Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Sotosgl είπε

Για αυτό ακριβώς πριν ξεκινήσω έκανα τους οδηγούς αγορών από την Κίνα που μιλάγα για chargebacks τελωνεία Paypal,βίντεο unboxing πάντα κλπ κλπ και συνέχεια τα αναφέρω/φρεσκαρω και για τα εγχώρια καταστήματα με τα κανόνια από ΙΚΕ αλλαγές ΑΦΜ καρουζέλ και άλλα πολλά 

Απο την πρώτη μέρα επίσης ανοιχτά μίλησα για το affiliate όταν όλοι λένε το πήρα το αγόρασα έχω λινκ κάτω στην περιγραφή,το κάνω για εσάς ρε κουτά και άλλα σαλιάρικα

Γιαυτο στα τόσα χρόνια έχω χορηγίες μετρημένες στα δάχτυλα των χεριών μου αλλά αυτό είναι άλλο θέμα 

ρε Σωτο με ολο το σεβασμο. Μετα απο οσα χρονια στο yt τι καθεσαι και απαντας στον καθε πουθενα? λες και εχεις να αποδειξεις τιποτα. Μερικοι ακομα νομιζουν οτι το yt το κανουν απο χομπι και θεωρουν κακο να βγαζεις λεφτα.

• Like 4
  • Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 ώρες πριν, gorge18 είπε

σου δινει μια προσφορα, κρινεις  και προχωράς. Τι αλλο να κανει; να σε παρει απο το χερακι;  
Αν δεν ξερεις (οχι εσυ προσωπικα. Γενικα) πως να προστατευθείς στο θεμα καρτας (που τοσοι τροποι υπαρχουν πια) τοτε προβλημα σου...

Δλδ θα πει καποιος οτι στον πατω του γκρεμου εχει χρυσο και θα κανουμε ελευθερη πτωση; 

Δεν καταλαβαινω τον λογο που ετσι ευκολα ριχνουμε ευθύνες αλλου και εμεις ειμαστε λαδι..

Και για να προλαβω. Δεν κανω τον δικηγορο κανενος απλα μου χτυπησε ασχημα το μηνυμα.. 

Μα εδω στο θέμα αυτό ακριβώς είναι το πρόβλημα, ότι κάποιος εκτιμά ότι την πάτησε από βιασύνη σε προσφορά. Γ αυτό το ανέφερα, καθένας μόνος του ψάχνει και μαθαίνει. 

Είμαστε παρορμητικοι όμως στις αγορές και κυνηγάμε τις... προσφορές. 

• Like 2
Δημοσ.
9 ώρες πριν, Sotosgl είπε

Καλα τα λεει ο @duende και ο @DrLo 
Αν και σταματησε τα βιντεο γιατι εχει γινει πελουσιους απο το Plinko,την Freedom24 και απο κατι courses απο MenOfStyle και αλλους influencers και τωρα αραζει ολη μερα και παιζει φρουτα 

Btw απο Gshopper ψωνιζουμε 5 χρονια χωρις θεμα απο Switches μεχρι Air Purifiers και κινητα 
Οταν εφυγε νυχτα ομως η κινεζα που μιλουσα απευθειας για προβληματα ερωτησεις που ειχατε κλπ εννοειται οτι μπηκε στον παγο μεχρι να ξεκαθαρισει το τοπιο,ποιος χανει απο ολο αυτο;Ο πλασιε :D
Θα μπορουσα να το κανω αβαβα και να τρεχω promotions σαν να μην εχει γινει τιποτα και μετα δεν σας ξερω δεν σας ειδα βρειτε τα με αμφισβητησεις σε Visa/Mastercard και Paypal 
Σημερα μου εδωσαν εναν αλλο κινεζο "μεσαζοντα" αλλα ακομα σας λεω να εισαστε προσεκτικοι
Στα 5 χρονια μια στραβη εκαναν με τα "airpods" και εβαλα λεφτα απο την τσεπη προσωπικα σε καθε εναν που ειχε θεμα λογω της προωθησης μου (που και εμενα με εξαπατησαν αφου εστελναν αλλο προιον στο τελος) περα απο το δικο τους Refund αλλα δυστυχως δεν βγηκα να κανω βιντεο για να δειξω ποσο γαματος ειμαι σε κανενα TikTok και σε εναν μηνα ξεχαστηκε το ολο θεμα
Επισης περα απο προιοντα που μπορει να στειλουν δωρεαν και το affiliate δεν δουλευουν με paid reviews αλλα επειδη στο ιντερνετ ειμαστε και ο καθενας μπορει να πει οτι θελει το αφηνω στην ακρη
Για το γεγονος οτι το support του ειναι αργο στο να απανταει εχω μιλησει στις κινεζομαχιες που αναλυω τα καλα και τα κακα του καθε κινεζομαγαζου
Αυτα απο εμενα γεια σας

Ναι βλέποντα stories ότι χάνεις κλπ  ..είμαι fan.. ναι το περιμένω να περάσει η περίοδος που μου δίνει revolut και τι μου λέει να περιμένω παραπάνω εκτός άμα βάλω ψεύτικη ημερομηνία εκτιμώμενη παράδοσης τέλος πάντων, θα βάλω λεφτά από την τσέπη μου να το ξαναπαραγγείλω μέχρι να βγάλω άκρη, έχεις κάποιο κουπόνι για be5000 η be6500 ;? Δεν βλέπω κάτι στην εφαρμογή σου.

Δημοσ.
22 ώρες πριν, Sotosgl είπε

Καλα τα λεει ο @duende και ο @DrLo 
Αν και σταματησε τα βιντεο γιατι εχει γινει πελουσιους απο το Plinko,την Freedom24 και απο κατι courses απο MenOfStyle και αλλους influencers και τωρα αραζει ολη μερα και παιζει φρουτα 

Btw απο Gshopper ψωνιζουμε 5 χρονια χωρις θεμα απο Switches μεχρι Air Purifiers και κινητα 
Οταν εφυγε νυχτα ομως η κινεζα που μιλουσα απευθειας για προβληματα ερωτησεις που ειχατε κλπ εννοειται οτι μπηκε στον παγο μεχρι να ξεκαθαρισει το τοπιο,ποιος χανει απο ολο αυτο;Ο πλασιε :D
Θα μπορουσα να το κανω αβαβα και να τρεχω promotions σαν να μην εχει γινει τιποτα και μετα δεν σας ξερω δεν σας ειδα βρειτε τα με αμφισβητησεις σε Visa/Mastercard και Paypal 
Σημερα μου εδωσαν εναν αλλο κινεζο "μεσαζοντα" αλλα ακομα σας λεω να εισαστε προσεκτικοι
Στα 5 χρονια μια στραβη εκαναν με τα "airpods" και εβαλα λεφτα απο την τσεπη προσωπικα σε καθε εναν που ειχε θεμα λογω της προωθησης μου (που και εμενα με εξαπατησαν αφου εστελναν αλλο προιον στο τελος) περα απο το δικο τους Refund αλλα δυστυχως δεν βγηκα να κανω βιντεο για να δειξω ποσο γαματος ειμαι σε κανενα TikTok και σε εναν μηνα ξεχαστηκε το ολο θεμα
Επισης περα απο προιοντα που μπορει να στειλουν δωρεαν και το affiliate δεν δουλευουν με paid reviews αλλα επειδη στο ιντερνετ ειμαστε και ο καθενας μπορει να πει οτι θελει το αφηνω στην ακρη
Για το γεγονος οτι το support του ειναι αργο στο να απανταει εχω μιλησει στις κινεζομαχιες που αναλυω τα καλα και τα κακα του καθε κινεζομαγαζου
Αυτα απο εμενα γεια σας

Εν τω μεταξύ το revolut ή κάτι άλλο μου έδωσε πρώιμη επιστροφή χρημάτων πρώτη φορά το ακούω τέλος πάντων πήγα για χτύπησα από το aliexpress καλού κακού..

Screenshot_2025-02-28-09-40-59-459_com.revolut.revolut.jpg

Δημοσ.
55 λεπτά πριν, Dimitrioskrssas είπε

Εν τω μεταξύ το revolut ή κάτι άλλο μου έδωσε πρώιμη επιστροφή χρημάτων πρώτη φορά το ακούω τέλος πάντων πήγα για χτύπησα από το aliexpress καλού κακού..

Screenshot_2025-02-28-09-40-59-459_com.revolut.revolut.jpg

Μου έχει συμβεί και έμένα αυτό από revolut

αν όταν λήξει το case δε δικαιωθείς θα γίνει reverse

Δημοσ.
5 ώρες πριν, DrLo είπε

Μου έχει συμβεί και έμένα αυτό από revolut

αν όταν λήξει το case δε δικαιωθείς θα γίνει reverse

Αν επιτρέπεται τι είχε συμβεί στην περιπτωσή σου...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Dimitrioskrssas είπε

Αν επιτρέπεται τι είχε συμβεί στην περιπτωσή σου...

Πρόκειται για μεταφορική ecoparcel (βασικά μεσαζοντας, τη δουλειά την κάνουν γνωστές μεταφορικές)  έπρεπε να παραλάβουν μια κούτα από ένα εργοταξιο και να τη φέρουν Ελλάδα.

Μου ήρθε στο ιστορικό ότι ο οδηγός πέρασε λέει (8:02 με το παράθυρο παραλαβών να ήταν πχ 8:00-17:00) και δε βρήκε κανένα πράγμα προφανώς ψέμα καθώς υπήρχαν φυσικά άνθρωποι εκεί.

Έκανα dispute, έγινε το provisional και οριστικοποιηιηκκε νομίζω καμία 50ρια μέρες, ίσως παραπάνω, όσες αναφέρουν οι όροι.

Ίσως δεν απάντησαν πότε στις ειδοποιήσεις της revolut γιατί από επικοινωνία ήταν ότι να ναι. αν και είχα στείλει άλλη κούτα Σουηδία (που μάλιστα είχε και ακριβά ξένα πράγματα μέσα) και ευτυχώς τότε όλα είχαν πάει ρολόι , μακρια από ecoparcel

Επεξ/σία από DrLo

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...