Xristofsar Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες Την βοήθεια σας. Ford focus 1000cc βενζινα απο 125hp στα 104hp σε δυναμόμετρο.τι μπορεί να συμβαίνει??
Ukforthemoment Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες 3 λεπτά πριν, Xristofsar είπε Την βοήθεια σας. Ford focus 1000cc βενζινα απο 125hp στα 104hp σε δυναμόμετρο.τι μπορεί να συμβαίνει?? Ο δυναμομετράς τι σου είπε; Μεταχειρισμένο ή καινούργιο το πήρες;
Xristofsar Δημοσ. πριν από 3 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 3 ώρες Μεταχειρισμένο. Τον προβλημάτισε και αυτόν. Μου είπε να δω τον χρονισμό και αν χάνει κάπου πίεση.
Ntinaras Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες 4 λεπτά πριν, Xristofsar είπε Μεταχειρισμένο. Τον προβλημάτισε και αυτόν. Μου είπε να δω τον χρονισμό και αν χάνει κάπου πίεση. το ειχες ξαναμετρησει ποτε και ηταν 125?
Ukforthemoment Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες 6 λεπτά πριν, Xristofsar είπε Μεταχειρισμένο. Τον προβλημάτισε και αυτόν. Μου είπε να δω τον χρονισμό και αν χάνει κάπου πίεση. σίγουρα έχεις με τα 125 άλογα;Αν δεν κάνω λάθος έβγαινε και με 100.
Xristofsar Δημοσ. πριν από 3 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 3 ώρες Το δυναμόμετρο έγραψε 104. Τώρα τι να σ πω.
Ntinaras Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες Μη δινεις σημασια. Τα δυναμομετρα ειναι για να συγκρινεις πριν και μετα την "μετατροπη" παντα στο ιδιο δυναμομετρο. Σε αλλο δυναμομετρο θα βγαλει αλλο αποτελεσμα.
Xristofsar Δημοσ. πριν από 2 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 2 ώρες 12 λεπτά πριν, Ntinaras είπε Μη δινεις σημασια. Τα δυναμομετρα ειναι για να συγκρινεις πριν και μετα την "μετατροπη" παντα στο ιδιο δυναμομετρο. Σε αλλο δυναμομετρο θα βγαλει αλλο αποτελεσμα. Μέρα την μετατροπή έγινε 130. Στην πρώτη μέτρηση πριν το πρόγραμμα στο δυναμόμετρο γιατί έγραψε 104 αφού υποτίθεται ότι είναι 125. 1 ώρα πριν, Ntinaras είπε το ειχες ξαναμετρησει ποτε και ηταν 125? Όχι. Υποτίθεται είναι από εργοστασιο
Ntinaras Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες 10 λεπτά πριν, Xristofsar είπε Μέρα την μετατροπή έγινε 130. Στην πρώτη μέτρηση πριν το πρόγραμμα στο δυναμόμετρο γιατί έγραψε 104 αφού υποτίθεται ότι είναι 125. Όχι. Υποτίθεται είναι από εργοστασιο Αν πας να μετρησεις το αυτοκινητο σε 10 διαφορετικα δυναμομετρα, θα βγαλεις 10 διαφορετικα αποτελεσματα. τι σοι μετατροπη εκανες και πηρε 25 αλογα? 1
Xristofsar Δημοσ. πριν από 2 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 2 ώρες 7 λεπτά πριν, Ntinaras είπε Αν πας να μετρησεις το αυτοκινητο σε 10 διαφορετικα δυναμομετρα, θα βγαλεις 10 διαφορετικα αποτελεσματα. τι σοι μετατροπη εκανες και πηρε 25 αλογα? Πρόγραμμα πέρασα.. ΝΆ ΣΕ ΡΩΤΉΣΩ ΚΆΤΙ. Έχω ένα αμάξι το οποίο λέει από εργοστασιο ότι είναι 125. Υπάρχει περίπτωση να είναι 104 δλδ?? Μόλις τώρα, Xristofsar είπε Πρόγραμμα πέρασα.. ΝΆ ΣΕ ΡΩΤΉΣΩ ΚΆΤΙ. Έχω ένα αμάξι το οποίο λέει από εργοστασιο ότι είναι 125. Υπάρχει περίπτωση να είναι 104 δλδ?? Το πρόβλημα είναι ότι το εργοστάσιο λέει 125 και το δυναμόμετρο γράφει 104. Και ρωτώ αν έχεις κάποια ιδέα ή άποψη γιατί τόση διαφορά.
greekfragma Δημοσ. πριν από 1 ώρα Δημοσ. πριν από 1 ώρα (επεξεργασμένο) σε παρακαλώ άλλαξε το τίτλο. ΙΠΠΟ-δύναμη. ΑΛΟΓΑΤΑ εσένα πέφτει γιατί είναι ΥΠΟ (κάτω από) Επεξ/σία πριν από 1 ώρα από greekfragma 2 1
Xristofsar Δημοσ. πριν από 1 ώρα Μέλος Δημοσ. πριν από 1 ώρα 3 λεπτά πριν, greekfragma είπε σε παρακαλώ άλλαξε το τίτλο. ΙΠΠΟ-δύναμη. ΑΛΟΓΑΤΑ εσένα πέφτει γιατί είναι ΥΠΟ (κάτω από) Έχεις δίκιο. Δεν είχα χρόνο για γράμματα. Με συγχωρείς. Τελικά με το θέμα έχεις κάποια άποψη, η έγραψες για να μου μάθεις ορθογραφια?? 1
Liapisftw Δημοσ. πριν από 1 ώρα Δημοσ. πριν από 1 ώρα Φίλε μου το δυναμόμετρο που πήγες πιθανολογώ ότι μετρούσε ιπποδύναμη στους τροχούς και όχι στον στρόφαλο. Τα 104 άλογα που έβγαλες είναι χοντρικά 125 άλογα μοτέρ οπότε μια χαρά έδειξε. Τα 130 άλογα στους τροχούς με το προγραμμα είναι χοντρικά 155 μοτέρ οπότε πρακτικά το αυτοκίνητο σου πήρε 30 άλογα από τον προγραμματισμό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα