2MM Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες 34 λεπτά πριν, Xristofsar είπε Πρόγραμμα πέρασα.. ΝΆ ΣΕ ΡΩΤΉΣΩ ΚΆΤΙ. Έχω ένα αμάξι το οποίο λέει από εργοστασιο ότι είναι 125. Υπάρχει περίπτωση να είναι 104 δλδ?? Το πρόβλημα είναι ότι το εργοστάσιο λέει 125 και το δυναμόμετρο γράφει 104. Και ρωτώ αν έχεις κάποια ιδέα ή άποψη γιατί τόση διαφορά. Μετρησες πριν το προγραμμα και ηταν 104 . Μετα το προγραμμα ποσο ηταν ? Ηταν ιδιες συνθηκες και ιδια βενζινη ? Μηπως ειχες αλλαξει και μπουζι σας πουμε ενδιαμεσα ?
Xristofsar Δημοσ. πριν από 5 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 5 ώρες 3 λεπτά πριν, 2MM είπε Μετρησες πριν το προγραμμα και ηταν 104 . Μετα το προγραμμα ποσο ηταν ? Ηταν ιδιες συνθηκες και ιδια βενζινη ? Μηπως ειχες αλλαξει και μπουζι σας πουμε ενδιαμεσα ? Πριν το πρόγραμμα 104. Μετά το πρόγραμμα 132. Ίδια βενζίνη ίδια όλα.
meletis11 Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες Αναλογως αν εννοει στους τροχους ή στον στροφαλο. 100-110 αν ειναι τοτε εχει αναμφιβολως προβλημα. Οπως 130 με επαναπρογραμματισμο αν φθανει παλι σημαίνει οτι εχει πρόβλημα. Αν η μετρηση αφορα στους τροχους τοτε πιθανώς ειναι ενταξει. Το αμαξι ποιας χρονολογιας ειναι; Το πρόγραμμα εγινε για 95αρα ή για 100αρα;
Xristofsar Δημοσ. πριν από 5 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 5 ώρες 2 λεπτά πριν, meletis11 είπε Αναλογως αν εννοει στους τροχους ή στον στροφαλο. 100-110 αν ειναι τοτε εχει αναμφιβολως προβλημα. Οπως 130 με επαναπρογραμματισμο αν φθανει παλι σημαίνει οτι εχει πρόβλημα. Αν η μετρηση αφορα στους τροχους τοτε πιθανώς ειναι ενταξει. Το αμαξι ποιας χρονολογιας ειναι; Το πρόγραμμα εγινε για 95αρα ή για 100αρα;
2MM Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες Μόλις τώρα, Xristofsar είπε Πριν το πρόγραμμα 104. Μετά το πρόγραμμα 132. Ίδια βενζίνη ίδια όλα. Αρα πηρες 28 αλογα. Τα νιωθεις στο δρομο τα +28 ? Γιατι παιζει και η περιπτωση να σου "εβγαλε" 104 στην αρχη για να σου δειξει μετα οτι πηγε 132, δλδ οτι πηρες πολλά και θα πρεπει να εισαι ευχαριστημενος
Xristofsar Δημοσ. πριν από 5 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 5 ώρες Μου έδειξε την οθόνη και εγγραφε 104. Η μερριση έγινε με 95 και μου είπε πλέον να βάζω 100 1
2MM Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες 1 λεπτό πριν, Xristofsar είπε Μου έδειξε την οθόνη και εγγραφε 104. Η μερριση έγινε με 95 και μου είπε πλέον να βάζω 100 Ξερω , αλλά μπορουν να πειραξουν αλλες παραμετρους και να δειξει οτι θελουν 2 1
meletis11 Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες 8 λεπτά πριν, Xristofsar είπε Μου έδειξε την οθόνη και εγγραφε 104. Η μερριση έγινε με 95 και μου είπε πλέον να βάζω 100 Εχεις π.μ. Εχω ομοιο μοντέλο. Σε απλα αμαξια δεν ειναι ο,τι πιο καλο να γινεται προγραμμα για 100αρα και δη αν δεν το ζητησει ο ιδιοκτητης. Αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα.
basilis_k6 Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες +25% στους τροχους απλως με ενα προγραμμα? το μοτερ αυτο βγαινει και με τους 155 ιππους? το 104 ειναι χαμηλα αλλα οχι απιθανο αν δινει στροφαλο 125 η εταιρεια.
meletis11 Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες 160 φθανει σε πρωτο σταδιο ανετως ακομα και με 95αρα αν ειναι καλοσυντηρημενο. 155-170 Με 100αρα ή και/ με εξάτμιση και εισαγωγη. 1
kostas_anes Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες 42 λεπτά πριν, Liapisftw είπε και όχι στον στρόφαλο. Κανένα δεν μετράει στον στρόφαλο. Μαγικά κάνουν οι περισσότεροι για να σου βγάλουν νούμερα "στροφάλου". Μόνο τροχούς μετράμε και είναι η μόνη αξιόπιστη μέτρηση, που δεν μπαίνει χέρι του κάθε τεχνικού.
2MM Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες Πρεπει να ξεκαθαριστει αν ειναι οι μετρησεις (και οι δυο) σε στροφαλο ή τροχους Μετα ποσα χλμ εχει το αμαξι? Μηπως εχει πολυ λερωμενους αυλους και βαλβιδες εισαγωγης 1
kostas_anes Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες 8 λεπτά πριν, basilis_k6 είπε +25% στους τροχους απλως με ενα προγραμμα? Το μέσο turbo μοτέρ εκεί κινείται. Παρεμπιπτόντως είστε σίγουροι ότι θέλετε να πουσάρετε κακοσχεδιασμένα 1000αράκια παραπάνω από ότι είναι ήδη; 1
meletis11 Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, 2MM είπε Πρεπει να ξεκαθαριστει αν ειναι οι μετρησεις (και οι δυο) σε στροφαλο ή τροχους Μετα ποσα χλμ εχει το αμαξι? Μηπως εχει πολυ λερωμενους αυλους και βαλβιδες εισαγωγης Ας ερωτησει (αν θελει) τον προγραμματιστή αν γινεται να κινείται με 95αρα (βασικο για αμαξι συμβατικο) και αν η μετρηση ειναι απο στρόφαλο ή αφορα τους τροχους. Ωστοσο αν πραγματι εδειξε τοση χαμηλη δύναμη - αν ειναι μετρηση τροχων - τοτε σημαινει οτι εχει πρόβλημα στο αμαξι, δεν θα επρεπε ποτέ να γινει επαναπρογραμματισμος και σιγουρα θα εδειξε κατι στις ενδειξεις κατα τον προγραμματισμο. Αλλα οπωσδηποτε (αν θελει) ας ερωτησει αν γινεται να κινειται και με 95αρα και αν προκειται για μετρηση στροφαλου ή τροχων. Επεξ/σία πριν από 4 ώρες από meletis11 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα