drapanakis Δημοσ. Τρίτη στις 10:34 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 10:34 πμ Γεια σας, εχω ανα υπολογιστη με win 11 , εκανα εδω και καιρο την εγκατασταση. αλλα δε μου δουλευει το μικροφωνο, ουτε τα ηχεια. Μπορω στα ακουστικα μοβο να ακουσω ηχο, αλλα δε ν μπορω να κανω χρηση του μικροφωνου. Δεν εχω βαλει το κλειδι στα win 11. Δουλευουν οπως τα κατεβασα απο την microsoft, αν φταιει αυτο.
micos000 Δημοσ. Τρίτη στις 12:59 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 12:59 μμ 2 ώρες πριν, drapanakis είπε Δεν εχω βαλει το κλειδι στα win 11. Δουλευουν οπως τα κατεβασα απο την microsoft, αν φταιει αυτο. Δεν φταίει αυτό. Η μη ενεργοποίηση σε αποτρέπει μόνο από την εξατομίκευση των windows. 2 ώρες πριν, drapanakis είπε εχω ανα υπολογιστη με win 11 , εκανα εδω και καιρο την εγκατασταση. αλλα δε μου δουλευει το μικροφωνο, ουτε τα ηχεια. Μπορω στα ακουστικα μοβο να ακουσω ηχο, αλλα δε ν μπορω να κανω χρηση του μικροφωνου. Τα έχεις δοκιμάσει αλλού; Μήπως φταίει το μικρόφωνο; Στις Ρυθμίσεις->Σύστημα->Ήχος->Συσκευές εισόδου έχει κάποιο μικρόφωνο; Επιτρέπεται η χρήση του από τις εφαρμογές στα windows; 1
drapanakis Δημοσ. χθες στις 08:00 πμ Μέλος Δημοσ. χθες στις 08:00 πμ Kαλημερα φιλε Ευχαριστω και παλι. Εχεις δικιο. Οχι δεν φαινεται να εχει μικροφωνο καθολου; Πως γινεται ;
micos000 Δημοσ. πριν από 23 ώρες Δημοσ. πριν από 23 ώρες Πάτα WINDOWS+CTRL+V και δες ποιες συσκευές εξόδου έχει. Αν έχει και 2η, επέλεξε την να δεις αν μετά ακούς από τα ηχεία. Για το μικρόφωνο, δες στις συσκευές (δεξί κλικ στη σημαία->Διαχείριση συσκευών) μήπως έχει συσκευές που δεν έχουν εγκατασταθεί. Ποια μητρική έχεις (αν είναι desktop) ή ποιο λάπτοπ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα