Isis Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2004 Δεν τα έσβησα ούτε έψαξα(ακόμα)για λεπτομέρειες.Θα συνεχίσω να κατεβάζω free anti-spyware προγράμματα, και να τα δοκιμάζω. προσεχε ομως γιατι δεν ειναι ολα δημιουργημενα για να κανουν αυτο που λενε. μπορει να προσθετουν αλλα spyware ή να σβηνουν αρχεια των windows που εινια σημαντικα.. το XoftSpy 4.04 το εχει κανεις? εγω που το χρησιμοποιω ειμαι πολυ ευχαριστημενος. PS. το spysweeper πως το αναβαθμιζω? PS2. τα negligible objects που βρισκει το ad-aware τα σβηνω? πολλοι τα σβηνουν. τι ειναι?
_BASSstarlet_ Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2004 negligible objects,MRU=Most Recently Used items.. τα προγράμματα που χρησιμοποιούμε συχνότερα δηλ. αποθηκέυονται στο Μητρώο. Εγώ δεν τα σβήνω. Το SpySweeper αναβαθμίζεται από το Options. Και τι κάνει?Σου ανοίγει τον browser για να καταβάσεις καινούργια έκδοση :? :?
Isis Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2004 Και τι κάνει?Σου ανοίγει τον browser για να καταβάσεις καινούργια έκδοση Confused Confused Lol!!
liberto Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2004 δοκιμάστε και το giant, το είχα, έχει όμως πολλές παραμέτρους να ρυθμίσεις και χρειάζεται προσοχή το τι θα σβήνει.
_BASSstarlet_ Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2004 Για πια έκδοση μιλάς?1.0.246?
_BASSstarlet_ Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2005 Ενα χρήσιμο freeware AntiSpy/Adware,είναι το Perfect Process(http://www.VELOCI.dk) που δίνει πληροφορίες και για τα processes που "τρέχουν".Εχει και Shield. Παρόμοιο είναι και το Aranea Spywizard(http://www.freeimagebrowser.com)αλλά με λιγότερες δυνατότητες. Nα συμπληρώσω για το EMCO MalWare Bouncer(http://www.emco.is)πως έχει και removal tools για GATOR, ALEXA TOOLBAR,HOTBAR ADWARE και SMILEY CENTRAL.
_BASSstarlet_ Δημοσ. 11 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2005 Εγκατέστησα το Spyware Nuker 2005 και έκανα scan με Spybot,Ad-Aware και Microsoft AntiSpyware. Tο Spybot ανέφερε το NUKER σαν spam(!)και ότι χρησιμοποιεί τη βάση δεδομένων του Spybot(και δεν είναι το μόνο από ότι έχω καταλάβει) Το Ad-Aware εμφάνισε τις εγγραφές στο μητρώο με χαμηλό Risk Level(3) Tης Microsoft,έκανε τον κινέζο..
javaneze Δημοσ. 7 Απριλίου 2005 Δημοσ. 7 Απριλίου 2005 diavazontas ayto to post apofasisa na katastrepsw to modem mou kai na ginw melos sthn gnwsth ekstrateia kata tou internet "organa tou satana" ... ... Fovamai pws to add/remove programs den tha exei ypologisei xwro gia toses eggrafes apo spyware-killers kai sto telos tha crasharoun ta XP ...
Members gsarig Δημοσ. 7 Απριλίου 2005 Members Δημοσ. 7 Απριλίου 2005 Είχα διαβάσει πριν λίγο καιρό καλά λόγια και για το Spyware Eliminator της Alure. Το δοκίμασα αλλά δεν μπορώ να πω ότι μου φάνηκε καλύτερο από το Spy Sweeper και το Ad-aware (όχι ότι ήταν κακό πάντως). Το καλό με το Spy Sweeper είναι ότι σου εξηγεί κιόλας τι είναι τα αντικείμενα που βρήκε. Αλήθεια, τί ακριβώς είναι αυτό το immunize του Spybot Search & Destroy?
hugelacky Δημοσ. 8 Απριλίου 2005 Δημοσ. 8 Απριλίου 2005 Αλήθεια, τί ακριβώς είναι αυτό το immunize του Spybot Search & Destroy?Προληπτικός "Εμβολιασμός" του Internet Explorer για τα spyware που εχει στην "μαύρη λίστα" το SpyBot. Τα εμποδίζει εξ'αρχής δηλ να εγκατασταθούν στο σύστημα. Παρόμοια προστασία έχει και το SpywareBlaster όχι όμως μόνο για τον Internet Explorer αλλά και για τον Firefox. :wink:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.