -RW δισκακια

3. Προσθετει και αλλες μαρκες απο κενα DVD

4. Διωρθωσε καποια bug που ειχε το συγκεκριμενο Drive με τα XP

5. Διώρθωσε καποια αλλα bug που ειχε με τα CD-R και CD-RW

6. Ρύθμισε την ακτινα LASER ωστε να γραφει κανονικα το δισκακι.

**Firmware : QSI DVDRW SDW-041 σε NU DVDRW SDW-042(rev.D360)

Τελικα το firmware παιζει σημαντικο ρολο στην λειτουργεια μιας συσκευης.

Αλλα αυτο που δεν μπορω να καταλαβω ειναι πως μια εταιρια βγαζει στο εμποριο συσκευες αφου ξερει οτι θα δημιουργηθουν προβληματα και δεν λεει οτι παρτε αυτο το patch θα σας βοηθησει με την καλη λειτουργια της συσκευης.Αλλα θα μου πειτε μετα ποιο το νοημα της τεχνικης υποστηριξης;Απο καπου πρεπει να περνουν λεφτα και οι καημενοι... :D

Τελος παντων ευχαριστω για το ενδιαφερον που δειξατε αν χρειαστω παλι κατι ξερω που θα ρωτησω.... Συνεχιστε την καλη δουλεια παιδια... :D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...