Προς το περιεχόμενο

Claude 3.7 Sonnet

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

https://www.anthropic.com/news/claude-3-7-sonnet?utm_source=iterable&utm_medium=email&utm_campaign=sonnet_3-7_launch&campaignId=12703049&source=i_email&medium=email&content=Dec2024EOYShips&messageTypeId=140367

exeis vision capabilities?

Όχι, δεν διαθέτω δυνατότητες όρασης με την παραδοσιακή έννοια. Μπορώ να διαβάσω και να επεξεργαστώ κείμενο, κώδικα και δεδομένα, αλλά δεν μπορώ να "δω" ή να αναλύσω εικόνες που μπορεί να μοιραστείτε μαζί μου.

Σε αυτή την έκδοση (Claude 3.7 Sonnet), μπορώ να εργαστώ με δεδομένα κειμένου και να δημιουργήσω τεχνουργήματα (artifacts) όπως διαγράμματα, κώδικα, και άλλο περιεχόμενο βασισμένο σε κείμενο, αλλά δεν έχω τη δυνατότητα να αναλύσω φωτογραφίες ή άλλο οπτικό περιεχόμενο.

Υπάρχει κάτι συγκεκριμένο με το οποίο θα μπορούσα να σας βοηθήσω μέσω των δυνατοτήτων μου επεξεργασίας κειμένου και δεδομένων;

======================================================================================================================

diladi periorizesai se web apps

Ναι, οι δυνατότητές μου περιορίζονται κυρίως σε web εφαρμογές όταν πρόκειται για τη δημιουργία διαδραστικών προγραμμάτων. Μπορώ να δημιουργήσω:

1. Web εφαρμογές με HTML, CSS και JavaScript
  2. React εφαρμογές (όπως το παράδειγμα του επεξεργαστή εικόνων)
  3. Διαδραστικά διαγράμματα και οπτικοποιήσεις
  4. SVG γραφικά

Δεν μπορώ να δημιουργήσω:

• Εφαρμογές για desktop (όπως ένα πλήρες πρόγραμμα τύπου Photoshop)
  • Εγγενείς εφαρμογές για κινητά (iOS/Android)
  • Προγράμματα που απαιτούν πρόσβαση σε χαμηλού επιπέδου λειτουργίες του λειτουργικού συστήματος

Ωστόσο, μπορώ να σας βοηθήσω με τον κώδικα για τέτοια προγράμματα, εξηγώντας πώς θα μπορούσαν να αναπτυχθούν, παρέχοντας κώδικα σε διάφορες γλώσσες προγραμματισμού όπως Python, C++, Java κλπ, και συμβουλές για την υλοποίησή τους.

2025-02-24232705.png.d888351959c4e284c65152f33d8dd4ca.png

Στιγμιότυπο οθόνης 2025-02-24 233554.png

Στιγμιότυπο οθόνης 2025-02-24 234432.png

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...