Προς το περιεχόμενο

Συγκριτικό SpyBot1.3 AdAwareSE SpySweeper3.0.0

_BASSstarlet_

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Δεν τα έσβησα ούτε έψαξα(ακόμα)για λεπτομέρειες.

Θα συνεχίσω να κατεβάζω free anti-spyware προγράμματα,

και να τα δοκιμάζω.

προσεχε ομως γιατι δεν ειναι ολα δημιουργημενα για να κανουν αυτο που λενε. μπορει να προσθετουν αλλα spyware ή να σβηνουν αρχεια των windows που εινια σημαντικα..

το XoftSpy 4.04 το εχει κανεις? εγω που το χρησιμοποιω ειμαι πολυ ευχαριστημενος.

PS. το spysweeper πως το αναβαθμιζω?

PS2. τα negligible objects που βρισκει το ad-aware τα σβηνω? πολλοι τα σβηνουν. τι ειναι?

Δημοσ.

negligible objects,MRU=Most Recently Used items.. τα προγράμματα που χρησιμοποιούμε συχνότερα δηλ. αποθηκέυονται στο Μητρώο.

Εγώ δεν τα σβήνω.

Το SpySweeper αναβαθμίζεται από το Options.

Και τι κάνει?Σου ανοίγει τον browser για να καταβάσεις καινούργια έκδοση :? :?

Δημοσ.

δοκιμάστε και το giant, το είχα, έχει όμως πολλές παραμέτρους να ρυθμίσεις και χρειάζεται προσοχή το τι θα σβήνει.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Ενα χρήσιμο freeware AntiSpy/Adware,είναι το Perfect Process(http://www.VELOCI.dk) που δίνει πληροφορίες και για τα processes που "τρέχουν".Εχει και Shield.

Παρόμοιο είναι και το Aranea Spywizard(http://www.freeimagebrowser.com)αλλά με λιγότερες δυνατότητες.

Nα συμπληρώσω για το EMCO MalWare Bouncer(http://www.emco.is)πως έχει και removal tools για GATOR, ALEXA TOOLBAR,HOTBAR ADWARE και SMILEY CENTRAL.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Εγκατέστησα το Spyware Nuker 2005 και έκανα scan με Spybot,Ad-Aware και

Microsoft AntiSpyware.

Tο Spybot ανέφερε το NUKER σαν spam(!)και ότι χρησιμοποιεί τη βάση δεδομένων

του Spybot(και δεν είναι το μόνο από ότι έχω καταλάβει)

Το Ad-Aware εμφάνισε τις εγγραφές στο μητρώο με χαμηλό Risk Level(3)

Tης Microsoft,έκανε τον κινέζο..

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

diavazontas ayto to post apofasisa na katastrepsw to modem mou kai na ginw melos sthn gnwsth ekstrateia kata tou internet "organa tou satana" ...

...

Fovamai pws to add/remove programs den tha exei ypologisei xwro gia toses eggrafes apo spyware-killers kai sto telos tha crasharoun ta XP ...

• Members
Δημοσ.

Είχα διαβάσει πριν λίγο καιρό καλά λόγια και για το Spyware Eliminator της Alure.

Το δοκίμασα αλλά δεν μπορώ να πω ότι μου φάνηκε καλύτερο από το Spy Sweeper και το Ad-aware (όχι ότι ήταν κακό πάντως).

Το καλό με το Spy Sweeper είναι ότι σου εξηγεί κιόλας τι είναι τα αντικείμενα που βρήκε.

Αλήθεια, τί ακριβώς είναι αυτό το immunize του Spybot Search & Destroy?

Δημοσ.
Αλήθεια, τί ακριβώς είναι αυτό το immunize του Spybot Search & Destroy?
Προληπτικός "Εμβολιασμός" του Internet Explorer για τα spyware που εχει στην "μαύρη λίστα" το SpyBot. Τα εμποδίζει εξ'αρχής δηλ να εγκατασταθούν στο σύστημα. Παρόμοια προστασία έχει και το SpywareBlaster όχι όμως μόνο για τον Internet Explorer αλλά και για τον Firefox. :wink:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...