DjTony Δημοσ. Τρίτη στις 01:48 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 01:48 μμ Χαιρετώ την παρέα. Είμαι σε ένα μεγάλο δίλημμα και θα ήθελα την βοήθεια σας. Πρέπει να επιλέξω ανάμεσα σε 3 δουλειές ποιο είναι πιο συμφέρον για εμένα. Αυτή τη στιγμή εργάζομαι στο νούμερο 1 και θα ήθελα να αλλάξω στο 2 ή στο 3. θα τα αναλύσω όσο μπορώ. 1) Διανομή με φορτηγό συνολικά πήγαινε έλα 26 χιλιόμετρα μακριά από το σπίτι μου. 4 το πρωί με 12 το μεσημέρι το ωράριο. -+ 1 ώρα. Μισθός 1200€ και 6ήμερη εργασία. 80€ έξοδα μετακίνησης. 2)Διανομή με φορτηγό στην ίδια εργασία ΑΛΛΑ σαν ελεύθερος επαγγελματίας. 2000€ το μήνα περίπου καθαρά. 6ήμερη εργασία. Αλλάζω στέγη και θα κάνω καθημερινά 60 χιλιόμετρα + αττική οδό. αυτό σημαίνει ότι θα έχω έξοδα μετακίνησης κάθε μήνα γύρω στα 350€ + φθορές κλπ κλπ. Το καλοκαίρι δε θα ξαναπάρω ποτέ άδεια μιας και είναι σε παραλιακά μέρη της Αττικής η διανομή ( αν περιμένω θα μπορέσω να κάνω το ίδιο πράμα σαν ελεύθερος επαγγελματίας στην 1ή στέγη 26 συνολικά χιλιόμετρα απο το σπίτι μου ΑΛΛΑ αυτό μπορεί να γίνει σε ένα μήνα αλλά και σε 10 χρόνια ) 3) Διανομή με φορτηγό σε ιδιωτική εταιρεία διανομής προτηγανισμένης πατάτας. 1200€ + bonus, 2.5 χιλιόμετρα απο το σπίτι μου με πενθήμερη εργασία. Τα ανέλυσα όσο περισσότερο μπορούσα. Όποια άλλη διευκρίνηση θέλετε είμαι στη διάθεση σας.
Δημοφιλής ανάρτηση basilis_k6 Δημοσ. Τρίτη στις 02:04 μμ Δημοφιλής ανάρτηση Δημοσ. Τρίτη στις 02:04 μμ παρε το 2 και δωσε μου τηλεφωνακι για το 3 2 32
Morosana Δημοσ. Τρίτη στις 02:05 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 02:05 μμ Το 3. Αφού η 1 και η 2 πρόκειται για την ίδια εταιρεία απ' ότι κατάλαβα καλά γιατί να χρειαστεί να αλλάξεις στέγη ;
Neptu Δημοσ. Τρίτη στις 02:06 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 02:06 μμ το 6ήμερη εργασία εμένα μου χτυπάει κάπως. Πείτε με τεμπέλη, πείτε με ό,τι θέλετε αλλά δεν.... βέβαια αυτά τα ερωτήματα δεν έχουν και τόσο νόημα διότι ο καθένας απαντάει με βάση τις δικές του ανάγκες και δεν έχουμε όλοι τις ίδιες ανάγκες και προτεραιότητες. Αλλά αν το δούμε κάπως αντικειμενικά, όσο γίνεται δηλαδή και αν γίνεται, πάμε για το 3. τα 2000€ τι να τα κάνεις αν είναι να έχεις έξοδα όπως λες 350€+, να δουλεύεις 6 μέρες, σαν ΕΕ θα έχεις και περισσότερο φόρο αν δε κάνω λάθος αλλά δεν είμαι σίγουρος γι αυτό και να μη μπορείς να πάρεις και άδεια το καλοκαίρι (καλά πολλούς δε θα τους ένοιαζε αυτό)
epp Δημοσ. Τρίτη στις 02:06 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 02:06 μμ 3 και μην το σκεφτεσαι καν. Η ζωη ειναι συντομη και το να δουλευεις 6/7 (και μαλιστα στο δρομο) την κανει ακομα πιο συντομη. 14 1
archer100 Δημοσ. Τρίτη στις 02:32 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 02:32 μμ Το 3 βγάζει μάτι, κερδίζεις 1 μέρα τη βδομάδα ξεκούραση συν 20+ χιλιόμετρα μετακίνησης. Γιατί όμως τονίζεις το "Ιδιωτική"; Οι άλλες δουλειές είναι Δημόσιο-ΟΤΑ;
Petros Electron Δημοσ. Τρίτη στις 02:35 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 02:35 μμ Και απο εμενα το 3. Και φερε και καμιά πατάτα προς τα εδω να εχουμε να τρωμε. 1
Raki-meze Δημοσ. Τρίτη στις 02:46 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 02:46 μμ 3 Η πενθήμερη εργασία είναι life-changing παράγοντας, θα το διαπιστώσεις άμεσα αν τελικά το επιλέξεις 10
vamvakoolas Δημοσ. Τρίτη στις 02:49 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 02:49 μμ οπως ολοι ...το 3 απλως επειδη ξερω λιγα πραγματα για το...αθλημα, παντα στα φορτηγα (εισαι τωρα αλυσιδακι; ανατρεπομενο;) ο βασιλιας ειναι το ψυγειο! ακομα και οταν ολα τα φορτηγα εχουν απαγορευση κυκλοφοριας αυτο συνεχιζει αρα και λιγοτερα αγχη/φωνες απο αφεντικα/πελατες
thermaikos4 Δημοσ. Τρίτη στις 02:51 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 02:51 μμ ta bonus τι ειναι; συνηθως αυτα ειναι για πωλητες (ή ετσι νομιζω)
DjTony Δημοσ. Τρίτη στις 02:58 μμ Μέλος Δημοσ. Τρίτη στις 02:58 μμ 25 λεπτά πριν, archer100 είπε Το 3 βγάζει μάτι, κερδίζεις 1 μέρα τη βδομάδα ξεκούραση συν 20+ χιλιόμετρα μετακίνησης. Γιατί όμως τονίζεις το "Ιδιωτική"; Οι άλλες δουλειές είναι Δημόσιο-ΟΤΑ; Όχι, δε ξέρω πως μου ήρθε. Ιδιωτικές είναι όλες. 51 λεπτά πριν, epp είπε 3 και μην το σκεφτεσαι καν. Η ζωη ειναι συντομη και το να δουλευεις 6/7 (και μαλιστα στο δρομο) την κανει ακομα πιο συντομη. Ευχαριστώ για τη συμβουλή 8 λεπτά πριν, vamvakoolas είπε οπως ολοι ...το 3 απλως επειδη ξερω λιγα πραγματα για το...αθλημα, παντα στα φορτηγα (εισαι τωρα αλυσιδακι; ανατρεπομενο;) ο βασιλιας ειναι το ψυγειο! ακομα και οταν ολα τα φορτηγα εχουν απαγορευση κυκλοφοριας αυτο συνεχιζει αρα και λιγοτερα αγχη/φωνες απο αφεντικα/πελατες Ψυγείο εννοείται, προτηγανισμενη πατάτα ειναι. 6 λεπτά πριν, thermaikos4 είπε ta bonus τι ειναι; συνηθως αυτα ειναι για πωλητες (ή ετσι νομιζω) Δε γνωρίζω ακριβώς, θα μιλήσω και θα σου πω.
achilles_g_ Δημοσ. Τρίτη στις 03:03 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 03:03 μμ Στο 2ο να υπολογίσεις και την εφορία .. έτσι όπως το βλέπω 3... 2
vagos789 Δημοσ. Τρίτη στις 03:17 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 03:17 μμ Πολυ διαφορετικο να εισαι ελευθερος επαγγελματιας (επιλογη 2),πρεπει να σκεφτεις αν σου ταιριαζει και βεβαιως αν εχεις υπολογισει σωστα τους φορους και τις εισφορες.Μπορει να ειναι κατι που θα σου ανοιξει νεους οριζοντες μετα,μπορει να ειναι κατι που δεν σου ταιριαζει καθολου.
Morosana Δημοσ. Τρίτη στις 03:49 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 03:49 μμ 28 λεπτά πριν, vagos789 είπε Πολυ διαφορετικο να εισαι ελευθερος επαγγελματιας (επιλογη 2),πρεπει να σκεφτεις αν σου ταιριαζει και βεβαιως αν εχεις υπολογισει σωστα τους φορους και τις εισφορες.Μπορει να ειναι κατι που θα σου ανοιξει νεους οριζοντες μετα,μπορει να ειναι κατι που δεν σου ταιριαζει καθολου. Ελ επαγγελματίας χωρίς να έχει δικό του το φορτηγό δεν θα του ανοίξει πολλούς ορίζοντες. Επίσης ξεχνάς δώρα, 3 ετίες και μηδενική αποζημίωση 5
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα